Hoce, a ja izgorela u akva parku pa ne smem glavu da pomolim napolje..😕
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 22nd Sept 2025.
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Let's Discuss Abhir
Saiyaaara spoof
Thread for Round 1 Nerdtastically Navratri
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
ENTRY INTO RESORT 22.9
Nine Nights of Devotion - Shubh Navratri
Screening - Mera Desh Pehle - The Untold Story Of Shri Narendra Modi
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
Hoce, a ja izgorela u akva parku pa ne smem glavu da pomolim napolje..😕
Jos malo pa ce biti duze od Prats u BV 🤢Nego, prihvati li nju publika konacno, ili ne? Nesto vec duze vreme nema clanaka sa njenim intervjuima u kojima je publika prihvata. Kad malo bolje razmislim njenih intervjua nema uopste.
Dobro vece 😛
Ne gledate kisu meteora sa nekom dragom osobom 😲 Ja cekala i cekala..ali nista od kise..😕
tu je vec godinu i pol ali vec krece da snima drugi krugprosle godine je vec snimala onaj praznik Teej,evo sad i DN,a ubrzo ce i Diwali
Da. Slucajno sam naletela na ovo i odusevila sam se. Obicno su on i Sanaja na gifovima. Prvi put sam naletela na njih dvoje, Valjda sto je bio ovaj praznik kad sestre vezu narukvice, pa ih se neko setio .😊
http://www.youtube.com/watch?v=7lEKuBiu_ZA&feature=youtu.be&app=desktop
koje nebuloze on snima 😕sad postao i specijalacsigurno i bombu umije deaktivirati,sta je to,ocas posla prerezes zicu i gotovo 😎Dal,ima li nesto zanimljivo u ovom intervjuu
Pa kao sto vidim da znate,😆 radi se o snimanju sekvence sa teroristom i atentatorom koji ce postaviti bombu. Siv kao kolektor je zaduzen za obezbedjenje i docek visokog politickog funkcionera i sa celom svojom porodicom prisustvuje svecanosti..ali dok porodica uziva u programu ,on je zaduzen za obezbedjenje..Sid jos kaze kako je uzivao u snimanju te sekvence i da voli akcione uloge ,kao i da ga od jedne pesme (pretpostavljam da je iz akcionog filma) podilaze zmarci po telu..
To je ukratko..😆Hvala ti 😛Njega podilaze zmarci od pesme jako osecajno u pm
Radi se o pesmi za dan nezavisnosti Indije..mozda zato..😆kad prije 😲 ko juce su snimali epizode za DNpa zaba "gura" vec drugu sezonu u bv 🤢Jos malo pa ce biti duze od Prats u BV 🤢Nego, prihvati li nju publika konacno, ili ne? Nesto vec duze vreme nema clanaka sa njenim intervjuima u kojima je publika prihvata. Kad malo bolje razmislim njenih intervjua nema uopste.ma ko ce znati da li uopste i daje intervjue 🤢rejting im nikad nije bio gori,valjda im je to dokaz da nije prihvacenavidis kad im romantika sa zabom ne upali odmah se uhvate bombi i terorista 😆😆
Nije do Sanaje ovog puta..scenario je dosta glup..Umesto da radnju guraju napred, u novu romanticnu pricu.., gledalac ima gorak ukus u ustima jer je Rudi izgubio zenu i ljubav svog zivota, i kad gleda Majru kao da izdaje Paro, pa i ne ocekujes nesto ,ako me razumes..
A njen lik je imao toliko potencijala..steta..opet su izgubili pravac..😕
ma ko ce znati da li uopste i daje intervjue 🤢rejting im nikad nije bio gori,valjda im je to dokaz da nije prihvacenavidis kad im romantika sa zabom ne upali odmah se uhvate bombi i terorista 😆😆
Da, to im je sigurica..neki lik umre, neko ispadne heroj, samo jos neku mucenicu da nadju i pogodak..🤢
e ovo su bile scene za pamcenjekako su njih dvoje dobro glumili brata i sestru ❤️Da. Slucajno sam naletela na ovo i odusevila sam se. Obicno su on i Sanaja na gifovima. Prvi put sam naletela na njih dvoje, Valjda sto je bio ovaj praznik kad sestre vezu narukvice, pa ih se neko setio .😊
Ja gledam ponovo na novom sajtu..stigao je i NK..😃