Originally posted by: VildanaROSID
Huh mozda je bila u situaciji kao ja, citam bila neka frka oko Siddharta 😆😆
Toxic - The Tease
TRUTH IS TOLD 8.1.26
Is Armaan a Gunegaar?
Kartik’s Immoral behaviour consequence
Are Virani men dumb?? 😂😡
VANI KI BHOJ 9.1.26
JP Duttas Daughter Stands Up For Varun
Anupama Chopra Wept Through Ikkis
Is Hrithik-Munni helping the KSBKBT2 trp numbers?
The Raja Saab has disastrous advance
Congratulations to Kyunki
The RajaSaab - Reviews And Box Office
O Romeo - First Look - Shahid Kapoor - Vishal Bhardwaj
🏏WPL 2026: Match 1: MIW vs RCBW at Navi Mumbai on 09/01/26🏏
hello, anyone still there?
Huh mozda je bila u situaciji kao ja, citam bila neka frka oko Siddharta 😆😆
Ne Shiv 😳 ili sam ja pobrakala 😳
Moze biti lako,😆veceras kasni 😉 ima puno prevoda oko casnog NA 😡😆Siddhart jeli to onaj sto si mu sliku postavila ili?
Prva sam ga zapikila 😳 uhhh i te kakooo frajeeer 🤪
Napravila sam video za njegov rodjendan sada 28 je vidi scena sa njim ufff
Niranjan pali zavese u njegovoj radnoj sobi i kaze da sad nju (Asthu) niko nece slusati, ne moze se izvuci iz ovog nereda. Kaze da ona ne moze da izadje iz tog kruga. On pokusa da izadje iz sobe, ali je zarobljen unutra. On doziva Shloka. Sojal ugleda pozar i doziva Anjali i Varada. Astha cuje i potrci. Anjali kaze Siti da donese vodu. Varad pita gde je Niranjan. Anjali kaze da je on unutra. Shlok i Varad su napeti, razvale vrata. Njih dvojica polivaju vodom sobu i dozivaju Niranjana. Niranjan se gusi. Shlok kaze da mu se nista ne moze desiti (Niranjanu).
Niranjan se onesvesti i padne. Varad i Shlok udju i izvedu ga napolje. Oni ga pokriju sa pokrivacem/cebetom i kazu Niranjanu da se probudi. Varad mu obrise lice. Anjali je napeta. Sita dovede doktora. Shlok brine za njega i pita se zasto se ne budi (mozda je ko uspavana lepotica...). Doktor dodje i pregleda Niranjana (predlazem da mu das nesto protiv besnila). Svi cekaju isspred. Astha razmislja kako je pozar izbio u njegovoj sobi, pomisli kako su svece sigurno izazvale pozar. Razmislja o njegovom oporavku jer ne moze da gleda Shlok povredjenog.
Doktor obavesti Shloka da nema potrebe da ga prime u bolnicu, samo je udahnuo (napunio pluca) dim, bice dobro. Shlok dodje i gleda zapaljenu radnu sobu. Astha ga prati. Ona pogleda njegovu ruku i kaze da ce mu namazati/staviti chandan. Shlok ljutito gleda.
Astha ga uverava da ce sve biti u redu. Shlok pita kako i okrivljuje je za nesrecu. Astha kaze da je stavila diju na bezbedno mesto, ne zna kako se soba zapalila. Shlok joj kaze da prihvati svoje greske. Astha kaze da govori istinu. Shlok je privuce blize i kaze da on samo sto nije platio visoku cenu za njenu gresku, kaze joj da se moli za njega (Niranjana), inace nece biti dobro za nju. Astha je napeta.
Shlok dodje u Niranjanovu sobu. Med. sestra mu kaze da ne uznemirava Niranjana. Shlok se seca, kad se povredio u detinjstvu, Niranjan ga je nosio u narucju. Niranjan ga je grlio/tesio dok je doktor stavljao zavoj. Doktor je rekao Niranjanu da je to mala povreda. Niranjan je rekao da je njegov sin njegov zivot, ne moze videti ni ogrebotinu na njemu. Shlok place i kaze Niranjanu da se oporavi. Shlok spava dok sedi pored njega. Astha dodje i pokrije ga cebetom.
Anjali se moli za Niranjanovo blagostanje. Astha se moli Bogu da se Niranjan osvesti. Kavya odbija da ide u skolu. Ona kaze Asthi da ne zeli da ide. Astha joj kaze da su oni sa njenim Azoba i obecava da ce je izvesti napolje. Kavya se slozi. Anjali kaze Sojal da pozuri. Astha kaze Anjali da ima vere u Bappu i kaze da se nista nece desiti Niranjanu.
Niranjan se probudi i pocne da kaslje. On skine masku sa svog lica. Shlok je srecan, doziva sve. Sestra pregleda Niranjana. Shlok je srecan. Niranjan kaze da mu se nista ne moze desiti, njemu ko ima dobru decu (tebi treba cerka kao Sojal). Doktor dodje i kaze da je on dobro i prepise mu lekove. Shlok mu zahvali. Varad ode da kupi lekove. Doktor im kaze da brinu o njegovom zdravlju i da mu daju toplu vodu (moze vrelu, da mu sprzi jezik). Shlok klimne glavom i ode da odveze doktora. Anjali kaze Sojal da donese toplu vodu. Ona ode sa njom.
Astha krene da ode. Niranjan je pozove i pokaze joj da mu pridje. Astha je napeta. Niranjan: "Sta se desilo sa tvojim izazovom? Ne mozes me pobediti. Niko me ne moze pobediti. Ucinio sam da izgubis i ucutkao te. Ne shvatas moje reci ozbiljno. Rekao sam ti da cu te razdvojiti od Shloka. Ova vatra je alarm za tebe. Vasa veza ce se prekinuti uskoro." Astha je napeta.
Gledacete: Astha kaze Niranjanu da ce reci Shloku istinu. Shlok dodje i naljuti se na nju. Astha kaze da on ima dva lica. Shlok krene da osamari Asthu, ali ona mu zaustavi ruku.
Ne Shiv 😳 ili sam ja pobrakala 😳
Huh dobro je 😳 ma da i ja nekada Sidd nekada Siddhart 😳
Nisi ti pobrkala, vec ja 😆Nazvala si ga punim imenom ,a ja naucila da ga zovem skraceno Sidd 😆
Hvala 🤗 a da vidis van kamera njih dvoje, isto kao da su zaljubljni jedno u drugo tako se grle, diraju, zezaju. A on je inace ozenjen u pravom zivotu, no ja sam sa prijateljicom skuzila d aje to sicret love, bog se ogrijesio o njima 😆😆
Pa ti si ovo pravo napravila,svaka cast 👏 uh bas je frajer a ona jadna Surbhi se izgubila,samo ciri za njim😆