Returning of the written off #53 Invited only - Page 44

Created

Last reply

Replies

940

Views

51.6k

Users

7

3.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Bikica

Kada sam ti rekao Moja Alija...Volim te...❤️
Kada sam ti pisao pismo...a ti ga nisi procitala..nisi ga nasla..(Zain)
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=upmM7CJjpCI[/YOUTUBE]

Zaljubljen 😃
nn027 thumbnail

Vidim Nadica😳-"rumenka"kako je sama sebe nazvala,tako vidim i njene rumene sladolede koje ocigledno ne voli ..😳

Takodje vidim da se vas dve (Nadica i Dal) spremaju na putovanje,tu su pomenute razne destinacije,izmedju ostalih neke veoma iznenadjujuce destinacije😲
Ja iako sam u NASI ne bi niposto isla na te dve pomenute...nego bi vam savetovala da svratite do C... G...😉 i idete tamo gde LJUBAV putuje..
Primecujem da je Smekerica❤️ verovatno zacrtala sebi da posto poto odgleda celu seriju u roku od 2 dana,vidim to joj bas ide od ruke,😆tako da vise ne znam ni koliko ih je odgledala,niti koliko gleda...meni se prosto zanesvesta o tolikih a kako je njoj😲 ...Samo ona zna😃
Drajce ta mi nema nesto,evo ga stigao je petak..nadam se da ce se odmoriti za vikend.

E moja Biki ni u Jamajku ne mogu a tu mi iza coska, u komsiluku 😆
Edited by nn027 - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Jos ovaj i dosta-lep je😳
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=1q8TKNj22sc[/YOUTUBE]
nn027 thumbnail

I tako jos jedan

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=RujJLLwD5CI[/YOUTUBE]

Bikica_Biki thumbnail

Edited by Bikica - 11 years ago
nn027 thumbnail

Uplasio se za Alijin zivot i krenuo da je trazi. Jos malo i najzad ce joj priznati da je voli. 😃
nn027 thumbnail
Smeki 😉

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=vFdk4LFN4Ig[/YOUTUBE]
Edited by nn027 - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: nn027

Uplasio se za Alijin zivot i krenuo da je trazi. Jos malo i najzad ce joj priznati da je voli. 😃

Da ,Nadice,priznao je on njoj da je Voli u hladnjaci,ali ona mislila da govori za onu Aliju Bat,pa joj pisao pismo i priznao da je voli i da ne moze bez nje ali eto ona ne nadje pismo spalo na pod ,nije videla...odavno on pokusava..ali eto izgleda ce konacno sad u lice reci,mada je i neki dan rekao u tom stilu volim te..ali kao da ga strah od sopstvenih osecanja i samog priznanja.posto i ona njemu nije jos uspela reci,pokusavala je ali eto tako da ce sad oboje mislim priznati jedno drugom u lice..
Edited by Bikica - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
Preuzeto iz Galerije

nn027 thumbnail

Da ,Nadice,priznao je on njoj da je Voli u hladnjaci,ali ona mislila da govori za onu Aliju Bat,pa joj pisao pismo i priznao da je voli i da ne moze bez nje ali eto ona ne nadje pismo spalo na pod ,nije videla...odavno on pokusava..ali eto izgleda ce konacno sad u lice reci,mada je i neki dan rekao u tom stilu volim te..ali kao da ga strah od sopstvenih osecanja i samog priznanja.posto i ona njemu nije jos uspela reci,pokusavala je ali eto tako da ce sad oboje mislim priznati jedno drugom u lice..

Samo da sad ne iskomplikuju nesto sa njom. Ako sam dobro shvatila neka pobuna, revolucija sta li, je u pitanju.