Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread - 7th October 2025
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 8th Oct '25
HIGHER COURSE 8.10
Katrina already welcomed a child via surrogacy?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 8, 2025 Episode Discussion Thread
Round 2 Thread 1 - Main Game
Abhimaan Edition: New Chapter Discussions
Kaun banenge PL ke Mummy aur Papa(New)
Naya safar college ka
Round 2 Thread 2 - Index
Now that's what I call a Wildcard
Saddist Pari, Mithali n Noina
COURSE FOLLOWS 🤓9. 10
Congratulations Gen 4 team !!
Ananya Pandey - Chanel girl
“Give Kangana a tight slap again if she dares to enter Tamil Nadu”
Anupamaa 07 -08 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Ananya Pandey can act.
Praising Janhvi for her great choice in movies
🏏Cricket Forum Banner Contest Results Announcement🏏
Tuj sam,😃probala sam jutros ,ali i dalje je po malo usporen IF pa sam brzo odustala 😉A gdje Drya 😕 juce se zalila da joj je net spor a jutros se nije ni javila
Pravdala si se za patike koje kostaju 1000 din!? 🤢
Tuj sam,😃probala sam jutros ,ali i dalje je po malo usporen IF pa sam brzo odustala 😉
Jao Dal 😭😭 razumijem te jer sam i ja nekada bila u slicnoj situacijiMoj muz je radio u firmi svog oca,ja u to vrijeme nisam radila jer sam bila operisana.Naime,njegovi roditelji su mu davali novac na kapaljku Znaci,njemu nema plate,nema koliko je zaradio nego koliko mu oni daju.A i to g-dja mama rasporedjuje,npr.svekar njoj ostavi 300 eura a onda ona njemu daje po 20-30 eura jos smo mi imali svoj stan,nismo bili s njima.Islo je tako daleko da kad mi treba novac za preglede,operacije,prvo se podnese izvjestaj g-dji sta,gdje,kako 😭😭 ludila sam isto kao i ti.I na kraju sam rekla muzu da to ne ide tako ili da trazi drugi posao ili da to regulise.Naravno nisu mu dali da napusti firmu.Ja sam se u medjuvremenu zaposlila ia on je jos jedno vrijeme cekao mrvice i onda je to rijesio.Zato ti i kazem da bi to trebao on da rijesi a ne ti.Jao bre,pa to je otislo bas do totalnog kontrolisanja kad gledaju sta si djetetu kupila,kao da si klinka
Popular actor Udit Shukla who is seen as Sumer in Colors' Rangraisya is enjoying his popularity. The actor has been approached to play the lead in two upcoming shows under renowned banners.
Confirming about the same our source says, "Yes Udit has given a look test for Balaji Telefilm's upcoming show on Sony Pal Yeh Dil Sun Raha Hain and Rashmi Sharma's untitled upcoming show on Zee TV."
When contacted Udit he said, "Yes I have given the look test for these shows."
We wish Udit all the best for the offers!
Shukla 😲 on se preziva Shukla 😲
ocekujem Smekicin komentar 🤣
jeste,bas je spor 😕ja danas nekako i mogu komentarisati ali juce katastrofa 🤢samo neka si se javila 😊