Returning of the written off #58 Invited only - Page 9

Created

Last reply

Replies

1k

Views

58.1k

Users

5

3.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Svakog dana slusam, umro ovaj,umro onaj..ovom tvoje godiste dijagnostifikovali rak na plucima,metastaziralo na mozak..onaj iz komsiluka 5 godina mladji od tebe sinoc iznenada... I onda...kako onda da se nerviram zbog bilo cega..necu..niko ne moze da me natera da ovo malo vremena koje imamo utrosim na glupe sekiracije zasto nemam posao,zasto nemam novac, ...niko ne moze da me natera da radim bilo sta drugo osim onoga kako ja zelim.. I briga me sto mi je kuca razbacana,sudovi neoprani,sto nemam sta da veceram, sto ne mogu da registrujem auto ili vodim decu na more...dostigla sam takvu nirvanu da me nista ne dotice..

Sve sto se novcem moze kupiti je nevazno. Najvrednije je zdravlje i da su sa nama oni koje volimo 😊
nn027 thumbnail

Veceras Nole igra protiv Conge.

Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Hvala Badi. 😃

Im,a li je na youtube ,mozda? Da napravimo koji gif ☺️

Nema jos
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

nn027 thumbnail
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Ove godine je i Siv postio za taj praznik "Tej"Karvacot ..komentarisu Anandi u narandzastoj boji po prvi put i njen nakit..Sachi je ovo prvi Karvacot praznik gde se posti za muzevo zdravlje , kaze da je ovo za nju specijalan dan jer je napokon njen zivot sredjen i srecna je sa svojim muzem, jer su je napokon svekar i svekrva prihvatili...Nosi gangra coli i nakit koji joj je poklonila svekrva i zbog toga je posebno srecna..i tako bla bla truc truc..
🥱
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ove godine je i Siv postio za taj praznik "Tej"Karvacot ..komentarisu Anandi u narandzastoj boji po prvi put i njen nakit..Sachi je ovo prvi Karvacot praznik gde se posti za muzevo zdravlje , kaze da je ovo za nju specijalan dan jer je napokon njen zivot sredjen i srecna je sa svojim muzem, jer su je napokon svekar i svekrva prihvatili...Nosi gangra coli i nakit koji joj je poklonila svekrva i zbog toga je posebno srecna..i tako bla bla truc truc..
🥱

Hvala za prevod 🤗
Pa tako nesto "dubokoumno" sam i ocekivala od njih 😕
Vidim da Sidu prija njeno drustvo, da je sasvim opusten i zadovoljan. 🤢
nn027 thumbnail
Vidim da ce se Pratsina serija prikazivati na SONY TV. To je. od prilike, kanal koji ima gledanost kao colors je li?