Returning of the written off #52 Invited only - Page 4

Created

Last reply

Replies

1k

Views

52.5k

Users

7

3k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago
Meni on u Rangrasiji pet puta bolje izgleda nego ovde😉
Ova pesma mi je bas lepa.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=3KnCWehxvyo[/YOUTUBE]

nn027 thumbnail
nn027 thumbnail

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Nikada vise on nece pronaci takvu devojku...Oni su odmah, na prvi pogled, potpuno savrseni jedno za drugo..Gledala sam par njihovih intervijua danas..ali to sam osetila cim sam ih videla prvi put zajedno u seriji..kakva hemija..😳
Daltoni thumbnail

Kao sto rekoh..rodjeni jedno za drugo...Zao mi je sto njihova veza nije okoncana brakom..😭

Daltoni thumbnail

Originally posted by: nn027

Meni on u Rangrasiji pet puta bolje izgleda nego ovde😉
Ova pesma mi je bas lepa.

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=3KnCWehxvyo[/YOUTUBE]

Ja se uvek rasplacem kada cujem ovu pesmu..podseti me na Anandi i Siva..na njihovu pricu..😭

A Anish i njegov osmeh...

Edited by Daltoni - 11 years ago
Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Da znas ,bas tako sta te sve ceka koje faze i koja nerviranja ali nek su samo zivi i zdravi sve ostalo ce mo da preguramo.
Dal sta je lose uradio??????? Usao coveku u kucu , druzi se sa devojcicom njen otac mislio da su drugari a on ccc .Izludela sam ,moj muz se danas smeje mene jos uvek ne prolazi.
Jaoj kad sam videla coveka pred vratima u 7 h ujutru zgranula sam se.Poslacu ga kod tebe😆

Od sada da mu kazes da iskljucivo dovodi devojke svojoj kuci..ti im skuvaj kaficu, napravi grickalice, napravi romanticnu atmosferu i izgubi se na par sati..😆 Mozda ce tada da ti bude lakse..😆 Ja znam da cu ja tako da radim..i uopste mi nije jasno sto se nerviras oko gluposti..mesto da si uvukla tatu na dorucak, pa na kaficu..da vidi covek da je zet iz dobre familije..pa da si mu pokazala na delu sta su deca radila..i tvoj muz s lovackom puskom vas uhvati na delu, a ti mu lepo objasnis da to nije radi tebe,nego radi preduzece,i da to radis da bi dokazala poentu,,da vidis posle, koliko ce dete da ima devojaka...🤣
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Nikada vise on nece pronaci takvu devojku...Oni su odmah, na prvi pogled, potpuno savrseni jedno za drugo..Gledala sam par njihovih intervijua danas..ali to sam osetila cim sam ih videla prvi put zajedno u seriji..kakva hemija..😳

Pa ako sam ja dobro shvatila ona devojka je i rekla da on nju ne moze da zaboravi i da im se zato veza okoncala.
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Od sada da mu kazes da iskljucivo dovodi devojke svojoj kuci..ti im skuvaj kaficu, napravi grickalice, napravi romanticnu atmosferu i izgubi se na par sati..😆 Mozda ce tada da ti bude lakse..😆 Ja znam da cu ja tako da radim..i uopste mi nije jasno sto se nerviras oko gluposti..mesto da si uvukla tatu na dorucak, pa na kaficu..da vidi covek da je zet iz dobre familije..pa da si mu pokazala na delu sta su deca radila..i tvoj muz s lovackom puskom vas uhvati na delu, a ti mu lepo objasnis da to nije radi tebe,nego radi preduzece,i da to radis da bi dokazala poentu,,da vidis posle, koliko ce dete da ima devojaka...🤣

Ocigledno je to uradio zato sto ja ne dozvoljavam da dovodi devojke kuci,a mozda bi trebala da napravim poseban ulaz pa da ne vidim
Jojjj Dal slatko me nasmeja ti si luda🤣
Edited by smeker - 11 years ago
nn027 thumbnail

Kao sto rekoh..rodjeni jedno za drugo...Zao mi je sto njihova veza nije okoncana brakom..😭

Ko zna Dal. Mozda se to i desi do kraja. Nikad se ne zna.