Returning of the written off #61 Invited only - Page 92

Created

Last reply

Replies

1k

Views

52.3k

Users

7

5.2k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

😆😆

vidis da im ne pale one romanticne scene pa da ukljuce babu u neke aktivnosti 😆

Mislis na onu romantiku sa kokainom? 😆
Sad su resili da se ponovo vrate na socijalne teme. 😕
nn027 thumbnail

a mozda i zna sta se desavalo 😊
njih dvoje mi izgledaju bas blisko 😃

Da. I meni. Ne bi covek rekao da se znaju oko 2 meseca. Verovatno je to posledica toga sto su po ceo dan zajedno. Zajedno rade, zajedno odmaraju, zajedno cak i jedu. Ako nista drugo postace dobri prijatelji. 😃
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Mislis na onu romantiku sa kokainom? 😆
Sad su resili da se ponovo vrate na socijalne teme. 😕

a imali su poslije te romanse jos jednu u krevetu gora je od one narkomanske 😆😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

a vama su zajednicke komunalije,mislim nije vam odvojen sat za struju,vodu,...ili 😕 i zasto to tvoj swami ne rijesi 😕 mislim,kad ona krene sa tim ti joj lijepo reci kad dodje moj muz sjedi s njim pa to rijesite
Tebi kao snahi je tesko u takvim situacijama ostati i kulturna i prisebna

Zajednicko sve..nemamo odvojeno brojilo a i drva kad nabavljamo delimo po pola novca , i oni ponekad sve plate i onda mi sednu na glavu zbog toga..kao da se podrazumeva da cemo sledecih par meseci mi da placamo sve racune...a mi na zalost nemamo odakle, u mnogo smo losoj finansijskoj situaciji vec 3 meseca,i onda su tu prigovori, pa lekcije, pa razmatranje u sitna crevca svega sto mi kupimo nasim parama (oni nam ne daju ni dinar !) .juce je na primer ispao incident jer sam detetu kupila starke (na pijaci za 1000 din -manje od 10 evra) , nisu verovali da sam ih toliko platila,a onda su trazili da ih dete donese da vide,pa su ih posmatrali, osmatrali i na kraju zakljucili da su original (toliko se razumeju 🤢) i da dete vec ima stare patike koje moze jos da nosi..kao i da su patike minimum 3 ili 4..6..7 000 dinara (koliko zaista kosta original ) sto naravno nema veze s mozgom..ja sam sve to trpela, gutala..cutala..klela se da sam ih platila 1000 dinara..pravdala se da mi je majka dala pare za to ,da nisam potrosila dinar od muzeve plate..da bih danas prsla..ali sasvim...ma sve sam joj rekla...i to deruci se...
😭
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Da, nije ni svestan da je uradio pravu stvar..Ko zna..😉😃

L&L 😆😆
nn027 thumbnail

Dobro jutro 🥱

Da ponovim link jer nisam jos gledala..

http://www.viki.com/videos/1017916v-heirs-episode-2?origin=autoplay

jutro 😊 znaci nije te popustilo

Nemam temperaturu ali se cela tresem..i bas sam nervozna, nagrdila sam svekrvu ko poslednju..opet me ucenjuje sa racunima za struju,vodu i komunalije..pa drva..pa ti ja lepo opletem po njoj, reko daj ovamo sve racune hebali te oni ..😡 Digla mi je pritisak u trista..😡😡Cim skinula gips odmah krenula da me hebe u zdrav mozak onako zesce..🤢

Ne vredi ti da se nerviras. Znas kakva je pa si to od nje mogla i ocekivari. A ako si je naprasila neka si. Cuvaj sebe i svoje zdravlje. To je najvaznije.

