Favourite soaps (invited only) #13 - Page 87

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

41.2k

Users

7

4k

Frequent Posters

sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: kop93

Dok je bila Astha mirna on divljo😆sad kako ju je zavolio,sad ona divlja😆,a njegova histerija isparila 😃

Znaci posle...😳 oboje su mirni...😃
MimaN thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
[
Da,bas je prakticno i jos ima termos da ne ohladi,ne znam za kuci, ali ovdje kod mene nisam vidjela tako na spratove dozice da imaju,morat cu pogledat,a sta nam ova Indija radi 😆

Da ti dobacim koji termos da ti se nade
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: MimaN

Sto i ti bi da iznenadis muzeka al pazi koliko cili papricica Stavljas mozda ne prodes ko Astha🤣
a sad stvarno ako ti treba mislim da sam ih vidjela kod kineza u prodavnicama

Hahahhaha 🤣 Mima je vec pronasla dozice, a ti Sladjo sad razmisli koliko cilia ces da stavis 🤣
sladjana333 thumbnail

E moka Slado svaki cigo svoga konja hvali pa i Varad svog brata mi nevidjesmo tog Shloka a pitanje je da li cemo

Evo ga sad ga prikazuju, jos da pocne da se ponasa kao ozenjen covek😳...i sve ce biti taman...😃
Jeca thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Kopice, kad smo vec kod Sile, kako ide? 😆
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: Jeca

I ja sam mislila da ce da proba... Mada, ako je ostalo, mozda kasnije proba i shvati da je voli. 😳

Nece ona to jesti, u onom videu, gde je on hrani...ona mirno jede...
MimaN thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail

Originally posted by: Jeca

Yes, yes 😃

kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Kopice, ne secam se toga da je ona jela ljutu hranu...ja sam, ovde, ocekivala da ce Astha jesti zajedno sa njim i da ce videti sta je uradila, jer ona nije htela da to bude tako...pa, da ce mu se izvinjavati, ali su oni napravili da ona misli da je spremila fantaziju zivu...pa sto se onda preznojava...😆

Kad bili u hramu,pa navecer u hotelu i on polupo prozor😕 i ujutro su jeli i ona je uzela neku punjenu kao kiflu i tad je zijevala kao on sad 😆 a fantaziju je on svakako dozivo danas od nje🤣
sladjana333 thumbnail

Originally posted by: kop93

Da,bas je prakticno i jos ima termos da ne ohladi,ne znam za kuci, ali ovdje kod mene nisam vidjela tako na spratove dozice da imaju,morat cu pogledat,a sta nam ova Indija radi 😆

Mima, je napisala gde ima da se kupi.😃
Ne znam da li tamo kod tebe ima Kineza kao kod nas ovde...oni drze ovde robne kuce...ima od igle do lokomotive...😃
sladjana333 thumbnail

Zaboravljas da radim u indijskoj firmi sve je dobro dok ne pocnem spavat hodajuci u Indiji sve je moguce

Joj, Mima, tebe hoce...