Ma jok. Stavio gel u kosu pa mu mama namesta frizuru 🤣 🤣 🤣
Bigg Boss 19 - Daily Discussion Topic - 13th Sep 2025 - WKV
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 13, 2025 EDT
PARAYI AURAT 13.9
🏏T20 Asia Cup 2025 Ban vs Sri Lanka, 5th Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Tanya was fab today👏🏻
Two contradictory dialgues in single episode? Aurton se Rude nai hona?
Anupamaa 13 - 14 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Who is this actor?
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai, 14th September '25 EDT.
KIARA THROWN 14.9
Katrina won't announce her pregnancy, is she?
When a lie is repeated hundred times…
Prayansh Aransh Anpi FF: Swapnakoodu
Bb top 5 - guess
Cocktail 2 begins shooting with Shahid ,Kriti and Rashmika!
🏏T20 Asia Cup 2025 India vs Pakistan, 6th Match, Group A, Dubai🏏
Da li je bas neophodno sada da se operecujes time? Mislim, taj dodatni napor i umor , nisu ti bas sada potrebni.
Pa mozda je i bolje sto su dosli, inace bi preterala. Neko se pobrinuo da ti kaze "dosta" kad ti ne umes sama da stanes.
Ovako, malo masaze mozga sefom, mala je cena za to sto si se tako lepo uspavala. Makar si se odmorila a posao nece pobeci. 😉
Keti, zao mi je sto nisi dobro..Kada kreces na transfuziju..ili jos imas analiza koje moras da uradis..?
Zato ste vas dve pohvalile moj prevod tamo..Sada sam sigurna 100 % da je odlican...🤣
Dobar dan Kety 🤗
Kako si? Da li je gotovo spremanje?
Nedostajala si nam sinoc. 😊Dobar dan Nado 😛Skoro sam zavrsila,moram cesto odmarati jer se ne osjecam bas najbolje 😕a sinoc su mi u sred posla dosli i gosti zena me totalno udavila pricom o svom sefupa sam zaspala odmah nakon njenog odlaska 😆i vi ste meni nedostajale 😛
Da li je bas neophodno sada da se operecujes time? Mislim, taj dodatni napor i umor , nisu ti bas sada potrebni.
Pa mozda je i bolje sto su dosli, inace bi preterala. Neko se pobrinuo da ti kaze "dosta" kad ti ne umes sama da stanes.
Ovako, malo masaze mozga sefom, mala je cena za to sto si se tako lepo uspavala. Makar si se odmorila a posao nece pobeci. 😉moram Nado 😕 nema niko drugi da to uradimama ce mi cuvati sina a tata jos uvijek ide na terapije zbog noge,ne moze uopste da hoda,tako da mora i njemu sve na tacni donijetizavritc cu danas i onda sam mirna 😛