Joj, posle mi bilokrivo sto sam joj se onoliko izvikala..😕 Bas sam pala u sopstvenim ocima..ali znam da sam trebala..dosta bre vise, ne mogu ja biti veciti otirac svima u kuci..😡

Nadam se da si je bar malo prodrmala. Mozda ce da razmisli malo.
Pa ako se ti sama ne izboris za sebe ko ce?

nn027 thumbnail

Dobro jutro 🥱

Da ponovim link jer nisam jos gledala..

http://www.viki.com/videos/1017916v-heirs-episode-2?origin=autoplay

jutro 😊 znaci nije te popustilo

Nemam temperaturu ali se cela tresem..i bas sam nervozna, nagrdila sam svekrvu ko poslednju..opet me ucenjuje sa racunima za struju,vodu i komunalije..pa drva..pa ti ja lepo opletem po njoj, reko daj ovamo sve racune hebali te oni ..😡 Digla mi je pritisak u trista..😡😡Cim skinula gips odmah krenula da me hebe u zdrav mozak onako zesce..🤢

a vama su zajednicke komunalije,mislim nije vam odvojen sat za struju,vodu,...ili 😕 i zasto to tvoj swami ne rijesi 😕 mislim,kad ona krene sa tim ti joj lijepo reci kad dodje moj muz sjedi s njim pa to rijesite
Tebi kao snahi je tesko u takvim situacijama ostati i kulturna i prisebna

Zajednicko sve..nemamo odvojeno brojilo a i drva kad nabavljamo delimo po pola novca , i oni ponekad sve plate i onda mi sednu na glavu zbog toga..kao da se podrazumeva da cemo sledecih par meseci mi da placamo sve racune...a mi na zalost nemamo odakle, u mnogo smo losoj finansijskoj situaciji vec 3 meseca,i onda su tu prigovori, pa lekcije, pa razmatranje u sitna crevca svega sto mi kupimo nasim parama (oni nam ne daju ni dinar !) .juce je na primer ispao incident jer sam detetu kupila starke (na pijaci za 1000 din -manje od 10 evra) , nisu verovali da sam ih toliko platila,a onda su trazili da ih dete donese da vide,pa su ih posmatrali, osmatrali i na kraju zakljucili da su original (toliko se razumeju 🤢) i da dete vec ima stare patike koje moze jos da nosi..kao i da su patike minimum 3 ili 4..6..7 000 dinara (koliko zaista kosta original ) sto naravno nema veze s mozgom..ja sam sve to trpela, gutala..cutala..klela se da sam ih platila 1000 dinara..pravdala se da mi je majka dala pare za to ,da nisam potrosila dinar od muzeve plate..da bih danas prsla..ali sasvim...ma sve sam joj rekla...i to deruci se...
😭

Pravdala si se za patike koje kostaju 1000 din!? 🤢
Kety76 thumbnail

😭

Jao Dal 😭😭 razumijem te jer sam i ja nekada bila u slicnoj situaciji
Moj muz je radio u firmi svog oca,ja u to vrijeme nisam radila jer sam bila operisana.
Naime,njegovi roditelji su mu davali novac na kapaljku Znaci,njemu nema plate,nema koliko je zaradio nego koliko mu oni daju.A i to g-dja mama rasporedjuje,npr.svekar njoj ostavi 300 eura a onda ona njemu daje po 20-30 eura jos smo mi imali svoj stan,nismo bili s njima.Islo je tako daleko da kad mi treba novac za preglede,operacije,prvo se podnese izvjestaj g-dji sta,gdje,kako 😭😭 ludila sam isto kao i ti.I na kraju sam rekla muzu da to ne ide tako ili da trazi drugi posao ili da to regulise.Naravno nisu mu dali da napusti firmu.Ja sam se u medjuvremenu zaposlila ia on je jos jedno vrijeme cekao mrvice i onda je to rijesio.
Zato ti i kazem da bi to trebao on da rijesi a ne ti.Jao bre,pa to je otislo bas do totalnog kontrolisanja kad gledaju sta si djetetu kupila,kao da si klinka
Kety76 thumbnail

da popravimo raspolozenje
Kety76 thumbnail