Dok sam gledala ovu epizodu, bas sam razmisljala o ovom nacinu pravljenja sladoleda..dakle, oni ljudi zalede vodu na stapicu, a onda lepo taj led stave u casu sa sokom..i eto ti sladoleda raznih ukusa..
Rumenko na Indijski nacin 😆
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 03 Sep 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 3rd Sep '25
LIFE IN JAIL 3.9
ABHEERA IN JAIL 2.9
What’s the upcoming track??
Gen 5 - Posted on Saas Bahu Official Page
Finally a beauty queen who is star material!!
New Entry : Manit Joura
Real Woman Power Farhana
Abhira & Geetanjali
A Missed Opportunity
Deepika LVMH jury member
Shilpa Shetty's Bandra Restaurant Shuts Down
Faridoon Giving Advice to Salman
War 2 Set To Finish As The Lowest YRF Spy Grosser Domestically
Did Trump Just Remove ALL SANCTIONS on India ? (Doubtful news)
Baaghi 4 - Reviews And Box Office
Mihir - The d*uchebag
Dok sam gledala ovu epizodu, bas sam razmisljala o ovom nacinu pravljenja sladoleda..dakle, oni ljudi zalede vodu na stapicu, a onda lepo taj led stave u casu sa sokom..i eto ti sladoleda raznih ukusa..
Da mozemo ali znas gde u 3...😉 😆
Tamo ce i ovi koji nisu u NASI..znaci poklapaju nam se destinacije ovog leta ? 😆
Znaci imamo ne jednu nego tri sanse da se sretnemo 🤣 🤣
🤣 Rumenko je sok od jagode..a imas tu i colu, narandzu, lubenicu, jabuku, ...🤣
Slazem se. Pod hitno treba da otputujem negde, po mogucnosti na Karibe ili neko slicno mesto. 😃
Vodi i mene...😃
Vazi. Biraj gde idemo 😃
Ja znam gde cu najverovatnije,zdravlje Boze..🤣
Pa da te vodim ili ne? Mi iz NASA imamo popust 😆
Batalila sam ja NASU..barem na neko vreme..😉 A vi iz NASE mozete da idete gde god zazelite, bez obzira na termin..😃
Da mozemo ali znas gde u 3...😉 😆
Tamo ce i ovi koji nisu u NASI..znaci poklapaju nam se destinacije ovog leta ? 😆
Znaci imamo ne jednu nego tri sanse da se sretnemo 🤣 🤣
Vidimo se obavezno..cak i ako se ne vidimo..u slucaju da neka od nas ode u k.. onda cemo da se vidimo drugom prilikom tamo obavezno..🤣 🤣