Returning of the written off #64 Invited only - Page 81

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

56.4k

Users

6

4k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Dobro vece 😊
Kako si?

nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

hvala za savjet Dal
danas mi rekose da na grlo stavim izrendani krastavac,je li neko probao to😕

Nikad cula 😲
nn027 thumbnail

Dal ga je prepoznala. 😃
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Kakve smo da smo, barem niko ne moze da nam ospori inteligenciju...😆

Neki znakovi ocigledno pokazuju da u vama cuci genije

12. oktobar 2014. 18:09 30 komentara

Da li ste genije?

Postoje, naravno, mnogi ocigledni znakovi genijalnosti, ali ovaj spisak predstavlja neke manje poznate cinjenice koje, navodno, pokazuju da u vama cuci genije.

Naravno, znakove koji slede potrebno je da posmatrate u sirem kontekstu i nijedan od njih sam za sebe ne znaci, nazalost, da je u pitanju genijalan um".

Inteligentni ljudi kasnije gube nevinost i cesce masturbiraju

Inteligentniji ljudi navodno su manje intimni s drugim ljudima - ako je suditi prema istrazivanjima koja su ukljucivala studente prestiznih univerziteta, a koja pokazuju da uspesniji studenti imaju manji broj seksualnih partnera i da nevinost gube mnogo kasnije od prosecnih studenata.

Objasnjenje? Ima ih vise, a jedno od njih sugerise sledece: inteligencija utice na nivo polnih hormona, kao sto je testosteron. Takodje, inteligentniji ljudi vise su svesni rizika koje donose polni odnosi, a i vise su fokusirani na studiranje, pa imaju manje vremena za drustveni zivot. Samostalna zabava i apstinencija cine se, u tom slucaju, kao bolji izbor.

Genijalci su nocne ptice"

Inteligentniji ljudi skloni su ignorisanju nekih ustaljenih drustvenih normi, pa tako cesto imaju svoje licne pretpostavke o tome kako da se ponasaju i kako da provode vreme. Studija sprovedena u jednoj londonskoj ekonomskoj skoli pokazuje da su inteligentni ljudi skloniji nesanici, a jedno od objasnjenja je i povecana umna aktivnost" kod takvih osoba koja se cesto produzuje" i u kasne nocne sate.

Inteligencija i alkoholizam

Da. Inteligentniji ljudi su skloni povecanoj konzumaciji alkoholnih pica. U prilog ovoj tvrdnji govori i cinjenica da su mnogi veliki knjizevni umovi voleli da zavire u casicu", iako novija istrazivanja pokazuju da je sklonost alkoholizmu kod inteligentnijih ljudi u opadanju.

Inteligentne zene imaju vece grudi

To bi bilo super, ali, nazalost, nije naucno dokazano. Iako su brojna istrazivanja pokazala da postoji povezanost izmedju inteligencije i velicine grudi, nijedno od tih istrazivanja nije sluzbeno prihvaceno.

Trivijalni hobiji

Studija koja je istrazivala sklonosti inteligentnih ljudi pokazala je da ljudi s vecim koficijentom inteligencije obicno imaju sasvim trivijalne hobije, a ne neke ekstravagantne kako bi se to moglo ocekivati. Naucnici tu pojavu objasnjavaju time da je ljudima koji se bave povecanim umnim radom potreban jednostavan nacin opustanja koji od njih nece zahtevati preveliku umnu aktivnost.

Njihove ciljeve i predanost drustvo cesto smatra besmislenima

Istorija svedoci da su genijalni ljudi cesto imali tendenciju posvecivanja svog vremena, pa i citavog zivota, cudnim i besmislenim ciljevima. Tako je barem drustvo mislilo. Kasnije se cesto pokazalo da su bili u pravu, a njihovi besmisleni ciljevi" su postajali vazni izumi ili su na neki drugi nacin obeleili i zaduzili covecanstvo.

Dzon Aleksander Njulends bio je ismejan od strane naucne zajednice kada se bavio periodnim sistemom, a braca Rajt cak su prozvana prevarantima kada su demonstrirali svoj prvi let. Gregor Mendel, otac genetike", bio je ignorisan od kolega naucnika.

Objasnjenje: genijalni umovi cesto vide svet drugacijim ocima" od ostalih, zato je njihove namere i postupke ponekad tesko razumeti, posebno zato sto su cesto ispred svog vremena.

Inteligencija je cesto povezana s ekscentricnoscu, pa i dusevnim bolestima

Tako barem tvrde istrazivanja. Od ekscentricnosti do ozbiljnih dusevnih oboljenja. Inteligentniji ljudi cesto imaju problem s prilagodjavanjem obicnom svetu". Tesla se navodno bojao ljudske kose, a Leonardo da Vinci je, tvrde strucnjaci, imao poremecaj koncentracije. Izmedju cudaka" i genijalaca cesto je bila veoma tanka linija.

jao bre 😃😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

slomljeno i pregazeno 🤢

Znaci imas temperaturu
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Iako mislim da je vecina ovog teksta nebuloza..i dalje verujem da je "tamo neko" resio da smanji populaciju na zemlji jer zivot na zemlji nece biti moguc ako se populacija bude povecavala ovom brzinom.. 😕

http://www.kurir-info.rs/planeta/rat-protiv-svih-virusima-sukobima-i-gladu-zele-da-ubiju-milijarde-ljudi-clanak-1587225

ja ne mislim da su nebuloze nazalost ovo je istina
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Hi..Upadam samo😆..

Imam nekog posla..jos..😳
Ovo sam uradila.😊
Prva dva posle jos dva,jedva ide mi sa prebacivanjemOdmah posle druga dva

dobro vece Biki 😛
super je ⭐️
i moj net je spor