Ja gledam online direktno kada ih emituju...U prvoj epi 10.sezone ubijaju Svitsa..😭
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
KIARA THROWN 14.9
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
When a lie is repeated hundred times…
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Bb top 5 - guess
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Malla and ARS running crime list
Sidvi FF: Chocolate (continued)
TRAUMA DRAMA 15.9
Conceiving of PL…
Ja gledam online direktno kada ih emituju...U prvoj epi 10.sezone ubijaju Svitsa..😭
Mislim sta reci.😳Meni odmah palo na pamet kako nosi pantalone na kukove 😳
A skoro smo pricale o linkovima za ovu seriju. Koja slucajnost. Bas se radujem sto ce je ponovo prikazivati.😲 Ubili!
sve joj lijepo stoji 😛bila je lijepa i u onom narandzastom sariju,kad je glumila Situ
Mokre gace,pa jos crvene...QQ 😳Mislim sta reci.😳Meni odmah palo na pamet kako nosi pantalone na kukove 😳
On uvek nosi spustene pantalone, ne znam zasto, ali uvek mu tako vise sa kukova..covek nema salo po stomaku i stoji mu hebi ga..a ona linija koja mu se ocrtava od butina je tako vruca da nemam reci,..zagrcnem se uvek..😳
😃Bouns
Ha Prvom programu RTS-a od 07. oktobra u terminu od 23.55 pocinje prikazivanje forenzicke serije "Bouns", koja ima drugaciji pristup ovom podzanru. Posle "Mesta zlocina: Las Vegas", gledaoci ce biti u prilici da premijerno pogledaju cetvrtu, petu, sestu i sedmu sezonu ove serije.
Ja gledam online direktno kada ih emituju...U prvoj epi 10.sezone ubijaju Svitsa..😭A skoro smo pricale o linkovima za ovu seriju. Koja slucajnost. Bas se radujem sto ce je ponovo prikazivati.😲 Ubili!
Da, neki korumpirani FBI agenti...u pitanju je zavera i Svits gine, a Dejzi ostaje trudna...😕
To mi se ne dopada uopste. 😕 Ubili su njega a njih su dvoje tako dobar par...Zasto sad gledas seriju? Sta te drzi?
Kuca plavusa po banderi, kad naidje policajac i pita je:
-Sto kucas tu?
Plavusa ce: -Pa pise da izdaje stan a ne otvara niko!
Policajac ce: - Pa cudi me bas a i svetlo im gori...🤣
😃Bouns
Ha Prvom programu RTS-a od 07. oktobra u terminu od 23.55 pocinje prikazivanje forenzicke serije "Bouns", koja ima drugaciji pristup ovom podzanru. Posle "Mesta zlocina: Las Vegas", gledaoci ce biti u prilici da premijerno pogledaju cetvrtu, petu, sestu i sedmu sezonu ove serije.
Ja gledam online direktno kada ih emituju...U prvoj epi 10.sezone ubijaju Svitsa..😭A skoro smo pricale o linkovima za ovu seriju. Koja slucajnost. Bas se radujem sto ce je ponovo prikazivati.😲 Ubili!
Da, neki korumpirani FBI agenti...u pitanju je zavera i Svits gine, a Dejzi ostaje trudna...😕To mi se ne dopada uopste. 😕 Ubili su njega a njih su dvoje tako dobar par...Zasto sad gledas seriju? Sta te drzi?
Pa But i Bouns naravno...tu su i Andjela i Hodzins...Svits je ispao ali su ubacili novog agenta u celu pricu..