Returning of the written off #43 Invited only - Page 50

Created

Last reply

Replies

1k

Views

38.7k

Users

8

6k

Frequent Posters

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

I kod mene isto,ali stize poruka gdje pise da je do IF😉

Dakle, meni se srecne zvezde sasvim poklopile. Crkavao mi komp, rusio se sajt , srusio mi se adobe. Sjeba me ova mala sa sela nacisto.
🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Bikica

Nadice za tebe od moje kumice Saskice

Hvala Biki ❤️🤗
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Originally posted by: saska

Ma Biki, sve ja to uvek radim,nije spo*no , nego u momentu kad mi je izasla Nadina pesma, videla sam pocetak i u tom momentu mi se iskljuci komp. U stvari, reagovao je kao da se iskljucio, ali u sustini nije. Iskljucivala sam ga i iz struje i svasta nesto, jedva sam se povratila ali na kratko, opasno me zeza, mislim da ce crci. Sad evo uspela sam da ukljucim i naletim pravac na ovaj post, ali da li cu uspeti da ja odgovorim to je veliki znak pitanja. Sta da radim, da li se sve desilo u trenutku istovremeno ili je stvarno dosao kraj , ako me nema i ako uspete ovo da procitate da znate sta je.

Draga mozda je preuzet invalidan link,tu gde ima https-zna biti ubaceno i virusa kojecega koliko znam,tako da je moguce da je tvoj komp koji je inace slab tako reagovao ako si pokusala poslusati pesmu na kompu.
Znaci komp ti je svakako oslabljen,moguci virusi...zato sam te upozoravala da sto pre vidis za to.
ja ima super sad antivirus program gde me u svakom momentu obavesti i na sliku,sajt ili video da postoji zarazena datoteka itd virusi tipa ovog onog.
Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail

Originally posted by: saska

Dakle, meni se srecne zvezde sasvim poklopile. Crkavao mi komp, rusio se sajt , srusio mi se adobe. Sjeba me ova mala sa sela nacisto🤣

🤣🤣🤣

Znaci i kod tebe zemljotres 😆
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Da znas da vjerujem da ima 😆😆 Onaj Dryin Kuzey je porijeklom Bosanac a i ovaj mi vise vuce da je sa nasih prostora 😆😆

Neces verovati , danas smo na istu temu i o istom momku pricale sestra i ja. I ja joj kazem da je plav zato sto je sa nasih prostora. Svi u okruzenju su tamnoputi sem nas I Grci i Bugari i Rumuni.
Jedino smo mo tako svetli.
Stephi thumbnail

Odgledah obe serije 😊

Zasto Alija pristade da se uda za Zejna 😃

Pa valjda zato sto joj je brat od rodjenog ujaka. Di mozes ti familiju odbiti, pogotovu u danasnje vreme 🤣
Kety76 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Samo da vas oraspolozim da nije bilo do vas,vec do IF...Idem da spavam..Laku noc drugari..

Da,i meni je takva obavijest stigla 😉 Laku noc Dal,mirne snove 🤗
Kety76 thumbnail

Hvala Dal 🤗pretpostavila sam ali reko mozda i da mu vrati za sve one gluposti sto je radio 😆😆
Stephi thumbnail

Nemoj da se smijes nego salji tu sliku 😆😆

🤣 🤣 🤣

JBG. Dal rekla samo minic pomaze

Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Neces verovati , danas smo na istu temu i o istom momku pricale sestra i ja. I ja joj kazem da je plav zato sto je sa nasih prostora. Svi u okruzenju su tamnoputi sem nas I Grci i Bugari i Rumuni.
Jedino smo mo tako svetli.

Za Kuzeya znam sigurno da je porijeklom Bosanac,djed i baka su mu odavde a roditelji su rodjeni u Turskoj.