Returning of the written off #63 Invited only - Page 21

Created

Last reply

Replies

1k

Views

60.6k

Users

7

4.4k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Daltoni

Dal gledas li Pratsinu seriju?

Gledam kad stignem..volim da povezem po nekoliko epizoda jer me ubije neizvesnost,pogotovu kad dodje vikend i prazan hod...😕

Da . Ti si se odvikla od pracenja serije na 20min na dan, Nismo tako gledale jos od BV.
Sta mislis o seriji?
Mani se dopada zato sto se bavi zivotom dvoje obicnih mladih ljudi i njihovih porodica. Tako nesto je sasvim moguce da se desi i u realnom zivotu.

Meni je skroz ok..Papu mi je najjaci lik a Pratsina gluma je fenomenalna kao i obicno..za ostale ne bih da komentarisem..😆

😆 Jao Papu je neponovljiv. Siroma Ima da mu zena dodje glave. 😆

I njegov drugar je simpatican. Sasvim pozitivan lik 😊

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Malo sam iscitala vas i sad da napisem je'li nesto,pa ovako😳
@Kety draga moja duso🤗 Zimnici nikad kraja,sem sto se pripremam za put u nedelju i pravim Misinim roditeljima neke drangulije od slatkisa,manje slatki,jer ne smeju,natovari mi drugarica i drenjinee brate nikad se resiti kuce,posla,kuhinje,labosa itd.
Pitala si veceras gde sam,eto odmah iznad odgovora a ponekad ni sama ne znam gde sam😕samo sto znam da me rasturise ledja ,kicma itd.
Hvala draga sto pitas za mene,ni ti nisi bila i bas dugo se nismo nasle,evo veceras u sekundi mi izmace,taman dok sam zavrsila sa capsima koje otezem od prekuce,jer ne stizem i ne bivam ovde puno,zato sam jutros ostala do zore zbog capsa,ali necu vise tako😉
Hvala puno za slike zeke,za video od party Nehe 🤗
@Smekerice 🤗Primetila sam da ni tebi vreme nije islo na ruku,a jos te paprike stigose,a i meni ce isto toga jos stici naredne nedelje .
@Nadice🤗Lepo si isekla avise one kod voza,bravo ti ga bate👏
Znam da si i ti u frci kao i ja,samo tvoj fah ovog puta kao i preko leta je -stolarija,sad kada zavrsis to ,odmaraj i nista vise nepipaj do sledece godine.
@Dal🤗Vidim knjige su tu,pa neko sivilo,pozajmljivanje naocara itd,ne znam sta je u pitanju ali pazi na vid😉
@Drajce🤗Evo ga petak🥳
A serija tek u ponedeljak😕 a ja necu moci gledati 😭
ko zna mozda dva tri cetiri dana😭

Edited by Bikica - 10 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: nn027

Dobro vece Biki 🤗
Uci se Bengalski 😉 Ako, ako. Nadam se da ce djak bar nesto zapamtiti. 😆😆

Nadice🤗
Ovde se ne uci Bengalski,ovo je ucenje ljubavnog pogleda 😆
Ovde Sags pokazuje Bunty profil koji je napravila,zbog Ratne njegove sestre,trazi joj mladozenju preko interneta,sad ona pokazuje njemu kako je to uradila a on sta reci vidi se iz prilozenog
ps.vidim da ste ti i Kety malo komentarisale seriju tj.ovog novog decka Arija,simpatican lik onako,ali naravo nista od njene udaje za njega.😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Malo sam iscitala vas i sad da napisem je'li nesto,pa ovako😳

