🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
KIARA THROWN 14.9
When a lie is repeated hundred times…
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
TRAUMA DRAMA 15.9
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Malla and ARS running crime list
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
Conceiving of PL…
Sidvi FF: Chocolate (continued)
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Katrina Kaif Is Pregnant
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
E moja Nadice😳 Nikad me oci nisu prevarile😳 a nikad nisam ni sumljala u svoj ukus --------cokoladica😆☢️
Posto sam lezala ceo dan pod temperaturom , sto od gripa,sto od Gospodina Greja, procitala sam trecu knjigu...Fenomenalna je,bas kao sto sam ocekivala..situacija se do kraja razmrsila i sada je sve jasno...ali videces i sama...U trecoj knjizi nema nikakvih ruznih scena , niti sama knjiga budi neko lose osecanje, dakle nastavlja sa dobrim tempom iz drugog dela i zavrsava kao u svakoj lepoj bajci srecnim krajem...😃😳
Tacno sam znala da je mladjana Nataska u nevolji...😳
Nado, nadam se da ces posle ovog teksta malo bolje razmisliti o poseti mom gradu..😉😆
Sa parcele zaplenjeno oko 4 kilograma marihuane; Foto:www.en.wikipedia.orgNiska policija pronasla je oko 20 stabljiki marihuane na parceli povrsine 16 ari u ataru sela pored Nisa.
Kako se navodi u saopstenju Policijske uprave, po ovlascenju Osnovnog javnog tuzioca policajci su izvrsili uvidjaj na ovoj parceli i sa lica mesta odneli stabljike biljke ''kanabis sativa'' - marihuana, koje teze oko 4 kilograma.
Policija intenzivno traga za osobom koja je osumnjicena da je uzgajala i proizvodila marihuanu na ovoj parceli.
Hello🤗Samo da se javim 😃
Nisam iscitala prethodni topik valjda stignem u narednim danimaNi seriju nisam odgledala 🤔 a obaveze samo pristizuNadam se da ste sve dobro i zdravo