Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread-8 Sept 2025| Teams DT note P.58
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 8, 2025 Episode Discussion Thread
BHAGODI MAIRA 8.9
Anupamaa 08 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
BALH Naya Season EDT Week #13: Sept 8 - Sept 12
Kareena Kapoor in London/ Birmingham for Malabar Gold and Diamonds
The ba****ds of bollywood trailer
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
http://www.india-forums.com/tellybuzz/creative-cocktail/19892-red-lips.htm#6882588
Ladno je nisu tagovali na ovom clanku,a rejting joj nikad losiji 😔
Debora niti (43) iz Velike Britanije, ivela je na teretu drave zbog invaliditeta koji je zadobila posle tri saobraajne nesree. Iako pokretna, Debora ima bolove u le'ima pa zato ne moe da radi. Ona se 2012. preselila u Tunis da bi se udala za Ala (27), kog je upoznala preko Fejsbuka. Me'utim, ona sada eli da se vrati u Englesku jer u Tunisu loe ive, ali je njenom suprugu zahtev za vizu odbijen.
Debora i Ala
NJENOM SUPRUGU JE ZABRANJEN ULAZAK U ZEMLJU
Debora tvrdi da su siromani jer ona ne moe da radi, a njen suprug zara'uje 5 funti na dan. Ova majka dvoje dece smatra da nije u redu to Velika Britanija ne dozvoljava njenom muu vizu za ulazak u dravu, jer samim tim ne mogu zajedno da se vrate.
- Nedostaju mi unuii. Ovo je uasno. Zakon mora da se promeni. Vladi samo trebaju moje pare, a svi znamo da stalno putaju loe ljude u zemlju - rekla je Debora.
Ova ena se posle dve godine poznanstva sa Alom preselila u Tunis, ali je mislila da e posle etiri godine moi da se vrati sa njim u Englesku. 2012. se zakon promenio da bi spreio imigrantske suprunike da ive od dravnog novca, jer se esto deava da ne na'u posao im do'u u Englesku.
ONA NE MOE DA OSTAVI SVOG MUA
Po novom zakonu, iako Debora ne moe da radi zbog bolova u le'ima, depresije, anksioznosti i astme, ona mora da ima prihode 18.600 funti godinje, ili da ima ute'evinu u iznosu od 62.500 funti da bi njen suprug mogao da joj se pridrui. Ljudi koji su se venali van zemlje pre vie od 4 godine, vie ne mogu da se prijave za vizu za svog suprunika.
- Odrekla sam se kue, ostala bez autra i dece i otila da ivim kod erke. Sve to sam imala u Engleskoj sada je nestalo, ne posedujem vie nita. elim da odem kui da budem sa decom i unuiima, ali ne mogu da ostavim svog mua. Psihiki nisam dobro, niko ne govori engleski tamo gde sada ivimo, a to je jedini jezik koji govorim. Ljudi bulje u mene jer se ne oblaim kao oni. Nije fer. Mi ne elimo novac od drave, moj mu eli da radi i 24 sata dnevno ako treba da bi me izdravao. Zato novac mora da nas spreava da ivimo normalan ivot? - pita se Debora.