Upo*na trazim taj snimak da vidim sta joj je bas rekao .Odgovara joj u potpunosti par su ,sto ih vise gledam sve mi se vise svidja.😳
🏏T20 Asia Cup 2025: Match 19 - Final: India vs Pakistan @Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 28th Sep 2025 - WKV
BOOTH ROAMING 28.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 28, 2025 EDT
PAAV PHISLAA 29.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 29 Sep 2025 EDT
🎶🎵Tribute to Lata Mangeshkar on Her 96th Birth Anniversary🎵🎶
Geetanjali to die?
Diana praises Deepika Padukone’s work ethic
Mihir ka Noina pe ato..oot vishwas
And Janhvi gives another flop!!
Maan and Geet- Love Wins Against All Odds..
India Won Asia Cup 2025- Trophy Missing! Glory Without the Trophy?
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 29th Sept 2025.
101 ways to patau your pati
Aishwarya Rai at the Paris fashion week
✦ Font-astic Voyage Contest Voting Round 1 | Invites ONLY ✦
Upo*na trazim taj snimak da vidim sta joj je bas rekao .Odgovara joj u potpunosti par su ,sto ih vise gledam sve mi se vise svidja.😳
Jeste Kety 😳 onako bas toliko da cu da se uclanim u njegov fan klub ,do sad sam odgledala mnoge serije ali sam samo Prats fan e sad sam i Kanwarov 😃Znaci one naocere sto nosi Prats na slici su njegove 😉
Dozivjeli jedna zena i jedan covjek sudar... prilicno gadan...
Oba automobila su bila totalno demolirana... Ali i pored toga, nekim cudom niti jedno nije bilo povrijedjeno...
Kada su se oboje nekako izvukli iz automobila, rece covjek:
"Kakva slucajnost... Vi ste zena... ja sam muskarac. Pogledajte samo automobile. Oba potpuno demolirana - a mi smo oboje nepovrijedjeni. To mora da je Bozja volja. On hoce da nas dvoje ostanemo zajedno do kraja zivota."
Zena ga pogleda malo bolje, shvati da je on jako zgodan i sladak, pa rece:
"Da... imate pravo. to je sigurno prst sudbine."
Covjek nastavi: "Gle jos jedno cudo! Auto mi je unisten, ali boca vina na zadnjem sjedistu je netaknuta?! Nazdravimo onda nasoj sretnoj zvijezdi!"
On otvori bocu i pruzi je prvo zeni... Zena klimnu glavom odobravajuci i ispi pola boce na iskap, pa je vrati muskarcu. Covjek uze bocu, i vrati cep.
Zena ga upita: "Zar neces i ti malo popiti??!"
Covjek odmahnu glavom i rece: "Neee ... sacekat cu radije da dodje policija."
Dozivjeli jedna zena i jedan covjek sudar... prilicno gadan...
Oba automobila su bila totalno demolirana... Ali i pored toga, nekim cudom niti jedno nije bilo povrijedjeno...
Kada su se oboje nekako izvukli iz automobila, rece covjek:
"Kakva slucajnost... Vi ste zena... ja sam muskarac. Pogledajte samo automobile. Oba potpuno demolirana - a mi smo oboje nepovrijedjeni. To mora da je Bozja volja. On hoce da nas dvoje ostanemo zajedno do kraja zivota."
Zena ga pogleda malo bolje, shvati da je on jako zgodan i sladak, pa rece:
"Da... imate pravo. to je sigurno prst sudbine."
Covjek nastavi: "Gle jos jedno cudo! Auto mi je unisten, ali boca vina na zadnjem sjedistu je netaknuta?! Nazdravimo onda nasoj sretnoj zvijezdi!"
On otvori bocu i pruzi je prvo zeni... Zena klimnu glavom odobravajuci i ispi pola boce na iskap, pa je vrati muskarcu. Covjek uze bocu, i vrati cep.
Zena ga upita: "Zar neces i ti malo popiti??!"
Covjek odmahnu glavom i rece: "Neee ... sacekat cu radije da dodje policija."
muski skot 😡
reci cu ti ja 😆Rekao je da ce u junu 2014,na snimanju upoznati mladog glumca i on ce biti ljubav njenog zivota.Da ce joj od juna 2014 posao i ljubav cvjetati i ici uzlaznom putanjom.Za tog covjeka ce se udati za 10 god a u tih 10 god.dozivjet ce vrhunski uspjeh 😃 i da jos je rekao da je taj mladi glumac bogat 😆
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=a_gZLyIwSo0&feature=youtu.be[/YOUTUBE]
Postavila sam i na you tube...😃
slatki i blesavi 😆Ja sam odusevljena njima,ne bi smetalo da tu bude nesto vise😉Smeki,dosta nas misli da je bas on covjek sto joj ga je pandit proricao 😆Upo*na trazim taj snimak da vidim sta joj je bas rekao .Odgovara joj u potpunosti par su ,sto ih vise gledam sve mi se vise svidja.😳reci cu ti ja 😆Rekao je da ce u junu 2014,na snimanju upoznati mladog glumca i on ce biti ljubav njenog zivota.Da ce joj od juna 2014 posao i ljubav cvjetati i ici uzlaznom putanjom.Za tog covjeka ce se udati za 10 god a u tih 10 god.dozivjet ce vrhunski uspjeh 😃 i da jos je rekao da je taj mladi glumac bogat 😆Znaci to je to ,oseca se njihova energija kad gledas slike kako li ce biti kad pocne serija☺️Mislim da je nasa Prats vec pala😆 stalno je nasmejana.A njegov osmeh ,glas su mi najbolji