Returning of the written off #49 Invited only - Page 42

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

38.1k

Users

7

4.8k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Sutra ustajem u 5. Odoh da makar malo odspavam.

Laku noc Nado..
Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dok sam legla toliko ste ispisale 😲 Laku noc Jos jednom 😳
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Laku noc i od mene...Lepo mi spavajte..

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Sutra ustajem u 5. Odoh da makar malo odspavam.

sto u 5 😲

laku noc Nado 🤗
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Laku noc i od mene...Lepo mi spavajte..

laku noc Dal 😊
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: Kety76

kod mene promjenjivo vrijeme 😕 jos me glava zeza
ali lijepa vijest je da sam sigurno kod kuce cijelu sljedecu sedmicu
Vaskrs(prvi dan) cu biti sa porodicom😛tek me za 10 dana planiraju primiti u bolnicu 😃
tako da cu izbjeci svoju nocnu moru 😆

Pa sta sam ti rekla..da ces VASKRS biti doma
Super bas mi je drago
Kety76 thumbnail

"Kad sam imao trinaest godina, nadao sam se da u jednog dana imati djevojku.
Sa sesnaest godina imao sam djevojku, ali nije imala strasti, pa sam zakljucio da mi treba djevojka puna strasti i sa zivotnim zarom.
U gimnaziji sam se zabavljao sa strastvenom djevojkom, ali je bila suvise emotivna. Sve je bilo dramaticno, bila je kraljica drame, cijelo vrijeme je plakala i prijetila samoubistvom. Tada sam zakljucio da mi je potrebna djevojka sa stabilnom osobnosti.
S 23 godine sam nasao vrlo stabilnu djevojku, ali je ona bila dosadna. Bila je potpuno predvidljiva i nikad se nije uzbudjivala ni oko cega. Zivot je postao toliko dosadan da sam zakljucio da mi treba malo uzbudljivija djevojka.
S 27 godina nasao sam uzbudljivu djevojku, ali nisam mogao drzati korak s njom. Jurila je od jedne stvari do druge, nikad se nigdje ne zadravajuci.Cinila je lude iznenadne stvari i cinila me je isto toliko jadnim koliko i sretnim. U pocetku je bila zabavna i vrlo energicna, ali nije imala nikakav pravac. I tako sam odlucio da nadjem djevojku koja ima jasne ciljeve.
Kad sam napunio 31 godinu, nasao sam pametnu, ambicioznu djevojku, koja je stajala cvrsto na zemlji i nju sam ozenio. Ona je bila toliko ambiciozna da se razvela od mene i uzela mi sve sto sam imao.
Sada sam malo stariji i mnogo mudriji i trazim samo djevojku s velikim si...ma."

🤣🤣

Edited by Kety76 - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Drya

Ma to rekla kazala ja nista ne verujem,mos misliti prica se o novoj seriji i odma buva da ce Prats tamo da bude...pa nije zavrsila ni u seriji o kojoj je licno davala intervjue ,a sad da poverujem u ovo sto drugi izmisljaju...ne zanosim se ja time,kad je ona u pitanju to mi je kao tenis,nije kraj dok zadnja loptica ne predje mrezu i dok sudija ne kaze gem set mec,tako i kod Prats,tek kad je vidim u nekoj seriji poverovacu...😉

Tako je Drajce🤗Vise mi je dosta clanaka,prica ,ovo ce ,ono ce,koliko toga se izjalovilo.Pa sto kazes i licno kroz intervjue pa ne bi nista od toga.mene su clanci ubili..znaci..vec odavno ne zelim da ih ni citam,nekad naletim,postavim,ali sve sa rezervom-Kada bude najava isla za seriju i budu izbaceni glumci koji su vec snimili ..deo onda cu verovati-znaci svojim ocima..a do tada..ostajem gluva na sve clanke..
@Bold👏 Bravo -tako i ja
ps.Kety🤗Ja ne mislim da ti verujes ili da imam nesto protiv sto kazes sta pisu...mislim na clanke itd..samo iznosim sta ja licno mislim,i osecam.Nagrabusila sam od tih predjasnih nekih clanaka...tako da su me naucili da ovako sad reagujem..😭
Edited by Bikica - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Hvala Biki, kao sto rekoh, pametan covek..iznosi ono sto drugi ljudi znaju,osecaju ali se ne usudjuju da kazu jer se boje da ih drustvo nece prihvatiti..
👍🏼

E , Dal..🤗.Sta da kazem za Bukowskog❤️
Zato uvek se divim ljudima koji govore istinu i samo istinu bez obzira kako ce drugi reagovati.😉
Bikica_Biki thumbnail
Tacno tako..😳Bravo Lane👍🏼...Hvala Kety❤️