Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 2nd September 2025
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 03 Sep 2025 EDT
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 2, 2025 Episode Discussion Thread
ABHEERA IN JAIL 2.9
LIFE IN JAIL 3.9
What’s the upcoming track??
Gen 5 - Posted on Saas Bahu Official Page
Anupamaa 02 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Finally a beauty queen who is star material!!
In this gen Cliff wali legacy maut will not happen
Real Woman Power Farhana
New Entry : Manit Joura
A Missed Opportunity
Faridoon Giving Advice to Salman
Deepika LVMH jury member
Did Trump Just Remove ALL SANCTIONS on India ? (Doubtful news)
Baaghi 4 - Reviews And Box Office
Mislim da ce da juri jos vise kada upozna kerana I kada shvati da moze da je izgubi😆😉
Nasa Jeca bi mogla biti u pravu,Evo komentar jedne forumasice sa IF:i was wondering if aditi is swati sister and she wants shlok and swati to b together...y would aditi seduce shlok...i mean she wearing nightwear ...when at home she never wore it...she thinkng astha would never come back home...she making shlok sleep by putting med in drink...y i have doubt that aditi is only actually swati...and CV's want it to be hidden...i mean not to b told in open...just told the reporter that she is swati sister...but actually aditi only might b swati...
Upravu si male su sanse da je Slok ne bi prepoznaoOriginally posted by: sladjana333
Ne mogu da verujem da neke plasticne operacije mogu nekoga da promene do te mere, da bliski ljudi ne mogu da ga prepoznaju...tako da mi je nelogicno, ako je Aditi, ustvari Swati, da je Shlok ne prepoznaje😕
Prats pjeva
https://www.facebook.com/photo.php?v=569033553212261&set=vb.443053969143554&type=2&theater
Originally posted by: sladjana333
Ne mogu da verujem da neke plasticne operacije mogu nekoga da promene do te mere, da bliski ljudi ne mogu da ga prepoznaju...tako da mi je nelogicno, ako je Aditi, ustvari Swati, da je Shlok ne prepoznaje😕
Svi ocekuju da se taj lik pojavi, mozda cvs odluci da ga nema...bicemo silno razocarani😃
Avi u privatnom zivotu nosi naocare...izgleda da mu trebaju i ovde kao Shloku😆