Mogu, ali ne zelim π π..Zelim da citam o tome kako Kristijan pati za Anom, kako dolazi da je proganja, ubedjuje da se vrati, kako pokusava da se promeni...kako se otvara..
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 10th Sep '25
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 11th Sept 2025
MAIRA AGAYI 10.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 11, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- Ind vs UAE 2nd Match, Group A, Dubai 🏏
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
KIARA EXPOSED 11.9
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
"I don't like women who are too thin" : Bipasha Basu
Navri and her eternal victimisation
Anupamaa 10 -11 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
🏠Caption Writing Contest -Bring Pictures to Life!🏠
🏏Cricket Forum Banner Contest Announcement🏏📢
When Love Finally Grew Up ~ A Rumya Three-Shot [Completed]
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Patrama Prem ~ A Gosham SS
Sta ti radi Eliot ? π π
Znaci nista..π Ja moram da ti priznam da sam zaista pocela da pijem dok sam citala knjigu i zaista je uticala na mene, evo, to sam tek danas onako vrativsi film unazad primetila, ali najcudnije mi ovo sa picem...otkud mi to sada pobogu...π²zato sto tako popusta napetost π to je sasvim normalnocovjek se uvijek pita da li bi i dokle mogao ici π
Znaci to je..Oliver me cini napetom..hmmm βΊοΈaha,samo se ti opustaj π
Cuti,danas sam se sasvim spontano obukla u cne kozne helanke, crnu koznu jaknu, stavila kozni rajf, i galantno zasela na crveni kozni trosed..π€£ PS Vidi na fejsu..π
Gospodjica Ana ? π
Jok, Gospodja Robinson..π Mislim da mi njen lik vise odgovara..Kejt odgovara Kejtlin lik sto znaci tebi ostavlja lik Ane..πsto nam podijeli uloge πππ
Jao ne, pobogu Keti..znas li da su me merkali i muskarci i zene...π
Problem je sto znas o cemu je rec a da ne znas ne bi ti bio problem. Ne znas da lazes i to je to π
Da. Ispade da ona i ja delimo gospodina Robinsona π To je novi momenat u romanu.π
Ne mogu da nadjem na netu sledeci nastavak na nasem jeziku...Potrazite i vi...Jao ubicu se...π‘
Da li cu na kraju morati da kupim knjigu..πnisam sigurna ni da li su sva tri izdanja prevedena na nas jezik πznam samo za prvo
Jesu, ima ih u Laguni..Meni komsija ( 81.godiste )radi tamo kao komercijalista ali mi glupo nekako da ga pitam..π π
Odglumi da pojma nemas o cemu je rec a cula si da se spominje knjiga, kao jako je intrigantna. Lepo ga pitaj u cemu je fazon i oko cega se digla prasina i da li bi ti preporucio da je procitas . Usput ce ti sigurno reci da li imaju sve tri knjige. π
Jao, sta da glumim crna Nado, ko zna sta ce da misli o meni..ne ide...πobuci ono sto si jutros imala i kazi da nemas pojma o cemu knjiga govori π€£
Mogu, ali ne zelim π π..Zelim da citam o tome kako Kristijan pati za Anom, kako dolazi da je proganja, ubedjuje da se vrati, kako pokusava da se promeni...kako se otvara..
Ja nisam ni razmisljala o njima na taj nacin ..dok sam citala , moja anastazija Stil je bila neko ko misli i ponasa se ko Nada..Biki je previse cestita, Smeki previse zestoka, Keti mi je bas bila kao Kejtlin a Drua i ja sta reci a ne zaplakati..nikako π