Returning of the written off #59 Invited only - Page 21

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

38.9k

Users

7

4.4k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Moji klinci su odusevljeni..Hoce i oni tako jednog dana 😃

Dok su im idoli ovakvi momci imace prave ciljeve 😃
nn027 thumbnail

Boze sacuvaj umjesto da posaljem poruku Dryi,ja je upo*no saljem sama sebi 🤣🤣

😆 😆 😆
Koliko sam puta ja to uradila... ne smem ni da kazem . 😆

Zato si ti nas predsednik..👍🏼😆

A jos i ne vidim dobro. Ne bih vise o mojim "kvalitetima" da ne preteram sa "hvaljenjem". Da ste svecom trazile ovakvog ne bi ga nasle. 😆 😆 😆

Nisi ti bas tako losa 😉 🤗

Hvala 🤗
nn027 thumbnail
😆

Manish Raisinghani changes his name...

Popular actor Manish Raisinghani who is seen in Colors' Sasural Simar Ka as Siddhanth, changes his name according to the numerology.

Tuesday, August 19, 2014 | 11:30:57 AM IST (+05:30 GMT) | Copyright: India-forums.com/TellyBuzz | 13 Comments | 5080 Views

Actor Manish Raisinghani we hear has changed his name from Manish Raisighani to Manish Raisinghan and the reason behind this change is numerology.

The actor was guided by a numerology expert to drop the letter 'I' from his last name for better prospects in the future. When we contacted the actor he said, "I" am a fan of science and my first personal encounter with a science called numerology made me drop the last "I" from my surname. The advice came from an expert and hence I decided to go for it.

And since I am not too much of an "I, me, myself person" so dropping an "I" didn't hurt much. As an actor its difficult to change your name or its spelling as everyone knows you by that name but I hope that the transition is smooth and I shall get used to it. For me this is an experiment which I hope works out well."

😳

Kad moze Dzudzo sto ne moze i on 😆 😆 😆
ko je Dzudzo 😕
Ma neki nas politicar iz Novog Pazara. Smetalo mu ic pa promenio prezime u Dzuzdo 😆

Prvo je promenio ime u Mancester Junajted, sada ima tetovazu grba na CELU!

• 20. avgust 2014.

Secate se Bugarina Marina Zdravkova koji je promenio ime u Mancester Junajted? Jos jednim detaljem je pokazao svoju ljubav prema engleskom klubu...

Nakon 15 godina pravne i administrativne borbe, Bugarin Marin Zdravkov se od proleca zove Mancester.

On se zaljubio u Mancester Junajted 1999. godine, onog cuvenog finala Lige sampiona kada su crvenidjavoli slavili nad Bajernom i postali prvaci Evrope.

Jos tada je Marin pozeleo da svoje ime promeni upravo u Mancester Junajted, a nakon 15 godina administrativne borbe, uspeo je, iako je engleski klub pokusao da spreci Marina i njegove pokusaje da promeni ime smatrajuci da Bugarin na taj nacin krsi autorska i marketinska prava.

Na kraju su ipak odustali od borbe...

Pricu o ovom fanatiku moete proitati OVDE, a mi vam danas nudimo veoma znacajan 'apdejt' citave price.

Naime, gos'n Junajted od skora ima novu tetovazu, nije tesko pogoditi o cemu se radi - u pitanju je grb njegovog omiljenog kluba. Ipak mesto na kome se istetovirao je, donekle, neuobicajeno. On je grb Junajteda ugravirao na svom celu!

Razlog zbog kojeg se odlucio na ovaj potez je sukob sa MUP-om, koji je iz nekog razloga odbio da u njegovu licnu kartu upise prezime Junajted.

Iz protesta - tetovaza!

Stvarno je to nepravda. Ne dati coveku da se preziva Junajted. Pa gde to ima? 😆😆
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
E nadam se da cu za novu godinu imati sliku ispred tornja 😛
nn027 thumbnail

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=TKyFAhUv0fU[/YOUTUBE]

Svaka cast devojkama. 😃
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

A gdje li su Smeki i Nada 😕

Tu su negde..😉
Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Izgleda da je on glavni baja u kraju 😉😆
Ona je preslatka zaista. 😃

Da, po ovom promou izgleda da su sve devojke odusevljene njime, ali smo i videli da je on mamin sin,po onome kako je nosio u hramu..😃😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Drya

E nadam se da cu za novu godinu imati sliku ispred tornja 😛

Vodi meee...😭
nn027 thumbnail

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=KCagmOT0RbA[/YOUTUBE]

Sva sam se najezila.