🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 15th Sept 2025.
TRAUMA DRAMA 15.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025: UAE vs Oman, 7th Match, Group A, Abu Dhabi🏏
🏏T20 Asia Cup 2025: SL vs HK, 8th Match, Group B at Dubai🏏
Malla and ARS running crime list
Kaun banege PL ke Mummy and Papa?
Did Karishma deserve the best actress award for Raja Hindustani?
Anupamaa 15 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Conceiving of PL…
Sidvi FF: Chocolate (continued)
Katrina Kaif Is Pregnant
BALH Naya Season EDT Week #14: Sept 15 to 19
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 16, 2025 Episode Discussion Thread
Ghum new season
Welcome Baby Boy ❤️🧿
The Armaan Poddar Unappreciation Thread
which new Bollywood movie should i watch ....
Gledam kad stignem..volim da povezem po nekoliko epizoda jer me ubije neizvesnost,pogotovu kad dodje vikend i prazan hod...😕
Simptican je on. 😃
jeste 😃 i zasad mu je dobra i uloga
Da se razumemo , navijam za njih dvoje a on bi mogao da joj bude dobar prijatelj i da joj cak i pomogne . s**tim da ce imati problema sa ocem.mislim da ce njega zapasti Buntiyeva sestra ili drugarica od Sags 😉
a gdje Biki 😕
Drugi dan nase Nataske u Big Bosu ..
http://www.videoweed.es/file/73781ab51768e
Pratis li BB?
Gledam za sad, zanima me kako se jedna devojka iz nasih krajeva snalazi medju njima tamo...I mi smo u neku reku ovde medju njima i pod njihovim "krovom" i pravilima...tako da se nadam da cu videti malo "srpstva" u njoj..za sada vidim da se ne uklapa, jezik joj je ogromna barijera i lupila je nesto, naime , devojka je pitala zasto je usla u BB a ona je rekla da je usla u kucu da bi naucila jezik ..Devojka je rekla da je bolje bilo da je uzela nekog ucitelja umesto ovoga a ona se pravdala kako je stidljiva...Nije iskrena i ne zna jezik..ne uklapa se za sada..😕
Pa razlog koji je navela joj je glup do bola. I ne cudi me sto joj je cura rekla to sto je rekla. I ja bih da sam na njenom mestu, Uostalom jasno je ko dan da jezik nije razlog. Usla je iz drugih razloga istih kao i ostali koji su tamo. Zbog para i karijere. Ne verujem da ce ona pokazati mnogo srpstva. Pre mislim da ce pokusati da se sto vise prilagodi njima .
I ja tako mislim, i mislim da joj je to potpuno pogresan pristup. budi brate ono sto jesi, a ne ovako, presla pola sveta da izgradi karijeru a ovamo se folira, nije mogla nesto uverljivije da kaze..ne bih rekla da je nesto previse bistra..a lepa je..bas je slatka i zgodna..❤️
Slazem se sa tobom. Mozda je to ne bi dovelo daleko ali u krajnjoj liniji to i nije vazno. Samim tim sto je usla tamo postigla je cilj. Ni ovo ponasanje je nece daleko dovesti. A da je lepa i zgodna jeste. Mislim da je njima jos lepsa zbog svetlog tena.ne moze biti gora od one Elli 😆😆
Da . Ti si se odvikla od pracenja serije na 20min na dan, Nismo tako gledale jos od BV.
Sta mislis o seriji?
Mani se dopada zato sto se bavi zivotom dvoje obicnih mladih ljudi i njihovih porodica. Tako nesto je sasvim moguce da se desi i u realnom zivotu.