🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
SUPER HEROO 9.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 10, 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 10th Sep '25
MAIRA AGAYI 10.9
3 Years Of Brahmāstra
Sidharth Malhotra is just the same as Arjun Kapoor, just with looks!
🏏T20 Asia Cup 2025- Ind vs UAE 2nd Match, Group A, Dubai 🏏
Happy Birthday Akshay Kumar
How many more chances for Janhvi Kapoor!!?
Should Janhvi Kapoor Join India Forums
Karisma Kapoor's Kids Move Delhi HC
Anupamaa 10 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
"I don't like women who are too thin" : Bipasha Basu
When Love Finally Grew Up ~ A Rumya Three-Shot [Completed]
🏏Cricket Forum Banner Contest Announcement🏏📢
Navri and her eternal victimisation
Zdravo devojke🤗
@Dal🤗 dobrodosla ,nadam se da ste dobro.😉@Drajce🤗 Nema na cemu da se zahvaljujes🤗ps. Ja sam danas nikakva,izgubila sam dragog prijatelja😭😭😭
Zdravo devojke🤗
@Dal🤗 dobrodosla ,nadam se da ste dobro.😉@Drajce🤗 Nema na cemu da se zahvaljujes🤗ps. Ja sam danas nikakva,izgubila sam dragog prijatelja😭😭😭
Ovan
Idite na odmor sa drutvom kako bi malo zaboravili na svoj haotian poslovni ivot. Uivajte u prirodnim lepotama.
Bik
Idite na par kratkih odmora kraj okeana, jezera ili reka. Uivajte u romantinoj ljubavi koju ete privui.
Blizanci
Provedite vreme sa ljudima i u aktivnostima sa partnerom. Ako vam je muka od posla, sada je vreme da prona'ete drugi, koji e vas vie nagra'ivati.
Rak
Uivajte u pozitivnoj panji koju dobijate od prijatelja i kolega i dozvolite svojoj kreativnosti da zasija.
Lav
Provedite se sjajno - sami! Utonite u svoju duhovnu stranu i osveite se.
Devica
Igrajte se. Ako razmiljate da li da napustite dosadan posao sada je vreme da se posvetite svojoj karijeri.
Vaga
Svoj letnji odmor odloite do zime - dugo oekivana ansa za napredak u karijeri stie!
korpija
Idite na put kroz poznate gradove koje nikada niste posetili - i sasvim sigurno ljubav e doi na va put.
Strelac
Radite neto van posla i donee vam dodatni ke. A onda uivajte u putovanjima.
Jarac
Trenutna veza e vam procvetati i konano e sve biti u savrenom redu.
Vodolija
Uivajte u poslovnim zadacima. Promenite svoju dnevnu rutinu, idite na dijetu i promenite reim vebanja - preporodiete se.
Ribe
Plivajte kroz ljubav i kreativnost koja e tei oko vas i prihvatite novi projekat!
Dobrodosla 🤗
Planiraju da snimaju u Singapuru,da zacine problematicnu pricu izmedju Anshumana i Paakhi novi lik Rohan ce biti predstavljen.Rohan koji je bio vatreni obozavalac Paakhi dok je ona boravila u Chittoru vratice se u njen zivot.Za ulogu Rohana ,pregovori traju sa Muyammil Ibrahi,,Jugal Hansraj i Sanjay Suri. Po scenariju Paakhi u zelji da dokaze svoju nezavnisnot prihvata posao posle svadje sa Anshuman.Odlazi u Singapur zbog posla i tamo srece Rohana,kaze nas izvor.Snimanje ce poceti 1. juna ,a Singapurska prica ce se prikazivati od 3.juna .Nemogu da kopiram ali me intreesuje sta pise ovde pa ako moze prevod Dryaaa😃