Kety👍🏼Kada vam je tesko i dusa vas boli,uz vas ce biti onaj ko vas voli.❤️..mozda nece moci telom,ali dusom sigurno hoce...i nije bitno ko je...bitno je da je u tom trenu tu...pored tebe 😉

Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 12th Sept 2025
KIARA EXPOSED 11.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
HUM JEET GAYE 12.9
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
Is it just me or…
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 4 on pg 2
Anupamaa 12 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
The 71st National Film Awards are September 23 in Delhi
Aabeer Gulaal reviews and box office
Kety👍🏼Kada vam je tesko i dusa vas boli,uz vas ce biti onaj ko vas voli.❤️..mozda nece moci telom,ali dusom sigurno hoce...i nije bitno ko je...bitno je da je u tom trenu tu...pored tebe 😉
On ovde glumi i to odlicno, zato su meni mnogo zanimljivije ove njihove slike u pauzama na setu. 😉
U pitanju je "malo odstupanje" 🤣http://www.youtube.com/watch?v=MaZ4jOaMljg&feature=youtu.be[/YOUTUBE]
Evo jos neceg sto sam sinoc snimila..😃Super je Dal 😃Ja sam Leb i Sol prvi put slusala sad skoro, u jesen 1980 😉 😆
Lepo...njega vredi slusati..tu nema lazi nema prevare,cista umetnost..ne ko ovi sadasnji..Jedan je Vlatko 👍🏼
Jedan jedini...😃 A da samo vidis kako je covek pristojan, fin..svakome izadje u susret,poprica..👍🏼Pa obicno su veliki umetnici i jednostavni ljudi. 😃
Po nekom mom dosadasnjem iskustvu, umetnici su ljudi "na svoju ruku" ,nama smrtnicima neobicni i ekscentricni..obicno se drogiraju da bi sto bolje provozali i izrazili svoju "suptilnu" dusu i emocije...E sad, ima i onih koji su dokazano genijalni ali se ne opijaju,ne drogiraju i ostanu prizemni na kraju..samo su retki..To sa drogom ne priznajem. Oni samo imaju vise novca od obicnog sveta a kreativnost im sluzi kao opravdanje i izgovor za slab karakter.A sad nemoj da mi trazis ostavku na mesto predsednika 🤣
Nado, zabrinjavas me...predsednik koji ne veruje u svoj politicki program..😕 🤣
E da je bar nesto od toga nego se Pepeljuga zaglavila u sudoperu posle vecere, ti si zaboravila da sam ja ful 24 h servis i otirac..😆
Gledate li neku seriju?Dajte neki predlog,samo romantika dolazi u obzir u takvom sam raspolozenju🤪