Returning of the written off #52 Invited only - Page 5

Created

Last reply

Replies

1k

Views

52.5k

Users

7

3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: smeker

Smeki sta ti se desavalo juce?

E moja Nado ,juce ujutru oko 7 h lupa neko na vrata ,covek se predstavi moja cerka ide s vasim sinom Miljanom u odelenje,i poce prica ja sam ih nocas uhvatio u mojoj kuci u sobi na spratu polugole,i evo odveo sam cerku na pregled .Ja da se slogiram.Devojcica lepo zvala Miljana pustila ga u kucu otisli na sprat i njen otac ih uhvatio na delu strasno .Izludela sam ,ceo dan juce mi je bilo tesko.Deca ne razmisljaju a moj Cazanova ima kaznu mamicu mu njegovu,bruka bre Nado jos mu sad brat od te devojcice preti kao da je samo on kriv a ne i njegova sestra😡😡😡

Jao meni..sta me tek ceka...dobro je smeki pa imam tebe,da ucim na tvojim postupcima..😆
A ti ne diraj dete, sta je lose uradio..? Nego,pozdravi ti tog tatu pa neka se on meni javi da mu ja objasnim ako ti vec neces..😆

Da znas ,bas tako sta te sve ceka koje faze i koja nerviranja ali nek su samo zivi i zdravi sve ostalo ce mo da preguramo.
Dal sta je lose uradio??????? Usao coveku u kucu , druzi se sa devojcicom njen otac mislio da su drugari a on ccc .Izludela sam ,moj muz se danas smeje mene jos uvek ne prolazi.
Jaoj kad sam videla coveka pred vratima u 7 h ujutru zgranula sam se.Poslacu ga kod tebe😆

Od sada da mu kazes da iskljucivo dovodi devojke svojoj kuci..ti im skuvaj kaficu, napravi grickalice, napravi romanticnu atmosferu i izgubi se na par sati..😆 Mozda ce tada da ti bude lakse..😆 Ja znam da cu ja tako da radim..i uopste mi nije jasno sto se nerviras oko gluposti..mesto da si uvukla tatu na dorucak, pa na kaficu..da vidi covek da je zet iz dobre familije..pa da si mu pokazala na delu sta su deca radila..i tvoj muz s lovackom puskom vas uhvati na delu, a ti mu lepo objasnis da to nije radi tebe,nego radi preduzece,i da to radis da bi dokazala poentu,,da vidis posle, koliko ce dete da ima devojaka...🤣

Ocigledno je to uradio zato sto ja ne dozvoljavam da dovodi devojke kuci,a mozda bi trebala da napravim poseban ulaz pa da ne vidim
Jojjj Dal slatko me nasmeja ti si luda🤣

🤣 Jedino je zaboravila da ti kaze da ugradis automat za sredstva za kontracepciju 🤣
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: smeker

Da znas ,bas tako sta te sve ceka koje faze i koja nerviranja ali nek su samo zivi i zdravi sve ostalo ce mo da preguramo.
Dal sta je lose uradio??????? Usao coveku u kucu , druzi se sa devojcicom njen otac mislio da su drugari a on ccc .Izludela sam ,moj muz se danas smeje mene jos uvek ne prolazi.
Jaoj kad sam videla coveka pred vratima u 7 h ujutru zgranula sam se.Poslacu ga kod tebe😆

Od sada da mu kazes da iskljucivo dovodi devojke svojoj kuci..ti im skuvaj kaficu, napravi grickalice, napravi romanticnu atmosferu i izgubi se na par sati..😆 Mozda ce tada da ti bude lakse..😆 Ja znam da cu ja tako da radim..i uopste mi nije jasno sto se nerviras oko gluposti..mesto da si uvukla tatu na dorucak, pa na kaficu..da vidi covek da je zet iz dobre familije..pa da si mu pokazala na delu sta su deca radila..i tvoj muz s lovackom puskom vas uhvati na delu, a ti mu lepo objasnis da to nije radi tebe,nego radi preduzece,i da to radis da bi dokazala poentu,,da vidis posle, koliko ce dete da ima devojaka...🤣

Ocigledno je to uradio zato sto ja ne dozvoljavam da dovodi devojke kuci,a mozda bi trebala da napravim poseban ulaz pa da ne vidim
Jojjj Dal slatko me nasmeja ti si luda🤣

Ma nisam luda..samo sam resila da se vise ni za sta ne nerviram...Poslusaj moj savet, bice svima lepo..i vuk sit i ovce na broju..😉
😆
nn027 thumbnail
Zaboravila sam da vam kazem. Dobila sam poziv za proslavu male mature sledeceg meseca.
nn027 thumbnail
Da vidite kako izgledaju ulice mom mestu . 😃
Ovo sam slikala danas.

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Zaboravila sam da vam kazem. Dobila sam poziv za proslavu male mature sledeceg meseca.

I ja sam..ali ne znam hocu li ici...😕
Daltoni thumbnail

Da vidite kako izgledaju ulice mom mestu . 😃
Ovo sam slikala danas.

Prava Vojvodjanska ulica...lepo,cisto..svidja mi se..👍🏼
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

I ja sam..ali ne znam hocu li ici...😕

Zasto Dal?
Ja znam. Boze zdravlja idem. 😃
Ima jos jedan sitnica. Ove godine bi trebala da imam i proslavu velike mature. Bas me krenulo

nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Prava Vojvodjanska ulica...lepo,cisto..svidja mi se..👍🏼

Da i sa mnogo zelenila. Ima ulica gde, kad stanem na sredinu puta i pogledam niz ulicu, od rastinja se kuce i ne vide 😃
Edited by nn027 - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Zasto Dal?
Ja znam. Boze zdravlja idem. 😃
Ima jos jedan sitnica. Ove godine bi trebala da imam i proslavu velike mature. Bas me krenulo

Pa zar se i na proslavu male mature ide kod vas 😲
Ne znam..trebaju mi pare..za put..pa da se obucem..a i to se sve placa...A znas moju trenutnu situaciju..😕

Daltoni thumbnail

Da i sa mnogo zelenila. Ima ulica gde, kad stanem na sredinu puta i pogledam niz ulicu, od rastinja se kuce i ne vide 😃

Uf..bas mi se svidja..lepo je tako zeleno..boja koju ti najvise volis..😉