Izgleda kako god ja nadrljam al sta da se radi taka mi uloga u zivotu🤣
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th Sept '25 Episode Discussion Thread
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 14th Sep 2025 - WKV
Tanya was fab today👏🏻
KIARA THROWN 14.9
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
When a lie is repeated hundred times…
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Bb top 5 - guess
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
What happened to Tiger Shroff? Why did he decline?
Which movie is your 1st choice on 2nd October?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 15, 2025 Episode Discussion Thread
Malla and ARS running crime list
Sidvi FF: Chocolate (continued)
TRAUMA DRAMA 15.9
Ribice su mlogo skliske pa izmigolje
Sojal razgovara sa svojom mamom i isprica joj sve o Swati i Aditi. Kaze joj da je Astha dovela Swati kuci, i kako ni jednog trenutka nije pomislila sta ce se desiti ako Swati prezivi. Varad je usao u sobu i cuo to. Kaze Sojal da se bolje brine o samoj sebi jer je postala prava malogradjanka. Varad: Astha nije nista izgubila, cak sta vise, mnogo je dobila, ali ti to ne mozes da razumes jer ne razmisljas kao ona. On odlazi. Shlok se spremio da ide u ured i trazi neku fasciklu. Kavya dolazi i moli ga da se igra sa njom. On joj kaze da mora da ide u ured. Kavya: Molim te, samo jednom. Astha donosi caj. Shlok baci loptu i caj se prospe.
Shlok se brine za Asthu jer ju je caj poprskao...muzika svira...Astha: Treba da si zahvalan sto sam ti donela caj. On ju je zamolio da mu pronadje fasciklu. Ona kaze da hoce ali ako ju zamoli sa ljubavlju. Shlok joj to kaze ljutito, drzeci je. On odlazi. Astha se smesi i kaze: Ako si ti tako grub, ja cu uciniti da ta grubost nestane. Trazi fasciklu. niranjan kaze Anjali da ih je Astha prihvatila posto je dosla u njihovu kucu, i kaze da se nesto desava. On joj kaze da napravi ritual sa Asthom, gde ce joj Sojal pozeleti dobrodoslicu. Anjali: Dobro, uskoro cu to da uradim.
Astha trci za Kavyom da je uhvati. Ona je uhvati i shvati da su dosle u Shlokovu radnu sobu. Astha joj se zahvali sto ju je dovela ovde. Kavya: Shlok ce me grditi. Bojim se. Astha: Ne, nece. Ne boj se. Shlok, zelim da unesem promenu u tvoj zivot, a ona ce poceti sa ovom sobom...muzika svira... Astha prica sa Varadom i govori mu o Shloku. Oni razgovaraju (tiho) Astha: sada znas moj problem. Varad: ono sto ti planiras moze da izazove suprotne rezultate. Astha: Nema sanse! Varad: Dobro, pomoci cu ti. Sojal vidi da Astha menja nesto u radnoj sobi, i kaze joj da ce to prouzrociti velike probleme uvecer.
Asthu nije briga. Shlok je u uredu, radi. Nesto je zaboravio, i pita se sta se to desava sa njim? On odlazi. Astha je ostavila uredski sto u radnoj sobi. Shlok dolazi i pita je sta to radi? Gleda oko sebe. Astha je napeta. On ugleda svoju i Asthinu sliku sa vencanja i priblizi joj se. Astha u sebi misli kako mu se sve ovo izgleda ne dopada. Moli se Bappi da je spase. Moli Shloka da ne razbije sliku jer je to njena omiljena fotografija.Kaze da ce skloniti tu sliku, moli ga da to ne cini. On je uhvati za ruku. Shlok: ti si to uradila za mene? Astha klimne potvrdno glavom. Shlok: Hvala. Astha ne moze da poveruje svojim usima.
Shlok: Mene su naucili u skoli, da, kad god netko ucini nesto za tebe, moras da im se zahvalis. Astha je srecna i kaze mu: Prvo se nasmesi, a onda kazi hvala. Ovako. Ona misli kako ce ona da postane njegov prijatelj. Ona ga zaustavi, i ispruzi svoju ruku govoreci: Prjatelj! On je pita da li je dobro? Shlok: Ti si moja zena. Kakve su ovo gluposti? Astha: Zar zena ne moze da bude prijatelj? On odlazi.Astha: Danas si mi rekao hvala, sutra ces biti moj prijatelj, i kada postanem tvoj najbolji prijatelj, onda cemo se mi voleti. Astha plese srecno. Varad je pita da li je plan uspeo? Astha mu kaze da joj je Shlok rekao hvala. Varad: To je super, mada se on nece nasmesiti.
