Returning of the written off #53 Invited only - Page 54

Created

Last reply

Replies

940

Views

51.9k

Users

7

3.7k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

Moracu nesto ,inace ce misliti da sam prolupala sto nije daleko od istine๐Ÿ˜†

Zato ja lepo zarazim moju snaju serijom i resen problem..๐Ÿ˜†
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Edited by smeker - 11 years ago
smeker thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Eto moze tako,mogu da probam mozda mi uspe i onda onako svi sednemo i gledamo moje serije .Samo kad bi znala koju prvo da im pustim bre ima da se slogiraju kad vide koliko serija gledam bez prevoda na Indijskom i sto jos cudnije pocinjem da razumem๐Ÿ˜ฒ
smeker thumbnail
Edited by smeker - 11 years ago
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

๐Ÿ˜† Dobra ideja. Moram vise da spavam ๐Ÿ˜‰
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Sad sam stigla iz Nisa bili smo da kupujemo za matursko ,au ubise me noge.Ovo moje dete je komplikovano za destku.Jedva smo nasli ono sto njemu odgovara.Krem pantalone,crna kosulja ,krem patike_cipele.

๐Ÿ˜ฒ ๐Ÿ˜ฒ I bili ste u Nisu i nisi se javila...๐Ÿ˜ก ๐Ÿ˜ก

Nisam Dal zurili smo da kupimo sve to sto je on hteo .Drugi put,sve nesto na brzinu danas,jedva smo nasli pantalone krem,i morale su da budu Tom Teilor marka.Izludea sam ceo dan.Ali polozio je odlicno zasluzio je,ljubi ga majka,

Joj bre ludaco, pa sto se niste javili, ja bih vam licno bila vodic a i popuste bi dobili, pola tih butika su moji klijenti, pa se znamo..Bas mi je zao... Mogla sam barem negde na pice da vas odvedem, ili kod mene..bas bezveze..๐Ÿ˜•

Dogodine. Smeki ima sledece godine veliku maturu. ๐Ÿ˜†
nn027 thumbnail
Epizoda je super. ๐Ÿ˜›
Zejn i Alija kao da su na zeleznickoj stanici. ๐Ÿ˜•

Edited by nn027 - 11 years ago
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Sad sam stigla iz Nisa bili smo da kupujemo za matursko ,au ubise me noge.Ovo moje dete je komplikovano za destku.Jedva smo nasli ono sto njemu odgovara.Krem pantalone,crna kosulja ,krem patike_cipele.Ljubi ga majka sav je na tebe ๐Ÿ˜ƒ
Sta planira da upise?

Da Nado๐Ÿ˜†

Medicinsku

Opasan Strale. Ja mislila da ce on u pravnike, advokat da bude, a on ode u doktore ๐Ÿ˜‰

Nado i ja sam se iznenadila,nisam ocekivala ali sta da radim to hoce pa sad kako bude.Videcemo sta ce da uradi na prijemnom jos to da preguramo,ovih dana sam bas nervozna sve mi se nesto skupilo,koliko je on dobar toliko mi Miljan stvar probleme.Ali nek su zivi i zdravi.Da se zavrsi vise ova skola pa idemo malo u posetu Kosovu sad je nas red๐Ÿ˜‰

Neka upise ono sto voli. Nije pogresio. Dobra je to skola.
Miljana opasno drma ๐Ÿ˜‰ Procice i to. Nego sad kad spomenu odlazak u goste, kako ces bre izdrzati bez serija u gostima? Lako ti je kad si kuci. Malo se svercujes, kafica i te stvari. ๐Ÿ˜†

Nadam se da ce na prijamnom dobro proci

Nosim lap top sa sobom ,i dok sam kod mojih u gostima nece biti problem .Ali kad odemo kod Sasinih e tu cu morati da se snalazim ๐Ÿ˜†

Znaci sve je pod kontrolom ๐Ÿ˜†
Ne sumnjam ja da ces se ti snaci. Smislices neki plan B ๐Ÿ˜‰ ๐Ÿ˜†

Moracu nesto ,inace ce misliti da sam prolupala sto nije daleko od istine๐Ÿ˜†

Eto moze tako,mogu da probam mozda mi uspe i onda onako svi sednemo i gledamo moje serije .Samo kad bi znala koju prvo da im pustim bre ima da se slogiraju kad vide koliko serija gledam bez prevoda na Indijskom i sto jos cudnije pocinjem da razumem๐Ÿ˜ฒ

Ja sam moju snaju zarazila sa RR..jedno vece sam joj pustila dve epizode i to je bilo to..brci su odneli pobedu..๐Ÿ˜†

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Jos iz prvog dela...moji slatkisiโค๏ธ
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Nadice ,Smeki ne znam na kom linku ste gledale Beskrajnu Ljubav,posto je bilo prekida bas kada su izgovarali jedno drugom Volim te.
Ja sam nasla u ovom delu sto je neko na Vimeo prebacio te meagicne reci Volim Te

a ovo je zadnji deo-gde je ljubi u celo ,pa u obraz i zamalo u usta-zasmetase ostali๐Ÿ˜•
(prvi nisam ubacivala)

A ovde ima lepo ukratko prepricano..๐Ÿ˜‰
Edited by Bikica - 11 years ago