Returning of the written off #48 Invited only - Page 13

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

32.9k

Users

7

5.2k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Daltoni

Jesi li izgubila pamet (jesi li poludela? ) ?
-Izgubila sam srce..
❤️

😲 Jao , pa ona to njemu izjavljuje ljubav 😳

Da Nado..u oci mu kaze da ga voli, da je uzme..da je vodi...😳

A on, naravno, nece. 😕 Jesam li u pravu?

Nece ,nece da rizikuje da ga ostavi kao sto je njegova majka uradila😕

Pa kako ce se onda njih dvoje uopste i vencati 😕

Pa dovoljno je samo da joj stavi sindur na kosu ,oni su vec odradili sve rituale.A vencace se sigurno 😃

A da li se ovo racuna? Pogledaj.

Da po njoj se racuna zato se i vratila u kucu i rekla mu ,da je njegova zena ali on ne prihvata kaze to je slucajno 😆

😆 Nece covek da se zeni pa to ti je 😆

Nece..pametan covek..Moze i Paro da mu bude ljubavnica, a ona neka misli sta hoce..😉

Nema od toga nista. Jedna ljubavnica u seriji je njima sasvim dovoljno. Paro je karakterna i tradicionalna devojka. To sto ga malo prosi nema veze 😆
nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Jesi li izgubila pamet (jesi li poludela? ) ?
-Izgubila sam srce..
❤️

😲 Jao , pa ona to njemu izjavljuje ljubav 😳

Da Nado..u oci mu kaze da ga voli, da je uzme..da je vodi...😳

A on, naravno, nece. 😕 Jesam li u pravu?

Nece ,nece da rizikuje da ga ostavi kao sto je njegova majka uradila😕

Pa kako ce se onda njih dvoje uopste i vencati 😕

Pa mora da ima zapleta inace ce se serija zavrsiti..I mene zanima sta su sledece smislili..mnogo su zbrzali njenu izjavu ljubavi..ima tu neki razlog za to..neki veliki zaplet..da nije Lejla trudna ili ce Paro dobiti amneziju..ko zna,..😕

Mora se nesto desiti sa Paro da bi on shvatio da je voli. Razmisljam o toj njenoj sestri koja se udala i koja se nikad nije javila. Mozda ce u tom pravcu da okrenu pricu. Da ce ona otici da je trazi.
I Lejlu oni nece izbaciti iz serije. I ona ce sigurno jos da se pojavljuje. Mozda i trudna, kao sto kazes. Ko zna.😉

Edited by nn027 - 11 years ago
nn027 thumbnail

Originally posted by: smeker

So will it be Laila making a comeback next week on...

Will Rudra use her to get Paro off his back?
I, for one, would love to see the two women interact... who will do what?
I hope they bring her in and then it will be three women (Laila, Paro and Mohini) driving Rudra mad...
What fun

Eto, Lajla se vraca Toliko sam razumela.😊
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: Drya

Ja bih lako mogla da gledam Baruna i Prats i predlazem da spamujemo Star TV ili sa kojom vec TV kucom on pregovara,da spoje njih dvoje 😳 😆

Drya 🤗 ja sam za 😛 da,u pitanju je Star plus,a i ovaj Life ok je Starova tv,pa mozemo slati prijedloge na obje 😉
nn027 thumbnail

Dobar dan Kety 🤗
Kako si? Da li je gotovo spremanje?
Nedostajala si nam sinoc. 😊
Kety76 thumbnail

Originally posted by: smeker

Mozda ce biti veceras,a ja tamo bas pitala da li ce sad biti svaki dana po jedna epizoda hahaha

vas dvije ste shou 😆😆😆
razradile ste seriju da najsitnijih detalja 😆 🤗
nn027 thumbnail

Originally posted by: Kety76

Ne znam samo kako ce oni to sve razresiti. Sad kad je ona svedocila i kad je to gotovo njemu brak sa njom nije potreban. Ne kapiram, gde ona uopste i zivi sad.

Ona je kod njega kuci,tu zivi.A kako pisu dalje on ce joj traziti muza i doci ce mladici iz cele Indije i na kraju ce joj on staviti sindor i otici s njom na medeni mesec e sad koliko je to tacno videcemo

Auuu ! Ali ja uopste ne razumem cemu sve to? Sta mu treba sva ta predstava? A strina mora da se obradovala sto je odustao od zenidbe. Koji sok za nju ima da bude ako se na kraju on i Paro ipak vencaju. 😛

Nado on je upo*no tera da ide iz njegove kuce ali ona nece trazi od njega oprostaj sto mu nije verovala kad je pricao za Radzu.A on da bi je testirao placa Sumeru da je ozeni,strina je pobesnela kad je cula Sumer se obradovao hahaha kao neko dete.I pokusva da je dotakne obrise joj suzu ali Rudra ga zaustavlja.E onda ide danasnja epizoda gde ona ne pristaje da se uda za Sumera vec mu nudi sindor da je ucini svojom eto videcemo sta ce biti sutra.Rudra nije pristao vec je izbacio iz kuce a strina se odusevila a Danver ga ubedjuje kako je vrlo hrabro od Paro sto je priznala svoja osecanja pred svima.Na sta Rudra kaze da se osecanja ne mogu promeniti preko noci,Danaver njemu kaze da je potreban samo trenutak da shvati

I sta kazes, tera je a ona nece. E svasta 😆
Ko ce docekati dok dodju te epizode. 😕Danas ponovo nema Rangrasije. 😕 Dobro je sto su postavili Baskrajnu ljubav . Kad bi isle po jedna epizoda od svake serije , to bi bilo super. Rangrasiju su u pocetku tako i postavljali. Sad su i nju proredili.

Mozda ce biti veceras,a ja tamo bas pitala da li ce sad biti svaki dana po jedna epizoda hahaha

vas dvije ste shou 😆😆😆

😃 Pa nas dve smo " Finski jezicki kruzok" naseg topika. Moramo se drzati zajedno. 😆
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Dobar dan Kety 🤗
Kako si? Da li je gotovo spremanje?
Nedostajala si nam sinoc. 😊

Dobar dan Nado 😛
Skoro sam zavrsila,moram cesto odmarati jer se ne osjecam bas najbolje 😕
a sinoc su mi u sred posla dosli i gosti zena me totalno udavila pricom o svom sefupa sam zaspala odmah nakon njenog odlaska 😆
i vi ste meni nedostajale 😛
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Kety76

vas dvije ste shou 😆😆😆

Ocete da vam prevedemo i to dobro radimo 🤣
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Drya

Smeki ja ne pratim seriju,ali ovo za sindor i medeni mesec je bila prvoaprilska sala 😉

Drya,pokvari Nadi i Smekici planove 😆😆😆