Ma sta znam meni se on ne svidja nesto posebno ja bi za nju Sidratha Malhotru 😆☺️
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 23rd Sept 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 23, 2025 Episode Discussion Thread
MOOH KHUL GAYA 23.9
Katrina and Vicky officially announce her pregnancy!!!
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
🏏Pakistan vs Sri Lanka, Super Four,15th Match (A2 v B1) Abu Dhabi🏏
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
New timslot of Show
Sonam Kapoor Announces Bollywood Comeback
Abhira is most pathetic character in gen4
OSO was based on Divya Bharti death?
Shah Rukh Khan, Rani & Vikrant at the National Film awards ceremony
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 24, 2025 EDT
TRAUMA KAHA 🤧24. 9
Ma sta znam meni se on ne svidja nesto posebno ja bi za nju Sidratha Malhotru 😆☺️
zasad jedina objavljena slika sa njenog rodjend.partijaOvde mi je prelepa ,stoje joj ove svetlije boje a vidim da se i ofarbla u tamnoi👏Ni meni se vise svidja kako joj stoji tamna boja kose. 😛 oNe vidim sta je imala obuceno.Izgleda da je neka haljinica sa cvetnim dezenima kako ja mogu da vidim na ovim drugim slikama
Meni je bas simpaticanan eto. A sto se tice Sidhatha nemam nista protiv. Momak je stvarno dobar, 👍🏼Da potkrepim tvrdjenje 😳 😆
Doticni gospodin nije ni bio na rodjendanu sigurno je zauzet on i koleginica se sad lepo slazu😡
Pa doticni nema vremena od teske romantike koja ga je obuzela trenutno 🤢Znato on nije propustio da dodje😛Ko on ja ne prepoznajem nikog na ovoj slici ,na koga mislis😲Pa zar nije decko u plavoj majici, prvi s desna Shashank? 😲Ja mislim da nije ali on je sigurno bio ,mogu da se kladim
I to sa ozbiljnom dioptriom 🤣
E moja Dal,vidis li ti ovo?😆 Kad smo nas dve ovo apsorvilare ,niko nas zarezivao nije,a sad poludele nacisto 😳
Meni je bas simpaticanan eto. A sto se tice Sidhatha nemam nista protiv. Momak je stvarno dobar, 👍🏼Da potkrepim tvrdjenje 😳 😆
Evo Badi vidi ,bas lici 😆
😲 Meni je izgleda vreme da ozbiljno razmislim o jos jednim naocarima 🤓I to sa ozbiljnom dioptriom 🤣