Mannat Har Khushi Paane Ki: Episode Discussion Thread - 35
CHACHI vs CUTEY 11.12
CONFUSED SOULS 12.12
🏏South Africa tour of India 2025: India vs SA - 2nd T20I🏏
Is Yrkkh in trouble?
Happy Birthday champion: Gaurav Khanna
Film Critics Guild issues statement
Akshaye Khanna is the highest grossing actor of 2025!!!
Critic Roshan is back with another review of Dharundhar!!
Dhurandhar emerges a BLOCKBUSTER
Saahil & Pooja Set To Return!!
Industry support for Dhurandhar (a compilation)
Paresh Rawal deletes his distasteful tweet on Anupama Chopra
Next season’s contestants - speculations
When Anupama called Yami Just A Dead Girlfriend Trope
How convenient
Dal,evo za tebe tuzne vijesti 😃 Vratio se Rudi sad radza ode na odmor,mjesec dana 😆
Nista od ranjavanja i skidanja kosulje,radza se odlucio za bijeg 😆😆
Mozda ce ga Paro pocepati pa bude bezao bez kosulje..😆
Postavila sam dvojku..sada imam sve zube komplet..napokon... Imam goste od sutra,pa ceo vikend, tako da znate sto me nema..
Nista novo 😳..Sanaja i dalje nije citala scenu,nezna sta ce biti..😆 Salim se..reporterka prepricava sta se dogadjalo u RR, da su trebali da se vencaju ali da do toga nije doslo jer je Takur odveo Paro..I da je Sanaja potvrdila da do vencanja nece doci osim ako si ostali likovi ne budu mrtvi, a sta ce se desiti nezna jer nije citala scenario.. U sustini,rekli su jedno veliko bla bla truc truc..i nista..😕

Postavila sam dvojku..sada imam sve zube komplet..napokon... Imam goste od sutra,pa ceo vikend, tako da znate sto me nema..
Jao kako sam se smejala gledajuci kako je zeza,.on primeti da ona voli da ga gleda bez majce😆😆koji lik,samo da bi video njene reakcije i kako se ona srami😆Kao sto sam i mislila,njegova majka saznaje da ima veze sa Alijath,krecu za Bupal i tu se otkriva njegova pomoc Alijinoj sestri.Nikad da joj nabodem ime🤣Preuzeto iz Galerije
Da,svaki put saznamo da Sanaya ne zna citati 🤣 mora da ceka da joj neko procita scenario 😆😆
Biki ja mislim da ovi iz Bopala doalze kod njih,kako sam videla promo ili gresim.I pise da ce Zejnova majka da vredja Aliju sigurno zato to sto kazes saznace da je Zejn pomogao Ajat😕