Returning of the written off #50 Invited only - Page 24

Created

Last reply

Replies

1k

Views

41.9k

Users

7

4.7k

Frequent Posters

Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago
Kety🤗 Drago mi je da te vidim😊
Nadam se da si bolje❤️
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Da ladno laze,i pravi smicalice videces koja je to lujka.Secas se otmice i kad je ona Ardjunu govorila da je ljuta na njega zbog Gori i zato sto joj je to uradio tj kao poigrao njenim osecanjima.U stavri oni nista nisu imali a Gori je opsednuta Ardjunom.Tek kad je procitala pisma Aroha je poverovala Ardjunu.Ali ova nastavlja, meni se zgadila 😡

Tetka ce da ubedi Chiku da mu treba telohranitelj hahhaha,da ga zastiti od Ardjuna i on ce unajmi telohranitelja Ardjuna😆

Jao koji bolid 😆 😆 😆

Pa dobro , mora neki zaplet da se desi u seriji. Ovde je Gori zloca . Mora neko i to biti . Vazno je da ce se sve dobro zavrsiti.
Sad je gledam kako pije u diskoteci u inat njemu. 😆

Edited by nn027 - 11 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Dobro vece Biki🤗
Bikica_Biki thumbnail

Ovo je za Biki 😉

Smekerice🤗Hvala lepo☺️
nn027 thumbnail

Dobro vece Biki 🤗

Ne moram ni da pitam sta si radila danas. Slika sve govori. 😉 😆
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Kety🤗 Drago mi je da te vidim😊

Nadam se da si bolje❤️

Biki 🤗 pitam se ja gdje si ti 😛
je li to bilo predpraznicno pospremanje kuce 😃
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Jao koji bolid 😆 😆 😆

Pa dobro , mora neki zaplet da se desi u seriji. Ovde je Gori zloca . Mora neko i to biti . Vazno j eda ce se sve dobro zavrsiti.
Sad je gledamkako pije u diskoteci u inat njemu. 😆

Pa da nora neko ne bi bilo interesantno😃 to je tek pocetak izludece ga nacisto svojim postupcima ,kako ona kaze ona je moderna devojka hahhahaha nije zena iz tv serija😆
nn027 thumbnail

Da , jasno ali gledam je sad kako hladnokrvno laze i nju i njega 🤢

Da na njega mislim. Kakav "savrsen" tip 😆

Da ladno laze,i pravi smicalice videces koja je to lujka.Secas se otmice i kad je ona Ardjunu govorila da je ljuta na njega zbog Gori i zato sto joj je to uradio tj kao poigrao njenim osecanjima.U stavri oni nista nisu imali a Gori je opsednuta Ardjunom.Tek kad je procitala pisma Aroha je poverovala Ardjunu.Ali ova nastavlja, meni se zgadila 😡

Tetka ce da ubedi Chiku da mu treba telohranitelj hahhaha,da ga zastiti od Ardjuna i on ce unajmi telohranitelja Ardjuna😆

Jao koji bolid 😆 😆 😆

Pa dobro , mora neki zaplet da se desi u seriji. Ovde je Gori zloca . Mora neko i to biti . Vazno j eda ce se sve dobro zavrsiti.
Sad je gledamkako pije u diskoteci u inat njemu. 😆

Pa da nora neko ne bi bilo interesantno😃 to je tek pocetak izludece ga nacisto svojim postupcima ,kako ona kaze ona je moderna devojka hahhahaha nije zena iz tv serija😆

Jedva cekam. Ako sam dobro shvatila on ce biti na njenoj svadbi mladozenja umesto "zbunjenog" 😆
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Da..ja se uvek drzim ovog pravila..i ponekad zato malo vise dam sebi na volju u zivotu,a ne dotice me ko ce sta da kaze,sve dok je meni lepo..(naravno u granicama morala -PS ovo je napomena specijalno za Biki..😉😆)

Dal...oprosti ja ne razumem ovu napomenu koja se odnosi na mene-ocigledno da sam jako umorna i mozak ne funkcionise,a jedva gledam😕
smeker thumbnail

Originally posted by: nn027

Jedva cekam. Ako sam dobro shvatila on ce biti na njenoj svadbi mladozenja umesto "zbunjenog" 😆

Da zbunjenog ce da veze i on ce da dodje na njegovo mesto i to ce svi da vide tek kad se vencaju 😆