Varad: Ukoliko ga natersa da se nasmesi u sledecih 24 sata, tada cu da ti verujem. Oni su se opkladili. Varad pomisli kako je to jedna opklada koju zeli da izgubi. Ukoliko se Shlok usaglasi sa njom, to ce ga uciniti tako srecnim. On pozeli Asthi puno srece. Varad dolazi u svoju sobu i ugleda Sojal kako cita recnik. Ona mu kaze da joj je Astha rekla da vodi bitku u ratu za ljubav, gde ce ona da pobedi nakon sto Shlok izgubi. Varad joj je rastumacio sta to znaci. Sojal: Dobro, onda cu i ja da vodim takvu bitku sa tobom. Varad: Ne ti ne mozes to da uradis. Ti si to vec prevazisla, sada samo mozes da zapocnes treci svetski rat. On odlazi.
Jyoti razgovara sa Sidom o njegovoj ujni. On joj kaze da on zeli da ona bude sa njegovom ujnom. Sid: Da mogu da te zadrzim ovde, ja bih te zadrzao. Ali tebi je potreban sada netko poput tvoje majke. Nastavi da se smejes jer tada izgledas dobro. Jyoti se smesi. Varad znakovima podseca Asthu na opkladu. Astha nacrta smajlija na hrani. Shlok to vidi, ali ne reaguje. Astha razmislja sta bi mogla da ucini da se na njegovom licu pojavi osmeh. Varad joj znakom pokaze da nije uspela. Astha mu odgovori znakom, da jos ima vremena. Sojal je ljubomorna kada vidi Asthinu i Shlokovu romansu. Astha daje Shloku poklon i kaze mu da pogleda sta je. Shlok proveri. Astha pomisli kako je sigurna da ce se nasmijati, a ona ce da ga uslika. Asthin poklon je saljiva igracka. Ona se smeje. Shlok se nije nasmejao. On je drzi i kaze: Tebi je ovo smesno.
Astha: Ja mogu sve da ucinim za tvoj osmeh, molim te nasmesi se. Ja sam to uradila da bi se ti nasmejao. Zasto se ne smejes? Shlok: Zato sto sam ja Shlok, a ne ludjak poput tebe. On odlazi. Astha: Ja zelim da ti budes ono sto jesi, ali zelim da se priblizimo jedno drugome, zelim da se nasmejes. Anjali zaustavi Shloka i kaze mu da zeli da razgovara sa njim. Kaze mu da Niranjan zeli da on uzme cetiri dana odmora. Ima neka ceremonija koja se treba odrzati kod kuce. Shlok je ljutit sto se ona usudila da mu pridje i prica sa njim nakon svega sto se desilo. Anjali: Ne zaboravi sa kime pricas. Shlok: Ja to znam. Ne vici na mene. Ja pricam sa zenom koja izvodi trikove. Onoga dana kada si poslala novac Swatinoj majci, tog dana si ubila svoga sina. Ne dolazi mi pred oci. Anjali: Mi zivimo pod istim krovom. Shlok: Dobro, ja cu se truditi da te izbegavam. Mrzim da te vidim. Ti si ovde samo zbog Niranjana, inace bi odavno letela odavde.
Precap:
Astha plese u spavacoj sobi ispred Shloka da bi ga naterala da se nasmesi...na pesmu Sajna ve vaari vaari...
Plummeting TRPs and insistent fans reportedly forced creative team ofMadhubala - Ek Ishq Ek Junoon to devise a new method of sneakingVivian Dsena back on the show. But the actor doesn't want to be tagged as a "TRP booster" and says he has returned just for the producer.
Vivian, who shot to fame with his volatile edgy character RK in the show, says he was resurrected on the soap for practical reasons.
"Well, I heard the rating had begun to drop after I left. But I don't want to see myself as a chart-runner or the TRP booster of 'Madhubala'. That's too much pressure on me and also a little vain," said Vivian.
"I will say one thing, though. I came back on the show only because the producer Abhinav Shukla asked me to. He was insistent that I return. I couldn't say no to him. And now my fans are bombarding Abhinav with thanks for my return on various social networking sites and Twitter. He feels stalked," added the actor.
Post Vivian's exit, apparently the show's TRP plummeted and to save it from shutting down, Vivian has been reintroduced in the show.
Does all this adulation give Vivian a swollen head?
"It is actually very sobering. I see my return to 'Madhubala' as a sign from god. He wants me to be part of this show. As long as He wants it no one, not even I, can get me out of 'Madhubala'," said the actor.
The show has taken an 18-year leap and Vivian is introduced as a mentally challenged person in it.
"This is the first time ever that an actor has returned to a serial playing a character totally unrelated to the one played earlier. It's a challenge for me and for the team to fit me in."
He denies differences with his co-star Drashti Dhami.
"We work well together. After that she goes her way, I go home to my wife. That's the way it is. That's how it should be," he said.