Originally posted by: Kety76
Ne znam jesi li gledala njih dvoje iza kamera 😃ja sam uzivala u toj njihovoj igri macke i misa 😆😆 Samo mi je zao sto zbog tvrdoglavosti i nekih licnih principa nisu i privatno zajedno 😔
Iako mrzim ljubomorne ljude,sama imam takvog muza 🤢,on mi je bio toliko simpatican kad je na sve moguce nacine pokusavao sa seta otjerati njenog tadasnjeg decka 😆😆
Nisam gledala njih iza kamera,samo sam citala po nesto na nekom hrvatskom forumu o tome😆
U sustini mi gledaoci bi spojili mnoge parove sa malih i velikih ekrana,jer se nama kao takvi zajedno dopadaju ,😳a u stvari i ne znamo njihove licne stavove,izbore itd.
To je isto kada bi recimo nama neko rekao za tog i tog,a mi sa istim nista zajednicko nemamo,cak se ne slazemo😆.itd..a drugima izgleda da bi bili idealini..😆 Ili isto kao sto se meni moj sadasnji muz nije dopao kada mi se udvarao i ja mu rekla da mi se ne svidja...😆😆😆 u facu sve i on tako kruzio dugo oko mene...😆 a posto sam mu videla dusu...i igrom slucaja ratno stanje zavladalao i sve sto mi se desilo ...on je bio uz mene,i to je bio najbolji moguci izbor,sam BOG ga poslao😳