A taman se upljuvao ubedjujuci ih kako se nista nije promenilo od kako se ozenio 😆
Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 27
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 11, 2025 EDT
KIARA EXPOSED 11.9
🏏T20 Asia Cup 2025- BD vs HK 3rd Match, Group B, Abu Dhabi 🏏
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sep 12, 2025 EDT
Navri and her eternal victimisation
Is it just me or…
HUM JEET GAYE 12.9
MAJOR REVAMP TIME FOR STAR PLUS
Patrama Prem ~ A Gosham SS ~ Chapter 4 on pg 2
The 71st National Film Awards are September 23 in Delhi
🏏T20 Asia Cup 2025- Pak vs Oman 4th Match, Group A, Dubai🏏
Bigg Boss 19 Daily Discussion Thread - 12th Sept 2025
A taman se upljuvao ubedjujuci ih kako se nista nije promenilo od kako se ozenio 😆
Razumem te..😕 Jos malo izdrzi..
Mozda bi mi bilo najbolje da odem da spavam. Pocinje i glava da me boli. Rangrasiju nisam jos ni odgledala . 😕
da 😆 i jos je to hvalisanje odglumio perfektno 😆😆a zezanje frendova jedva prezivi 😆😆
Nema veze . Kad je dobra epizoda vreme mi proleti. Zaboravim da sam gladna. Ima li Rudre ili je to jedna od epizoda kad je bio u bolnici?
Mozda bi mi bilo najbolje da odem da spavam. Pocinje i glava da me boli. Rangrasiju nisam jos ni odgledala . 😕samo da znas da vecerasnja Rangrasija traje 35 min.kao i Beintehaa
Nema veze . Kad je dobra epizoda vreme mi proleti. Zaboravim da sam gladna. Ima li Rudre ili je to jedna od epizoda kad je bio u bolnici?ima Rudi,to je epizoda kada je vode po selu i pocetak Sanget svecanost
Jel' mi verujes da sam i zaboravila sta je bilo u poslednjoj epizodi? Sad kad rece da ce je vodati po selu setila sam se kako se prosla epizoda zavrsila. Dobro je pa sam na vreme naucila kako se serija zove. Sad su i nju poceli prikazivati na treci dan. 😕