Originally posted by: Bikica
Malo sam iscitala vas i sad da napisem je'li nesto,pa ovako😳
@Kety draga moja duso🤗 Zimnici nikad kraja,sem sto se pripremam za put u nedelju i pravim Misinim roditeljima neke drangulije od slatkisa,manje slatki,jer ne smeju,natovari mi drugarica i drenjinee brate nikad se resiti kuce,posla,kuhinje,labosa itd.
Pitala si veceras gde sam,eto odmah iznad odgovora a ponekad ni sama ne znam gde sam😕samo sto znam da me rasturise ledja ,kicma itd.
Hvala draga sto pitas za mene,ni ti nisi bila i bas dugo se nismo nasle,evo veceras u sekundi mi izmace,taman dok sam zavrsila sa capsima koje otezem od prekuce,jer ne stizem i ne bivam ovde puno,zato sam jutros ostala do zore zbog capsa,ali necu vise tako😉
Hvala puno za slike zeke,za video od party Nehe 🤗
@Smekerice 🤗Primetila sam da ni tebi vreme nije islo na ruku,a jos te paprike stigose,a i meni ce isto toga jos stici naredne nedelje .
@Nadice🤗Lepo si isekla avise one kod voza,bravo ti ga bate👏
Znam da si i ti u frci kao i ja,samo tvoj fah ovog puta kao i preko leta je -stolarija,sad kada zavrsis to ,odmaraj i nista vise nepipaj do sledece godine.
@Dal🤗Vidim knjige su tu,pa neko sivilo,pozajmljivanje naocara itd,ne znam sta je u pitanju ali pazi na vid😉
@Drajce🤗Evo ga petak🥳
A serija tek u ponedeljak😕 a ja necu moci gledati 😭
ko zna mozda dva tri cetiri dana😭