Majrin verenik. Strucnjaci za cepse sta kazete? 😉 😃Pardes Se Aaya Maayra Ka Asli Rang Rasiya ! - Rangrasiya
Mogu da ti kazem, ovako na prvi pogled, da uopste nije los..😳
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 11, 2025 EDT
KIARA EXPOSED 11.9
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
Navri and her eternal victimisation
Is it just me or…
HUM JEET GAYE 12.9
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 4 on pg 2
The 71st National Film Awards are September 23 in Delhi
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 12th Sept 2025
Majrin verenik. Strucnjaci za cepse sta kazete? 😉 😃Pardes Se Aaya Maayra Ka Asli Rang Rasiya ! - Rangrasiya
😆😆ubacili jos jednog frajera a zavrsavaju seriju 😆Dal ko ce prevagnuti ovaj ili Rudi 😃
Smeki, Bunty je osvojio tvoje srce 😛
A to nije ni malo lako samo da znas. Ona kad jednom zavoli to je bezrezervno i bez zadrske 😛Al ne daj ti boze da nesto zgresi,onda je ugasio za sva vremena 😆🤣🤣onda mu ne gine oklagija 😆Oklagija je premija. Ako se zavrsi samo na njoj moze racuanti da je dobro prosao. 😆Smeki stucas garant 😉 😆🤣 Bas tako kako ste napisale,ja se nadam da se Bunty nece obrukati ,za sad sam njegov fan i vidi se da je super lik ,drag i nasmejan.Ne verujem da ce da pogresi nesto jer mi bas deluje super.a mene jako brine sto si ovo posljednje super napisala drugom bojom,vec mi ga je zao 😆😆Greska Kety 😆 ispravila sam🤣😆😆Nadam se da ce biti dobar 😃 a vidim vec je upoznao sa cijelom familijom 😃 opasan mali,opasan 😉
To sa drogom ne priznajem. Oni samo imaju vise novca od obicnog sveta a kreativnost im sluzi kao opravdanje i izgovor za slab karakter.A sad nemoj da mi trazis ostavku na mesto predsednika 🤣
Smeki pa mi tebe zaduzile da ispitas onu Barunovu seriju a ni tebe ni izvestaja. Pre neko vece umalo ne popadasmo kad nam je Dal postavljala videa. 😳Ajde prouci taj slucaj malo. Izgleda da je serija bas dobra. A scene... 😳
Kakvo je vreme sutra?Oblacno, u Vojvodini, zapadnoj Srbiji, Sumadiji, Pomoravlju i na istoku zemlje kisa ili kratkotrajni pljuskovi . U Beogradu Kisa slabog i umerenog intenziteta.😕 😕Krace receno - nikakvo. 😕 😕
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=bg1sT4ILG0w[/YOUTUBE]
Naivno hm ne bi rekla,pogledaj mu pogled oci kako saraju☺️[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=gjWFqavwLY8[/YOUTUBE]