Returning of the written off #62 Invited only - Page 9

Created

Last reply

Replies

1k

Views

63k

Users

7

4.4k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 10 years ago

Originally posted by: Kety76

Evo me Nado,samo da se javim,dan je krenuo lose
ja nisam dobro,sinak je bolestan,a jutros su mi javili da mi se prijateljica koja se juce porodila,bori za zivot 😭😭😭 nikakva sam 😭

Zao mi je Keti..Kako si zi..sta je maleckom ..javljaj nam novosti i o prijateljici kada budes bila bolje...😭 😭
Daltoni thumbnail

nisam sigurna da li aludiraju na Prats(za Smitu je jasno) ,jer kazu da je nedavno ostavila decka a sad je preko usiju zaljubljena u njega-jedino ako se ovo zaljubljena u njega nije odnosilo na Sida,ja sam shvatila da se ponovo zaljubila u bivseg decka 😕 (u vrijeme kad se pisalo za njega i DD,ona je raskinula sa deckom,ovih dana ponovo pisu da su se pomirili i da se udaje za njega),zbog toga sam pomislila da se radi o DD.Nejasno mi je ovo nedavni raskid sa deckom,jer je Prats ostavila MM prije vise od godinu dana

Jeste, sigurna sam da je za Prats..veruj mi 😉
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Drya

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=QJ7CSrcjo_4[/YOUTUBE]

Uh, ovo je bilo okrutno..😆
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

nisam sigurna da li aludiraju na Prats(za Smitu je jasno) ,jer kazu da je nedavno ostavila decka a sad je preko usiju zaljubljena u njega-jedino ako se ovo zaljubljena u njega nije odnosilo na Sida,ja sam shvatila da se ponovo zaljubila u bivseg decka 😕 (u vrijeme kad se pisalo za njega i DD,ona je raskinula sa deckom,ovih dana ponovo pisu da su se pomirili i da se udaje za njega),zbog toga sam pomislila da se radi o DD.Nejasno mi je ovo nedavni raskid sa deckom,jer je Prats ostavila MM prije vise od godinu dana

U tekstu pise co-stars,znaci glumice sa kojima je radio,sa DD nikad nije radio u seriji uostalom ova vest je nesto popout traca ili recimo news neta i ne treba pridavati znacaja,niti mislim da je bilo sta od ovoga tacno 😉
Daltoni thumbnail

U tekstu pise co-stars,znaci glumice sa kojima je radio,sa DD nikad nije radio u seriji uostalom ova vest je nesto popout traca ili recimo news neta i ne treba pridavati znacaja,niti mislim da je bilo sta od ovoga tacno 😉

Da, to je trac rubrika..lepo je rekla Drya..samo sto ja mislim da je sve ovo delimicno tacno...😉

smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Da, to je trac rubrika..lepo je rekla Drya..samo sto ja mislim da je sve ovo delimicno tacno...😉

Ma ko ga bre sisa ,sta je on pa de se prica vrti oko njega😆😆😆 Slazem se Dal delimicno tacno 😃
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Dobro vece😛
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Evo me Nado,samo da se javim,dan je krenuo lose
ja nisam dobro,sinak je bolestan,a jutros su mi javili da mi se prijateljica koja se juce porodila,bori za zivot 😭😭😭 nikakva sam 😭

Zao mi je Kety. Nadam se da ce ipak na kraju sve biti dobro.
nn027 thumbnail

hvala za Baruna Nado 😛

Nema na cemu. Slucajno sam naletela na njega. 😉
nn027 thumbnail

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=QJ7CSrcjo_4[/YOUTUBE]

Auu covece ! 😲 Meni bi otkazalo srce 😆 Ovo je gore od one fore sa paukom.😆