Returning of the written off #64 Invited only - Page 12

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

56.4k

Users

6

4k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Daltoni

Ja gledam online direktno kada ih emituju...U prvoj epi 10.sezone ubijaju Svitsa..😭

A skoro smo pricale o linkovima za ovu seriju. Koja slucajnost. Bas se radujem sto ce je ponovo prikazivati.
😲 Ubili!
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Mislim sta reci.😳
Meni odmah palo na pamet kako nosi pantalone na kukove 😳

On uvek nosi spustene pantalone, ne znam zasto, ali uvek mu tako vise sa kukova..covek nema salo po stomaku i stoji mu hebi ga..a ona linija koja mu se ocrtava od butina je tako vruca da nemam reci,..zagrcnem se uvek..😳

Daltoni thumbnail

A skoro smo pricale o linkovima za ovu seriju. Koja slucajnost. Bas se radujem sto ce je ponovo prikazivati.
😲 Ubili!

Da, neki korumpirani FBI agenti...u pitanju je zavera i Svits gine, a Dejzi ostaje trudna...😕
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

sve joj lijepo stoji 😛
bila je lijepa i u onom narandzastom sariju,kad je glumila Situ

Savrsena je u tom sariju. Cekam da vidim caps i da koju sliku prebacim. I u BV su joj lepo stajali sariji. Uopste sjajno izgleda u Indijskoj tradicionalnoj odeci .😃
nn027 thumbnail

Mokre gace,pa jos crvene...QQ 😳
Mislim sta reci.😳
Meni odmah palo na pamet kako nosi pantalone na kukove 😳

On uvek nosi spustene pantalone, ne znam zasto, ali uvek mu tako vise sa kukova..covek nema salo po stomaku i stoji mu hebi ga..a ona linija koja mu se ocrtava od butina je tako vruca da nemam reci,..zagrcnem se uvek..😳

Da. A ona vise puta govori o trenerci na kukovima, pizami, pantalonama ... Kad sam videla ovu sliku u kupacem odmah sam pomislila na to.
nn027 thumbnail

😃

Bouns

Ha Prvom programu RTS-a od 07. oktobra u terminu od 23.55 pocinje prikazivanje forenzicke serije "Bouns", koja ima drugaciji pristup ovom podzanru. Posle "Mesta zlocina: Las Vegas", gledaoci ce biti u prilici da premijerno pogledaju cetvrtu, petu, sestu i sedmu sezonu ove serije.

Ja gledam online direktno kada ih emituju...U prvoj epi 10.sezone ubijaju Svitsa..😭
😲 Ubili!

Da, neki korumpirani FBI agenti...u pitanju je zavera i Svits gine, a Dejzi ostaje trudna...😕

To mi se ne dopada uopste. 😕 Ubili su njega a njih su dvoje tako dobar par...Zasto sad gledas seriju? Sta te drzi?
Daltoni thumbnail

To mi se ne dopada uopste. 😕 Ubili su njega a njih su dvoje tako dobar par...Zasto sad gledas seriju? Sta te drzi?

Pa But i Bouns naravno...tu su i Andjela i Hodzins...Svits je ispao ali su ubacili novog agenta u celu pricu..
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Kuca plavusa po banderi, kad naidje policajac i pita je:
-Sto kucas tu?
Plavusa ce: -Pa pise da izdaje stan a ne otvara niko!
Policajac ce: - Pa cudi me bas a i svetlo im gori...

🤣
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Kuca plavusa po banderi, kad naidje policajac i pita je:
-Sto kucas tu?
Plavusa ce: -Pa pise da izdaje stan a ne otvara niko!
Policajac ce: - Pa cudi me bas a i svetlo im gori...

🤣

😲 🤣
nn027 thumbnail

😃

Bouns

Ha Prvom programu RTS-a od 07. oktobra u terminu od 23.55 pocinje prikazivanje forenzicke serije "Bouns", koja ima drugaciji pristup ovom podzanru. Posle "Mesta zlocina: Las Vegas", gledaoci ce biti u prilici da premijerno pogledaju cetvrtu, petu, sestu i sedmu sezonu ove serije.

😲 Ubili!

Pa But i Bouns naravno...tu su i Andjela i Hodzins...Svits je ispao ali su ubacili novog agenta u celu pricu..

Ove cetiri sezone sto su otkupili, koliko bi to moglo biti epizoda otprilike?