Kad bi njih dvoje radili zajedno,pa to bi sve vrcalo 😳
Ma ne da bi vrcalo. To bi bio vatromet. Oni su toliko talentovani, toliko harizmaticni ... Steta je sto se niko nije setio da sa njima nesto snimi. 😊
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
HUM JEET GAYE 12.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
Aabeer Gulaal reviews and box office
Tanya was fab today👏🏻
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Anupamaa 13 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Who is this actor?
Silences Between Hearts ~ A Rumya SS ~ Chapter 4 on pg 1
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Kad bi njih dvoje radili zajedno,pa to bi sve vrcalo 😳
Smeki..ako ti je stvarno zao i smatras da si pogresila, uvlaci mu se malo..svi muskarci vole laskanje i paznju..ti si jos bolesna,ali cim ti je bolje ti odmah u akciju..ohladice se za cas..videces 😉
Aha,jeftino 😉
Badi ovo je nesto novo.😛 Jesi li pazarila?
Na add-ons..secas se ? Adblock
Pokusavam sve vreme ignorise me ,dizem ruke nek se ljuti.Ja sam to uradila mahinalno jer me iznervirao.A sad kad vidim koliko se duri trebala sam jos😡Idem na spavanje kuckamo se ujutru😃
Ma ne da bi vrcalo. To bi bio vatromet. Oni su toliko talentovani, toliko harizmaticni ... Steta je sto se niko nije setio da sa njima nesto snimi. 😊
Sramota me da vam kazem sta sam ja jutros muzu uradila,sad mi krivo pa mi ovo dodje kao ispovedaonica.
Znate da sam bolesna ,nos mi je natecen i crven i on tako mene zeza kako sam slinavica i kako mi je nos kao babura a ja ljuta okrenem se pa mu kinem u facu i kazem sutra si i ti bolestan.NALJUTIO SE NA MENE ne razgovaramo😕😆
E moja Kushi..😆Dal 😠bas se naljutio,nista ne pomaze.Jos ako se stvarno razboli nahebala sam😕 meni moze da naskodi samo ako mi otme komp a on to zna.Tako da ako me nema ,bila otimacina😆 ce se tepamo pa ko pobedi,za komp hm kijanje je nista.A stvarno mi jos nije dobro jojjj
Smeki..ako ti je stvarno zao i smatras da si pogresila, uvlaci mu se malo..svi muskarci vole laskanje i paznju..ti si jos bolesna,ali cim ti je bolje ti odmah u akciju..ohladice se za cas..videces 😉Pokusavam sve vreme ignorise me ,dizem ruke nek se ljuti.Ja sam to uradila mahinalno jer me iznervirao.A sad kad vidim koliko se duri trebala sam jos😡Idem na spavanje kuckamo se ujutru😃