idem pogledati seriju,jos nisam 😊
koji preokret od Kristijana se vracam indijskoj seriji 😃
Uf, da znas da je preokret..
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
SUPER HEROO 9.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 10, 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 10th Sep '25
MAIRA AGAYI 10.9
3 Years Of Brahmāstra
Sidharth Malhotra is just the same as Arjun Kapoor, just with looks!
🏏T20 Asia Cup 2025- Ind vs UAE 2nd Match, Group A, Dubai 🏏
Happy Birthday Akshay Kumar
How many more chances for Janhvi Kapoor!!?
Should Janhvi Kapoor Join India Forums
Karisma Kapoor's Kids Move Delhi HC
Anupamaa 10 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
"I don't like women who are too thin" : Bipasha Basu
When Love Finally Grew Up ~ A Rumya Three-Shot [Completed]
🏏Cricket Forum Banner Contest Announcement🏏📢
Navri and her eternal victimisation
![]()
Izbor glumca je odlican. Mnogo mi se dopada. Njegova pojava mi se potpuno uklapa u moju predstavu Gospodina Greja. 😳
Zato mi se glumica uopste ne dopada. Prvo mi izgleda nekako starije nego sto bi trebalo da izgleda devojka od 21 godine a drugo zamisljala sam je neznijom. I sama njena pojava mi nekako ne ide uz njega. To mi je prvi utisak. 😃e Nado,ja sam to odmah rekla 😃ona mi nimalo ne lici na nevinasce,vise na jakooo iskusnu zensku 😉
Ja nisam ni razmisljala o njima na taj nacin ..dok sam citala , moja anastazija Stil je bila neko ko misli i ponasa se ko Nada..Biki je previse cestita, Smeki previse zestoka, Keti mi je bas bila kao Kejtlin a Drua i ja sta reci a ne zaplakati..nikako 😆
Odlican savet. 😆
Da mi je samo da mu vidim facu kad onako skockana izgovori to 🤣 🤣🤣
Ne znam..nisam zapamtila, ali sve ste tu..mislim da je zuta bila Drya, Zelena Nada, crvena Smeki, bela Keti, i ona poslednja boja Biki..Ako sam pomesala boje, izvinjavam se..😕
Znaci nista..😕 Ja moram da ti priznam da sam zaista pocela da pijem dok sam citala knjigu i zaista je uticala na mene, evo, to sam tek danas onako vrativsi film unazad primetila, ali najcudnije mi ovo sa picem...otkud mi to sada pobogu...😲zato sto tako popusta napetost 😉 to je sasvim normalnocovjek se uvijek pita da li bi i dokle mogao ici 😉
Znaci to je..Oliver me cini napetom..hmmm ☺️aha,samo se ti opustaj 😉
Cuti,danas sam se sasvim spontano obukla u cne kozne helanke, crnu koznu jaknu, stavila kozni rajf, i galantno zasela na crveni kozni trosed..🤣 PS Vidi na fejsu..😆
Gospodjica Ana ? 😃
Jok, Gospodja Robinson..😉 Mislim da mi njen lik vise odgovara..Kejt odgovara Kejtlin lik sto znaci tebi ostavlja lik Ane..😆sto nam podijeli uloge 😆😆😆
Da. Ispade da ona i ja delimo gospodina Robinsona 😆 To je novi momenat u romanu.😆E ako ti ona bude konkurencija ti letis iz romana 😆😆😆