Boze,kakvih ljudi ima😡..ladno je presao preko deteta😲..sreca pa je mali nekako preziveo,ali verujem da se istraumirao i dobro ugruvao..😭
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
HUM JEET GAYE 12.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
Aabeer Gulaal reviews and box office
Anupamaa 12 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Tanya was fab today👏🏻
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Anupamaa 13 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Who is this actor?
Silences Between Hearts ~ A Rumya SS ~ Chapter 4 on pg 1
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Sa povisicom u NASA jos cu malo zaboraviti i gde je NS a o Pljeskovcu mogu samo da sanjam. Nisam bila a necu skoro ni biti 😃
razumijem te Dal,ni ja nebi mogla gledati da su u nevolji a da im ne pomognemTime samo dokazujemo da smo ljudi,da nismo isti kao oniAli moras se izboriti i za sebe,jer ti si mama i trebas svojoj djeci zdrava i normalna ❤️Bez svadje,ruznih rijeci ali moras stvari staviti na svoje mjesto.Ti nisi djete pa da te oni usmjeravaju sta valja a sta neTo sto neces uraditi ono sto oni traze i sto se boris za svoja prava ne znaci da ih ne postujes 😉
Meet Saagarika Chatopadhyay - A happy go lucky girl who is full of life.aaa kako je slatka ❤️
Samo da ne zaboravim Smeki u subotu da se slikate vas dve a svekrvi se obavezno potpisi na gis i isporuci joj nase "tople" pozdrave, 😉🤣
Vidi Rudija sto se smeska 😉 😆
Ja mnogo volim ovog lika..Veceras (zdravlje Boze) idem sa svamijem na rostiljijadu u Leskovac jer on nastupa od 22 h..
Smeki, hoces da te pokupim usput ?😉Vlatko je 👍🏼Lepo se provedi. 😃
Hvala..potrudicu se 👍🏼..Samo da ne bude kise..😕
Jesi li ti bila nekada u Pljeskovac ? 😆Sa povisicom u NASA jos cu malo zaboraviti i gde je NS a o Pljeskovcu mogu samo da sanjam. Nisam bila a necu skoro ni biti 😃
Pa i nisi nesto propustila da ti kazem iskreno..obicno poselo, vasar..6 nivoa ispod Guce..A mi idemo na ta desavanja u okolini jer pod A) Dolazi Vlatko 😃 i pod B) sluzbeni auto 😆