Favourite soaps (invited only) #9 - Page 107

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

35.5k

Users

11

4.2k

Frequent Posters

mina92 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Explorer Thumbnail
Posted: 11 years ago
]Dobro jutro drage moje

Evo dodjoh da zvirnem malo, dok pijem drugu jutarnju kaficu, i uz put nadjoh ovo pa ponesoh sa sobom

http://www.india-forums.com/video/television/315320-shlok-and-astha-to-come-closer.htm

Takodjer nadjoh prosle noci na Twitteru ovaj poster od Kriket tima, Sida izgleda da je colors izvukao SIDA i Anupa (nema njihovih slika ovde, a bilo je to za ocekivati), ovi iz Colorsa su bas zestoko uzeli Prats na zub, pa bilo sto sto bi moglo da je poveze sa BV i obraduje njene fanove oni se trude da upropaste. Idioti Evo postera!

Embedded image permalink

Evo izasao je clanak o toj kriket ligi (pretpostavljam da svi vi kao i ja ne znate nista o kriketu) gde pise da ce se umesto na terenu igrati u dvorani (to je slicno kao sto se mali nogomet igra kod nas u dvoranama, i pravila su onda prilagodjena tim uvjetima) Igrat ce i decaci i devojcice😃 (prvi puta u historiji kriketa koji je muska igra) i igrat ce se sa mekom loptom na kojoj ce biti smajlic, da ne bi doslo do povreda. Jos uvek pregovaraju sa TV kanalom koji ce da prenosi to, neki manji su se ponudili, ali organizatori pucaju na vece TV kuce, nadam se da to nece biti Colors😡

Draga Branka nadam se da me sad razumijes zasto sam onako reagovala neki dan citaj bold
ne znam al sam imala osjecaj da ce to da se desi jer njih dvoje zajedno samo im je bolna
rana jer ih podsjeca na njihovu propast i nesto sto su za🤬 mada ima jos nade
jer ja kako sam procitala prva JJ utakmica je slijedecu nedelju pa sad vidjecemo

Serviana thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail + 3
i opet vise varijanti
Serviana thumbnail
kop93 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: loveansh

Cao drage moje, ja otisla na trenutak a vi dogurale preko 130 strane😲😆 Nikako da vas stignem Children mini graphics Ja cu da se jedim, gledajuci, al to mi bas super ide uz ovo raspolozenje u kome sam sada 😆😆😆 Je li Sladjana dolazila danas?? I Jeco sreco slatka, znam za te tri epizode, njih sam uracunala u tih dvadeset, valjda cu da uspem to da odgledam, noc je jos mlada.😃 Super sto ste glasale 👏

Love da nas stignes trebat ce ti taj motoric😆 koliko brzo idemo😆.

Ne,Sladja nije bila danas ovdje,mozda ima nekih obaveza ili da njie u pitanju probelm sa kompom😕

Znam da ces da se jedis ,kad budes gledala epizode,al vjeruj bit ces u situaciji i da ga pojedes😆 iz iskustva ti kazem 😆
Sneha.Love thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail + 2

Originally posted by: Serviana

kakvo glasanje je u pitanju?

Branka 🤗

Cao Jasna 🤗 sto godina te nisam videla 😊 Nadam se da si dobro 😃

Lili je postavila link u JJ CC da se glasa za koji kriket klub navijate, ovi nasi su bili na 4. mestu sa nesto malo glasova, pa smo glasali da im popravimo rejting. Ja sam tiu negde postavila link, sigurno ti je Jeca vec objasnila. Vidjet cu ako nije postavit cu ga ponovo
😊

Vote for our team 😃
http://www.acepoll.com/polls/1257663-which-team-your-supporting-on-box-cricket-league-bcl

Serviana thumbnail
Serviana thumbnail
Serviana thumbnail
😭😭😭
Serviana thumbnail