Returning of the written off #44 Invited only - Page 9

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

50.9k

Users

7

5.5k

Frequent Posters

Drya thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Is Vivian Dsena returning to Colors' Madhubala?

Now if this buzz is true...it will indeed prove to be a huge development. And given the strength of the information that we are receiving, it seems that actor Vivian Dsena is all set to return to Colors' Madhubala.

Vivian, as we know, played the lead role RK in the show and his pairing opposite Drashti Dhami (Madhu) charmed the hearts of viewers.

But in a shocker, Vivian moved out of the soap. Some said he wanted a move on in his career, while others pointed out differences between him and the makers.

Whatever be it, now here's what is shaping up currently. Our sources inform that Vivian's replacement, actor Gunjan Utreja, as the new lead, has not been accepted by the viewers and the creatives are pretty worried about it.

Earlier in the day, we wrote about the official split between Abhinav Shukla and Saurabh Tewari, and Madhubala being helmed solely by Abhinav under the banner of Nautanki Telefilms.

Cuts in a source here: "Now, Vivian is close to Abhinav and things are being worked out for his return in the show. If he at all comes back, he will be seen in a new avatar. What will happen to Gunjan, is still undecided. In fact, Vivian visited the sets of Madhubala a few days back."

Gunjan on his part said, "I have no idea about any of this."

TOIS will soon come up with more updates. But do hit the comment section below and let us know if you want Vivian back in the show or not.

😲😲

Jest im dugo bio novi glumac 😆

Hm ovo je ipak clanak sa TOI ,a njima nije za verovati 😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Dobar dan devojcice🤗
Opet vidim da sam jedina online ovde😳 Neko je u setnji,u prirodi,neko je vredan-radi a ja upala da bi pogledala seriju tamo ,isti slucaj kao i nocas ,ne moze,vidim i Kety da je pisala,mislila sam da je do mene.Pa sam im tamo pisala ,ocigledno je do njih jer vidim i ostali se zale.A vidite slucaja poceli redovno prevoditi B.Ljubav,ali sipak nemogu odgledati 20 epiz niti ijednu.Neka blokada kod njih a ne znam je li je imaju na starom sajtu,niti znam koji je.
"
~HAPPY WEEKEND MY FRIENDS~
"Nenost i dobrota nisu znakovi slabosti i oajanja
ve manifestacije snage i odlunosti."

Bikica_Biki thumbnail
Preuzeto iz Galerije😉

Bikica_Biki thumbnail

Malo podsjecanja 😭

Kety😭 Prvo sam ovo ugledala kada sam dosla
Oni su i dalje u mojoj krvi i niko ih ne moze zameniti..😭

Bikica_Biki thumbnail

Ne znam jesi li gledala njih dvoje iza kamera 😃ja sam uzivala u toj njihovoj igri macke i misa 😆😆 Samo mi je zao sto zbog tvrdoglavosti i nekih licnih principa nisu i privatno zajedno 😔
Iako mrzim ljubomorne ljude,sama imam takvog muza 🤢,on mi je bio toliko simpatican kad je na sve moguce nacine pokusavao sa seta otjerati njenog tadasnjeg decka 😆😆

Nisam gledala njih iza kamera,samo sam citala po nesto na nekom hrvatskom forumu o tome😆
U sustini mi gledaoci bi spojili mnoge parove sa malih i velikih ekrana,jer se nama kao takvi zajedno dopadaju ,😳a u stvari i ne znamo njihove licne stavove,izbore itd.
To je isto kada bi recimo nama neko rekao za tog i tog,a mi sa istim nista zajednicko nemamo,cak se ne slazemo😆.itd..a drugima izgleda da bi bili idealini..😆 Ili isto kao sto se meni moj sadasnji muz nije dopao kada mi se udvarao i ja mu rekla da mi se ne svidja...😆😆😆 u facu sve i on tako kruzio dugo oko mene...😆 a posto sam mu videla dusu...i igrom slucaja ratno stanje zavladalao i sve sto mi se desilo ...on je bio uz mene,i to je bio najbolji moguci izbor,sam BOG ga poslao😳
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Ja brljala nocas😳

Prelepo je Biki ,komentarisala sam tamo u galeriji.Svasta nesto bi napisala ali hebe me Engleski😕
smeker thumbnail
Bikica_Biki thumbnail

Lijepo Biki ⭐️ je li ovo kada je "spasavao"😆😆

Hvala Kety🤗Da posle ovog ide ono spasavanje od napasnika,e kako sam se smejala kao luda i opet bi s i znam da hocu ponoviti gledati😆

smeker thumbnail
Bikica_Biki thumbnail

Originally posted by: smeker

Prelepo je Biki ,komentarisala sam tamo u galeriji.Svasta nesto bi napisala ali hebe me Engleski😕

Smekerice🤗Videla sam tamo komentar,hvala puno draga,nema potrebe da me tamo hvalis toliko😆😆 Zaista tamo kako devojke rade,divno,vec 2# Galerija na izmaku a vidi samo koliko epizoda ima...bas udarnicki rade na stvaranju i ima prelepih radova.