Returning of the written off #63 Invited only - Page 20

Created

Last reply

Replies

1k

Views

60.6k

Users

7

4.4k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago
Dobro vece neko rece😊

Bikica_Biki thumbnail
Pobeze mi Kety u sekundi😭

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Gledam kad stignem..volim da povezem po nekoliko epizoda jer me ubije neizvesnost,pogotovu kad dodje vikend i prazan hod...😕

Da . Ti si se odvikla od pracenja serije na 20min na dan, Nismo tako gledale jos od BV.
Sta mislis o seriji?
Mani se dopada zato sto se bavi zivotom dvoje obicnih mladih ljudi i njihovih porodica. Tako nesto je sasvim moguce da se desi i u realnom zivotu.

Bikica_Biki thumbnail
Idem vas citati,prelistati😉
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Simptican je on. 😃

jeste 😃 i zasad mu je dobra i uloga

Da se razumemo , navijam za njih dvoje a on bi mogao da joj bude dobar prijatelj i da joj cak i pomogne . s**tim da ce imati problema sa ocem.

mislim da ce njega zapasti Buntiyeva sestra ili drugarica od Sags 😉

To bi bas bilo dobro a i u tom slucaju bi i dalje ostao u seriji. 😛
Bikica_Biki thumbnail
Kety❤️🤗hiljadu poljubaca od mene
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Drugi dan nase Nataske u Big Bosu ..

http://www.videoweed.es/file/73781ab51768e

Pratis li BB?

Gledam za sad, zanima me kako se jedna devojka iz nasih krajeva snalazi medju njima tamo...I mi smo u neku reku ovde medju njima i pod njihovim "krovom" i pravilima...tako da se nadam da cu videti malo "srpstva" u njoj..za sada vidim da se ne uklapa, jezik joj je ogromna barijera i lupila je nesto, naime , devojka je pitala zasto je usla u BB a ona je rekla da je usla u kucu da bi naucila jezik ..Devojka je rekla da je bolje bilo da je uzela nekog ucitelja umesto ovoga a ona se pravdala kako je stidljiva...Nije iskrena i ne zna jezik..ne uklapa se za sada..😕

Pa razlog koji je navela joj je glup do bola. I ne cudi me sto joj je cura rekla to sto je rekla. I ja bih da sam na njenom mestu, Uostalom jasno je ko dan da jezik nije razlog. Usla je iz drugih razloga istih kao i ostali koji su tamo. Zbog para i karijere. Ne verujem da ce ona pokazati mnogo srpstva. Pre mislim da ce pokusati da se sto vise prilagodi njima .

I ja tako mislim, i mislim da joj je to potpuno pogresan pristup. budi brate ono sto jesi, a ne ovako, presla pola sveta da izgradi karijeru a ovamo se folira, nije mogla nesto uverljivije da kaze..ne bih rekla da je nesto previse bistra..a lepa je..bas je slatka i zgodna..
❤️

Slazem se sa tobom. Mozda je to ne bi dovelo daleko ali u krajnjoj liniji to i nije vazno. Samim tim sto je usla tamo postigla je cilj. Ni ovo ponasanje je nece daleko dovesti. A da je lepa i zgodna jeste. Mislim da je njima jos lepsa zbog svetlog tena.

ne moze biti gora od one Elli 😆😆

Jel' to ona sto je dosla iz Kanade bese? Sto je isto lose govorila Hindi?
nn027 thumbnail
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Dobro vece neko rece😊

Dobro vece Biki 🤗
Uci se Bengalski 😉 Ako, ako. Nadam se da ce djak bar nesto zapamtiti. 😆😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Da . Ti si se odvikla od pracenja serije na 20min na dan, Nismo tako gledale jos od BV.
Sta mislis o seriji?
Mani se dopada zato sto se bavi zivotom dvoje obicnih mladih ljudi i njihovih porodica. Tako nesto je sasvim moguce da se desi i u realnom zivotu.

Meni je skroz ok..Papu mi je najjaci lik a Pratsina gluma je fenomenalna kao i obicno..za ostale ne bih da komentarisem..😆