🏏T20 Asia Cup 2025: India vs Oman, 12th Match, Group A at Abu Dhabi🏏
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 28
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 20th Sep 2025 - WKV
Armaan has always been the victim
Deepika starts shooting for King
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 20, 2025 Episode Discussion Thread
Appreciation Post for Ruheen
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Happy birthday Namik Paul❤️🔥🩷
🏏 Asia Cup 2025: Sri Lanka vs Bangladesh, Super Four, Match 1 Dubai🏏
Now Nag Ashwin takes a dig at Deepika for the Kalki mess
Anupamaa 20 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Veer Hanuman - Chat Club #4
Singer Zubeen Garg Passes Away
Aneet replaces Kiara in Shakti Salini
Book Talk Reading Challenge & Book Bingo ~ Oct 2025 Sign up open!
Homebound - OSCARS 2026 Official Indian Entry
These were Deepika's demands for Kalki
“Why aren’t Bollywood actresses supporting Deepika? - Upala KBR
Ili da napravis bazen u stanu kao oni Rusi . Ne znam jesi li videla taj slucaj 😆
Kada bi meni dali da napisem scenario za Majru, po ugledu na sebe..e..to bi bio pravi hit garantovano..😆 A i bilo bi mnogo realnije nego ovo sada.. Zamisli,on je isteruje,ona upo*no ostaje u kuci kod nepoznatih ljudi, opseda ih, setka se u minicima i ponasa kao deriste..Njega navodno mrzi i vredja ,ali ipak ostaje tu ,u njegovoj rodjenoj kuci..A on tek..toliko dobro je odglumio odbojnost prema njoj da definitivno znamo da nema osecanja prema njoj vec je dozivljava kao nezeljenog gosta, kao utvaru koja skrnavi uspomenu na njegovu izgubljenu ljubav i srecu... Dok dete,koje nije upoznalo majku, prihvata nepoznatu zenu jer lici na njegovu majku i patoloski se vezuje za nju..nebuloza..😕pa vidis da kopiraju IPKKNDI Kushi se nije dala otjerati a ASR je nije podnosio
Ma oni to rade jer moraju nekako spojiti glavne likove na istoj lokaciji, verovatno zbog budzeta..Umesto da snimaju na nekim lokacijama ,sa drugim glumcima, recimo da odu u diskoteku,ili na neku zabavu, ili trzni centar, putovanje..njima se prica vrti oko kuhinje u haveli...🤢a pravi li jalebi ili halvu 😆
Nista..ova je navodno odrasla u Engleskoj...Oni brate nemaju predstavu kako ljudi u Evropi zive ili namerno tako predstavljaju Indijce koji su odrasli u inostranstvu..😕pa oni inace tako prikazuju gradske curesljedeci potez je da ona shvata prave vrijednosti kulture i tradicije pa postaje prava Indijka i Rudi se zaljubljuje u nju jer je sad ista Paro 😎Obavezno ce se oduseviti sarijem i shvatiti da je to pravi nacin odevanja. Vec je pocela da se ushicuje maramama 🤢
Da, iz kratkog sorca u sari..to je za ocekivati ...ne znam samo ko im je smislio scenario, taj nikada u zivotu devojku iz Evrope nije ocima video..😕Ma ko zna da li je video ili nije ali to po meni i nije bitno. Bitno je da ih to uopste i ne zanima i da su imali nameru da je predstave u losem svetlu 🤢
Da, tako se cini..Samo mi nije jasno zasto pobogu...😲.Pa kako zasto? Zato sto je treba "popraviti". transformisati u "ideal" kakav je Paro. Seti se, sve glavne junakinje ili ni mrtve ne bi obukle nesto sem sarija ili je to zesca drama da one makar i na kratko obuku haljinu. Kao da ce im zbog toga grba na ledjima izrasti. Gledam Virata i Virena u seriji. Oni farmeke i majice nose. Kurte samo kad su neke ceremonije njihove u pitanju a zene u sarijima i spavaju 🤢
Da , rodna ravnopravnost na delu...I nije bitno koliku si skolu zavrsila, nakon udaje se podrazumeva da neces da radis vec samo u kihinji da boravis, svekrvi peres i masiras noge i trudis se da svi u kuci budu srecni 🤢 🤢 🤢bitno da svekrva bude zadovoljna 😃 ako ispunis tu qotu zagarantovana ti je sreca u braku 😎Znaci da je, za dobro masiranje svekrvinih nogu, zagarantovana nagrada muzevljeva "nesebicna" ljubav 😳 😃e zato ja nikad necu biti idealna zenica 😎ne znam kako Dal ide to masiranje ali meni se nesto neda 🤣
Ma ja masiram sve u 16..🤣verujem ti 🤣🤣nadam se da je slatka mama zadovoljna i srecna 😃
Ih...mozes misliti.. 🤣 🤣
Eto...kod nas napokon leto na par dana..Doci ce taj Africki vazduh i do Beca, pa ce i tvoj svami da se kuva ko mi..😎
kod nas je bas,bas vruce,pravo ljeto
a moj swami kaze u Becu od sinoc pada kisa i hladno jeI kod nas. Sutra su najavili 34 a kod Dal 36. Ne znam sat da kazem. Dosta mi je kise ali mi ove visoke temperature tesko padaju. Nikako neko normalno vreme da bude. 😕kod mene sutra najavljuju 38,najtopliji smo grad u BiH,vec zadnjih 5 godMozda nam se more ovdje preseli 😆Ili da napravis bazen u stanu kao oni Rusi . Ne znam jesi li videla taj slucaj 😆nisam vidjela,ali ako su Rusi u pitanju,ne gine neka budalestina 😆
ma nisam ja ovo stavila sto mi je zao swamija 🤣 nego kod njih je bilo vruce i sad zahladnilo,znaci eto i nama opet kise,garant za vikend 😡
Onda je to Dal postavila na proslom topiku