Returning of the written off #53 Invited only - Page 30

Created

Last reply

Replies

940

Views

51.7k

Users

7

3.7k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Posle sest godina vreme im je da zavrse seriju. Sto je mnogo mnogo je .
Edited by nn027 - 11 years ago
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
http://www.india-forums.com/tellybuzz/creative-cocktail/19892-red-lips.htm#6882588
Ladno je nisu tagovali na ovom clanku,a rejting joj nikad losiji 😔
nn027 thumbnail

Nju i jos jednu Sada je 183. 😕
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

🤗
nn027 thumbnail

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Udala se za zgodnog 16 godina mla'eg Tunianina, a onda su nastali problemi

27. 05. 2014. 09:01 | Komentara: 88
Tamara Vujovi | Foto: Facebook/Deborah Chniti

Debora niti (43) iz Velike Britanije, ivela je na teretu drave zbog invaliditeta koji je zadobila posle tri saobraajne nesree. Iako pokretna, Debora ima bolove u le'ima pa zato ne moe da radi. Ona se 2012. preselila u Tunis da bi se udala za Ala (27), kog je upoznala preko Fejsbuka. Me'utim, ona sada eli da se vrati u Englesku jer u Tunisu loe ive, ali je njenom suprugu zahtev za vizu odbijen.

Debora i Ala

NJENOM SUPRUGU JE ZABRANJEN ULAZAK U ZEMLJU

Debora tvrdi da su siromani jer ona ne moe da radi, a njen suprug zara'uje 5 funti na dan. Ova majka dvoje dece smatra da nije u redu to Velika Britanija ne dozvoljava njenom muu vizu za ulazak u dravu, jer samim tim ne mogu zajedno da se vrate.

- Nedostaju mi unuii. Ovo je uasno. Zakon mora da se promeni. Vladi samo trebaju moje pare, a svi znamo da stalno putaju loe ljude u zemlju - rekla je Debora.

Ova ena se posle dve godine poznanstva sa Alom preselila u Tunis, ali je mislila da e posle etiri godine moi da se vrati sa njim u Englesku. 2012. se zakon promenio da bi spreio imigrantske suprunike da ive od dravnog novca, jer se esto deava da ne na'u posao im do'u u Englesku.

ONA NE MOE DA OSTAVI SVOG MUA

Po novom zakonu, iako Debora ne moe da radi zbog bolova u le'ima, depresije, anksioznosti i astme, ona mora da ima prihode 18.600 funti godinje, ili da ima ute'evinu u iznosu od 62.500 funti da bi njen suprug mogao da joj se pridrui. Ljudi koji su se venali van zemlje pre vie od 4 godine, vie ne mogu da se prijave za vizu za svog suprunika.

- Odrekla sam se kue, ostala bez autra i dece i otila da ivim kod erke. Sve to sam imala u Engleskoj sada je nestalo, ne posedujem vie nita. elim da odem kui da budem sa decom i unuiima, ali ne mogu da ostavim svog mua. Psihiki nisam dobro, niko ne govori engleski tamo gde sada ivimo, a to je jedini jezik koji govorim. Ljudi bulje u mene jer se ne oblaim kao oni. Nije fer. Mi ne elimo novac od drave, moj mu eli da radi i 24 sata dnevno ako treba da bi me izdravao. Zato novac mora da nas spreava da ivimo normalan ivot? - pita se Debora.

nn027 thumbnail
nn027 thumbnail
https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10329302_718260638215143_3476658905255536420_n.jpg
Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail
https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10372027_716924508348756_1341854306227087461_n.jpg