Idem na program seci.. nesto..da se ohladim..jer je neko presao moj prag tolerancije..😡
ps.Nije niko odavde..😉
BHAGODI MAIRA 8.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 9, 2025 Episode Discussion Thread
Bigg Boss 19- Daily Discussion Thread- 9th September, 2025
SUPER HEROO 9.9
The Ba****ds of Bollywood trailer
Kareena Kapoor in London/ Birmingham for Malabar Gold and Diamonds
🏏T20 Asia Cup 2025- AFG vs HK 1st Match, Group B, Abu Dhabi🏏
Karan Nandini Kids are here
20 years of Salaam Namaste
3 Years Of Brahmāstra
Idem na program seci.. nesto..da se ohladim..jer je neko presao moj prag tolerancije..😡
ps.Nije niko odavde..😉
😆😆😆😆😆A sta mislis😆😆😆Ja kuvala..kao i Alija danas😆😆😆A posle Nadica zacinila malo😆😆😆
ps Sapni nam ko je ..da mu posaljemo Smeki..😉
Citam porukice tamo..ko me pod onolikim imenima nahvali od vas..hajde neka digne dva prsta cije je to maslo..😆
Biki i ja Ne znam da li je i Kety pisala. Smeki ce se iskazati sutra 😆
Ne znam vide li se sve jos ili ih je "veselo vece" prepokrilo.😕
Eto moguce je..😡.nazalost...😡toliko sam besna da ti ne mogu opisati😡Znaci sve i sve..ali vise se nakupilo i nema gde da stane..😡..jer je preslo svaku meru..😡Ja mogu podneti sve moj prag tolerancije je jako visok...ali kada neko predje sve moguce mere ...onda sam ovakva...a ovo mi se desilo mozda drugi put u zivotu..😡
Eto moguce je..😡.nazalost...😡toliko sam besna da ti ne mogu opisati😡Znaci sve i sve..ali vise se nakupilo i nema gde da stane..😡..jer je preslo svaku meru..😡Ja mogu podneti sve moj prag tolerancije je jako visok...ali kada neko predje sve moguce mere ...onda sam ovakva...a ovo mi se desilo mozda drugi put u zivotu..😡
Citam porukice tamo..ko me pod onolikim imenima nahvali od vas..hajde neka digne dva prsta cije je to maslo..😆
Ja sam videla..ne znam zaista da li su i drugi ..😆