@Kety draga moja duso🤗 Zimnici nikad kraja,sem sto se pripremam za put u nedelju i pravim Misinim roditeljima neke drangulije od slatkisa,manje slatki,jer ne smeju,natovari mi drugarica i drenjinee brate nikad se resiti kuce,posla,kuhinje,labosa itd.
Pitala si veceras gde sam,eto odmah iznad odgovora a ponekad ni sama ne znam gde sam😕samo sto znam da me rasturise ledja ,kicma itd.
Hvala draga sto pitas za mene,ni ti nisi bila i bas dugo se nismo nasle,evo veceras u sekundi mi izmace,taman dok sam zavrsila sa capsima koje otezem od prekuce,jer ne stizem i ne bivam ovde puno,zato sam jutros ostala do zore zbog capsa,ali necu vise tako😉
Hvala puno za slike zeke,za video od party Nehe 🤗
@Smekerice 🤗Primetila sam da ni tebi vreme nije islo na ruku,a jos te paprike stigose,a i meni ce isto toga jos stici naredne nedelje .
@Nadice🤗Lepo si isekla avise one kod voza,bravo ti ga bate👏
Znam da si i ti u frci kao i ja,samo tvoj fah ovog puta kao i preko leta je -stolarija,sad kada zavrsis to ,odmaraj i nista vise nepipaj do sledece godine.
@Dal🤗Vidim knjige su tu,pa neko sivilo,pozajmljivanje naocara itd,ne znam sta je u pitanju ali pazi na vid😉
@Drajce🤗Evo ga petak🥳
A serija tek u ponedeljak😕 a ja necu moci gledati 😭
ko zna mozda dva tri cetiri dana😭

E da znas da cu te poslusati. Dosta je i bilo. Samo da mi je da se izvucem iz ovoga 😕
nn027 thumbnail

Originally posted by: Bikica

Nadice🤗
Ovde se ne uci Bengalski,ovo je ucenje ljubavnog pogleda 😆
Ovde Sags pokazuje Bunty profil koji je napravila,zbog Ratne njegove sestre,trazi joj mladozenju preko interneta,sad ona pokazuje njemu kako je to uradila a on sta reci vidi se iz prilozenog
ps.vidim da ste ti i Kety malo komentarisale seriju tj.ovog novog decka Arija,simpatican lik onako,ali naravo nista od njene udaje za njega.😆

Ma kakva udaja za Arija. Tata ce morati malo da ohladi. Potpuno sam, smetnula s uma da je ona resila da pomogne njegovoj sestri da se uda i da ce pokusati da joj nadje mladozenju preko interneta.
Bikica_Biki thumbnail
Laku noc/Dobro jutro od mene🤗

Edited by Bikica - 10 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Moj brat poceo da gleda ove Koreanske serije nakon sto sam ih prosli put naterala da gledaju sa mnom City Hunter-a i kaze da sada gleda ovu seriju,kao i da je mnogo dobra..
pa Smeki...😃

http://www.viki.com/tv/3301c-lie-to-me?q=lie

Znaci i on se navuko kao ja hahahha 😉,obavezno cu da pogledam svidja mi se sto njihove serije nemaju mnogo epizoda😃
smeker thumbnail
Dobro jutro😃Zasto je spajaju sa ovim glumcem ,zna li neko,videla sam dosta slika

Edited by smeker - 10 years ago
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Gledam Smeki. Branka svaki dan na AT prevede LU i onda nije tesko pratiti. Super su njih dvoje videces, 😛
Kako se ti osecas? Jesi li bolje?

Moracu da odgledam ,ali ne stizem a i ovo vreme 🤢 pa kako kad Nado bude mi super a onda odjednom me zaboli glava ,6 oktobra idem ponovo kod ove doktorke ona je doduse rekla da ce trebati mesec dana da se to sve stabilizuje videcemo😕
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Znaci i on se navuko kao ja hahahha 😉,obavezno cu da pogledam svidja mi se sto njihove serije nemaju mnogo epizoda😃

Ova ima samo 16..ja sam nocas odgledala 11, zaista je dobra..😃

http://www.viki.com/videos/127987v-lie-to-me-episode-12?origin=autoplay