Favourite soaps (invited only) #14 - Page 54

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

43k

Users

10

3.6k

Frequent Posters

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: MimaN

Karamel mlijeko cu popit kad krenem spavat a cudno da nema Kopice mozda gledi Silu sta velis da je Jeca neproziva do koje je epizode dosla😆

Kopica je skoro dosla do kraja...mozda ima jos desetak epizoda...😆
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: kop93

Ziva istina 😆,za tatu samo jedno pitanje,a za mamu tisucu 😆

Pitanje za mamu i za tatu

Tacno 100%😕😆
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: loveansh

Dobro vece slatke moje 🤗
Evo me sada dodjoh kuci i pravo ovamo. Sad cu da vam ovo prevedem a onda odoh da prevedem danasnju epizodu. Mnogo su lepi ovi Caps gore, Shlok je gotov, kuvan i pecen. Mnogo su slatki.

Intervju:

1. Na sta obracas paznju kada biras ulogu: Lik koji glumis, prica, Cija je Produkcija, koja je TV stanica ili neki drugi razlog?

Uvek pogledam skicu karaktera lika koji cu da glumim. Volim da otkrivam nove i razlicite karaktere, likove.

2. Kakve uloge volis da igras, one u kojima je lik koji glumis slican tebi privatno ili potpuno razlicite?

Odglumiti neki lik nema nikakve veze sa time kakav sam ja. U stvari, potpuno suprotno, svaki glumac ima sansu da prozivi razlicite zivote. I to me cini srecnim.

3. Tko je tvoja omiljena partnerica do sada na TV-u?

Moja omiljena partnerica do sada na TV-u je Rubina Diliak. Ona je fantasticna glumica. Vrlo dosledna (izdrzljiva).

4. Zasto zelis da postanes reziser? Da li poduzimas nesto konkretno kako bi ostvario taj san?

Ja sam usao u ovu industriju kao pomocnik rezisera i ta me strast nikada nije napustila. To ne znaci da cu napustiti glumu u buducnosti. Radim na tome (da postane reziser) od kada sam usao u ovu TV industriju i svaki dan naucim ponesto novo.

5. Koja ti je do sada omiljena uloga?

Omiljena uloga mi je do sada Shlok Agnihotri jer ima mnogo nijansi u karakteru koje treba odglumiti. I treba uloziti u to mnogo truda, sto mi se svidja. Od ljutitog mladog coveka do negativca, do romanse i komedije.

Dobro vece, Branka, 🤗 Hvala na prevodu...interesantan odgovor pod 3...😃😉😆
MimaN thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Ne znamo sta njih dvoje ovde pricaju...😕

Slado evo sam opet gledala i ja stvarno imam osjecaj da izmedu njih nesto postoji par puta su jedno drugo tako pogledali
sladjana333 thumbnail

Ova je nenadmasna...🤣

picture5
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Dobro vece svima 🤗,joj vi vec ovdje ,a ja nisam primjetila😕,zavirivala sam na topic do 9 i bila je samo Love naisla a nikog nije vise bilo i nastavila gledati Silu 😃 i sad zavirih a vi sve ovdje ,aaa idem da prvo iscitam sta ste pisale pa se vracem vam,hej gledam 70 epizodu Sile😃
MimaN thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Kopica je skoro dosla do kraja...mozda ima jos desetak epizoda...😆

Al mije jos odgledala a to Jeca ne tolerise😃
MimaN thumbnail

Originally posted by: kop93

Dobro vece svima 🤗,joj vi vec ovdje ,a ja nisam primjetila😕,zavirivala sam na topic do 9 i bila je samo Love naisla a nikog nije vise bilo i nastavila gledati Silu 😃 i sad zavirih a vi sve ovdje ,aaa idem da prvo iscitam sta ste pisale pa se vracem vam,hej gledam 70 epizodu Sile😃

dobro vece Slado sta sam ti rekla utjerala joj Jeca strah u kosti 🤣
Edited by MimaN - 11 years ago
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: MimaN

Slado evo sam opet gledala i ja stvarno imam osjecaj da izmedu njih nesto postoji par puta su jedno drugo tako pogledali

Ja ne znam tacno, Kopica bolje zna...ali mislim da je on onu, pomenutu pod 3. upoznao na zajednickom snimanju...mozda se opekao jednom, pa nece vise ili ako su slatke opekotine, pa neka i bole...😃
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Dobro vece Kopice
🤗 Nema na cemu 😊
Bila sam malo do grada da iskoristim ovaj lepi dan (mada je duvalo, ali nije bilo kise) i tako zaginuh nacisto.😛 Vidim da si obukla letnju haljinicu, lepo ti stoji.
😃

Da ,Love spremila sam se za ljeto vec 😆,i kod mene je danas bilo lijepo,a evo veceras kisa pada,mora ona da pokvari vikend😡😆