Jao ..gde me nadje..mljac
Jutros sam isla u Kamenicu. Smrzla sam se. Grozan , tmuran dan i ja se setim tresanja i jagoda. 😃
Prizivam lepo vreme.😉😆
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 17th Oct 2025
GREENE FLAG ⛳
NOODLES VRATH 16.10
What will Yuvraj do?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai October 17, 2025 EDT
This is concerning.
Welcome Back 🥳
i support farhana
Kyunki Detailed Written episode Oct 16. Pics attached (Hindi captions)
Who is most loved character in gen 4?
Mental health club - Only Positivity allowed 🌟
Debate between Kareena-Ranbir fans about who's better?
Story- Tortoise to Rabbit😜
Acha wala gunda
Anupamaa 17 Oct 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Wanna see post leap trp ?????? Geetu vs Abhimaan romance who won??
Deja vu ? Do you get Deja vu ?
Mera Armaan toh Green Flag Hai😌✅
Alia channeling Gangubai in this scene from RRKPK!!!
Zora Releasing On Trimurti Films YouTube Channel
Jao ..gde me nadje..mljac
Pala sam niz stepenice. Bio je spust u patikama i ateriranje na dupe uz pomoc desne ruke.
Sreca pa sam imala dugu jaknu. Za sad me nista ne boli valjda ce tako i ostati.
Steta sto me nije niko snimio. Culo se kao da je pao nilski konj 😆
Ja ne znam..Vetrenjace me asociraju na Holandiju..Gde je ovo ?
Vetrenjaca Vladimira Stepanova
Ravno Selo kod Vrbasa
Pokraj recice Jegricke u Ravnom Selu, na otprilike pola puta izme'u Vrbasa i Despotova, po svemu poseban gospon Stepanov, smestio je svoju oazu mira. Ovu vetrenjacu moemo prvo da zahvalimo Vladimiru i njegovom boravku u Holandiji, odakle je dosao sa idejom da izgradi svoju vetrenjacu, po ugledu na ondasnje. Kada je pocinjao, 1993. na ovom mestu se nalazila divlja deponija. Zahvaljujui zelji i upo*nosti, iznikla je tu ova vetrenjaca, ukrasena predivnom botanickom bastom. Vladimir za sebe kaze da je najvie pogresio kada je dozvolio da ga ubede, da u njegovoj vetrenjaci otvori restoran sa tamburaskom muzikom. Nakon dve godine ugostiteljskog zivota shvatio je da je dosta,i vratio se svojoj prvoj i pravoj ljubavi - slikarstvu. Danas je u vetrenjaci njegov atelje. Vetrenjaca je u njegovom privatnom posedu i nije otvorena za posetioce.
Pala sam niz stepenice. Bio je spust u patikama i ateriranje na dupe uz pomoc desne ruke.
Sreca pa sam imala dugu jaknu. Za sad me nista ne boli valjda ce tako i ostati.
Steta sto me nije niko snimio. Culo se kao da je pao nilski konj 😆
Puna borbena gotovost | Foto: Twitter / arko Bogosavljevi
Policajci "uhapeni" na dunosti | Foto: Twitter / arko Bogosavljevi
Komentar tviteraa koji je okaio sliku objanjava da je slika najverovatnije "uhvaena" na novosadskom trandu, to znai da je mlada dama moda krenula u grad, a onda naletela na uniformisane momke i unela nered u uvare reda. Nadamo se da nisu morali da upotrebe lisice.
Osetio se potres u Nisu..dobro je sad znam da nije bio zemljotres..😆
Indijac Premsai Petel tvrdi da je ro'en 1896. godine, to znai da ima 118 godina, a samim tim on je i najstariji ovek na svetu.
Ovaj starac kae da je zdrav kao dren a za to je, tvrdi on, zasluna ishrana. On kae da meso gotovo nikad nije jeo, ali da zeleno povre ne proputa.
Moja ishrana je jednostavna, oduvek jedem svee povre, dok meso i ribu uopte ne jedem", tvrdi starac.
Indijac poseduje dokument indijskih vlasti u kojem pie da je zaista ro'en 1896. godine.