Karamel mlijeko cu popit kad krenem spavat a cudno da nema Kopice mozda gledi Silu sta velis da je Jeca neproziva do koje je epizode dosla😆
Bigg Boss 19-Daily Discussion Thread- 30th September, 2025
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 1st Oct '25
DADI AS BOOTH 1.10
What's next? (Multiple votes allowed)
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Oct 1, 2025 Episode Discussion Thread
Swara Bhaskar..someone who dared to say it out loud #respect
Budget Single Digit : 7 cameo openings.
True Face of BIAS & NEPOTISM!
My Box Office Prediction for Sunny Ki....jo bhi hai.
DO NOT REPLY: Current story summarized in 3 pics: ONLY PICS NO REPLIES
Which faces u r fed up of watching
👻 The Manuscript Marauders 👻 BookTalk Reading Challenge October 2025
What are the professional achievements of gabhira
Gen 5- Major Discussion Thread
Official Teaser - Tere Ishk Mein - Dhanush Kriti Sanon
Sonam Kapoor is in her family way ? (2nd baby)
Mihir extra marital affair
The Wanderer Planet
🎉 New Fun Quizzes Are Live on India Forums! 🎉
The Manuscript Marauders Bingo Challenge Thread
Karamel mlijeko cu popit kad krenem spavat a cudno da nema Kopice mozda gledi Silu sta velis da je Jeca neproziva do koje je epizode dosla😆
Originally posted by: loveansh
Dobro vece slatke moje 🤗
Evo me sada dodjoh kuci i pravo ovamo. Sad cu da vam ovo prevedem a onda odoh da prevedem danasnju epizodu. Mnogo su lepi ovi Caps gore, Shlok je gotov, kuvan i pecen. Mnogo su slatki.
Intervju:
1. Na sta obracas paznju kada biras ulogu: Lik koji glumis, prica, Cija je Produkcija, koja je TV stanica ili neki drugi razlog?
Uvek pogledam skicu karaktera lika koji cu da glumim. Volim da otkrivam nove i razlicite karaktere, likove.
2. Kakve uloge volis da igras, one u kojima je lik koji glumis slican tebi privatno ili potpuno razlicite?
Odglumiti neki lik nema nikakve veze sa time kakav sam ja. U stvari, potpuno suprotno, svaki glumac ima sansu da prozivi razlicite zivote. I to me cini srecnim.
3. Tko je tvoja omiljena partnerica do sada na TV-u?
Moja omiljena partnerica do sada na TV-u je Rubina Diliak. Ona je fantasticna glumica. Vrlo dosledna (izdrzljiva).
4. Zasto zelis da postanes reziser? Da li poduzimas nesto konkretno kako bi ostvario taj san?
Ja sam usao u ovu industriju kao pomocnik rezisera i ta me strast nikada nije napustila. To ne znaci da cu napustiti glumu u buducnosti. Radim na tome (da postane reziser) od kada sam usao u ovu TV industriju i svaki dan naucim ponesto novo.
5. Koja ti je do sada omiljena uloga?
Omiljena uloga mi je do sada Shlok Agnihotri jer ima mnogo nijansi u karakteru koje treba odglumiti. I treba uloziti u to mnogo truda, sto mi se svidja. Od ljutitog mladog coveka do negativca, do romanse i komedije.
Originally posted by: sladjana333
Kopica je skoro dosla do kraja...mozda ima jos desetak epizoda...😆
Dobro vece svima 🤗,joj vi vec ovdje ,a ja nisam primjetila😕,zavirivala sam na topic do 9 i bila je samo Love naisla a nikog nije vise bilo i nastavila gledati Silu 😃 i sad zavirih a vi sve ovdje ,aaa idem da prvo iscitam sta ste pisale pa se vracem vam,hej gledam 70 epizodu Sile😃
Slado evo sam opet gledala i ja stvarno imam osjecaj da izmedu njih nesto postoji par puta su jedno drugo tako pogledali
Originally posted by: loveansh
Dobro vece Kopice 🤗 Nema na cemu 😊
Bila sam malo do grada da iskoristim ovaj lepi dan (mada je duvalo, ali nije bilo kise) i tako zaginuh nacisto.😛 Vidim da si obukla letnju haljinicu, lepo ti stoji. 😃