Favourite soaps (invited only) #10 - Page 55

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

39.2k

Users

9

4.3k

Frequent Posters

medena thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Voyager Thumbnail
Posted: 11 years ago
Dobro vece kada ce Atesi da prestane da place zbog Sloka😕 I da govori koliko ga voli a on cuti ko jedna mula I idiot😡
sladjana333 thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: medena

Dobro vece kada ce Atesi da prestane da place zbog Sloka😕 I da govori koliko ga voli a on cuti ko jedna mula I idiot😡

Dobro vece, Medena, 🤗

Odgovor na tvoje pitanje ne znam...a trebalo bi, kada se stvari okrenu i on pocne da juri za njom, a ona cuti i pravi se da nista ne cuje😉😆
medena thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Dobro vece, Medena, 🤗

Odgovor na tvoje pitanje ne znam...a trebalo bi, kada se stvari okrenu i on pocne da juri za njom, a ona cuti i pravi se da nista ne cuje😉😆

Zdravo Sladjo mislim da tada treba ona njega da izbegava I povredjuje kao sto je on nju😆Confused
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Dobro vece Medena 🤗,hahahahahah😆 a sto tI dobar primenak za Slocka-MULA 🤣,bas mu pase 😆,mislim da ce Astha uskoro otici od njega,e onda dolazi na njega red 😈
kop93 thumbnail

Zdravo Sladjo mislim da tada treba ona njega da izbegava I povredjuje kao sto je on nju😆😕

Ne mora Astha njega povrijedivati,on ce sam sebe da izgize sto je bio gad prema voljenoj zeni i sto ju je izgubio,polako stize maca na vratanca 😈
medena thumbnail

Originally posted by: kop93

Dobro vece Medena 🤗,hahahahahah😆 a sto tI dobar primenak za Slocka-MULA 🤣,bas mu pase 😆,mislim da ce Astha uskoro otici od njega,e onda dolazi na njega red 😈

Zdravo Kopi prilici mu Mula I kada Atesi ode dodje maca na vratanca atesina I ondak ce da zna kako je to kada te neko ne zarezuje sto postoAngryAngry
medena thumbnail

Originally posted by: kop93

Ne mora Astha njega povrijedivati,on ce sam sebe da izgize sto je bio gad prema voljenoj zeni i sto ju je izgubio,polako stize maca na vratanca 😈

Uze mi rec iz usta Kopi😆
Edited by medena - 11 years ago
kop93 thumbnail

Originally posted by: sladjana333

Dobro vece, Medena, 🤗

Sladjo ovo sto kazes da, juri za njom😆,posjetilo me na jucerasnju scenu,gdje on nogama koci
da zaustavi auto,a djonovi cipela kad se nisu zapalili od trenja 😆,e tako ce njemu da bude kad je bude jurio,ima da izlize obucu od jurnjave🤣
kop93 thumbnail

Zdravo Kopi prilici mu Mula I kada Atesi ode dodje maca na vratanca atesina I ondak ce da zna kako je to kada te neko ne zarezuje sto posto😡😡

Medena na isto mislimo 😆
kop93 thumbnail
Nema nam veceras Jece 😕 izgleda pritiskala knjigu, ko Slock Asthu😆