Returning of the written off #60 Invited only - Page 38

Created

Last reply

Replies

1k

Views

51k

Users

7

4.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Boze,kakvih ljudi ima😡..ladno je presao preko deteta😲..sreca pa je mali nekako preziveo,ali verujem da se istraumirao i dobro ugruvao..😭
Daltoni thumbnail

Ljudi ne zele ni sebi priznati istinu,a kamo li je cuti od drugih..😕
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Sa povisicom u NASA jos cu malo zaboraviti i gde je NS a o Pljeskovcu mogu samo da sanjam. Nisam bila a necu skoro ni biti 😃

Pa i nisi nesto propustila da ti kazem iskreno..obicno poselo, vasar..6 nivoa ispod Guce..A mi idemo na ta desavanja u okolini jer pod A) Dolazi Vlatko 😃 i pod B) sluzbeni auto 😆

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Od koje sam ja vrste?
Znam jednu novu igru. Zaustavim se naprasno i ne micem se satima. Pravim se kao da razmisljam i da u sebi rastem. Cinim to dosta uverljivo. Dok imitiram drvece, neko sa strane, neupucen, stvarno bi pomislio da sam pustio korenje.
Razlistavam se sluhom. Zagrljajima. Disanjem. Cak se i ptice prevare, pa mi slete u kosu i gnezde mi se na ramenu.
Pravim se da sam trom sanjar. Nespretan penjac. Spor saputnik. Pravim se da mi je tesko da se savijam preko belih ostrica realnog.
Pravim se da mi nedostaje hitrina iznenadnog skracivanja u tacku i produzetka u nedogled...
Ja ne upoznajem svet, vec ga samo prepoznajem. Ne idem da ga otkrivam, nego da ga se prisetim, kao nekakve svoje daleke uspomene.
Jer mnogo puta sam bio gde nisam jos koracao. I mnogo puta sam ziveo u onom sto jos ne poznajem. I mnogo puta sam grlio to sto ce tek biti oblici. Zato izgledam izgubljen i neprestano se osvrcem. A u sebi se smeskam. Jer, ako niste znali, svet je cudesna igracka.
Moe li se izgubiti neko u nekakvom vremenu i nekakvom prostoru, ako u sebi nosi sva vremena i prostore?...
Smeta mi krov da sanjam. Smeta mi nebo da verujem...

Mika Antic
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

razumijem te Dal,ni ja nebi mogla gledati da su u nevolji a da im ne pomognem
Time samo dokazujemo da smo ljudi,da nismo isti kao oni
Ali moras se izboriti i za sebe,jer ti si mama i trebas svojoj djeci zdrava i normalna ❤️
Bez svadje,ruznih rijeci ali moras stvari staviti na svoje mjesto.Ti nisi djete pa da te oni usmjeravaju sta valja a sta ne
To sto neces uraditi ono sto oni traze i sto se boris za svoja prava ne znaci da ih ne postujes 😉

To je tacno, i potpuno se slazem sa tobom...evo vec skoro 11 godina kako sam u toj kuci i pokusavam ispravljati krive drine, ali nekako uvek,ali bas uvek, u njihovim ocima ispadnem Don Kihot jer su vetrenjace samo vetrenjace vec 60 godina tu, nepomicne,ogranicene u svom postojanju,namenjene da vrte jedan isti tocak iznova i iznova, i bez ogrebotine od mog maca ,ostaju takve kakve jesu, a ja samo uzalud trosim energiju jasuci na mom magarcu ..😕

Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

Meet Saagarika Chatopadhyay - A happy go lucky girl who is full of life.

aaa kako je slatka ❤️

Prelepa je..❤️ Bas bas
Daltoni thumbnail

Samo da ne zaboravim Smeki u subotu da se slikate vas dve a svekrvi se obavezno potpisi na gis i isporuci joj nase "tople" pozdrave, 😉🤣

🤣 Aaa
Daltoni thumbnail

Vidi Rudija sto se smeska 😉 😆

Ova cica (njegovo desno) mu bas pristaje kao partnerka..😃
Daltoni thumbnail

Mogla bi malo..za promenu..🤬
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

https://www.justdubrovnik.com/wp-content/uploads/2013/08/Vlatko-Stefanovski-3-1024x682.jpg

Ja mnogo volim ovog lika..Veceras (zdravlje Boze) idem sa svamijem na rostiljijadu u Leskovac jer on nastupa od 22 h..
Smeki, hoces da te pokupim usput ?
😉

Vlatko je 👍🏼

Lepo se provedi. 😃

Hvala..potrudicu se 👍🏼..Samo da ne bude kise..😕

Jesi li ti bila nekada u Pljeskovac ?
😆
Sa povisicom u NASA jos cu malo zaboraviti i gde je NS a o Pljeskovcu mogu samo da sanjam. Nisam bila a necu skoro ni biti 😃

Pa i nisi nesto propustila da ti kazem iskreno..obicno poselo, vasar..6 nivoa ispod Guce..A mi idemo na ta desavanja u okolini jer pod A) Dolazi Vlatko 😃 i pod B) sluzbeni auto 😆

Ma nema veze. Sve treba videti ako se coveku ukaze prilika. Volim Vlatka . Volim Leb i Sol. To je muzika moje mladosti. 😃