Originally posted by: saska
Izvini badi, srusio mi se adobe flash, jedva se povratih, ne znam ni da li cu uspeti da ga sredim, rekoh vec da umalo ne strada i kompjuter ali znaj da je bilo od srca
Saska izbrisi ga pa onda ponovo instaliraj novi,ako nece da radi
Saskice ,prvo proveri svoj adobe player i pesmu poslusaj na kompu,pre nego sto budes pravila da bi bila sigurna da ce se cuti.I kada prebacis tamo i na onaj player pusti da minute se iscitaju koliko traje pesma pa onda kopiraj link i postavi u post.😉
Ma Biki, sve ja to uvek radim,nije spo*no , nego u momentu kad mi je izasla Nadina pesma, videla sam pocetak i u tom momentu mi se iskljuci komp. U stvari, reagovao je kao da se iskljucio, ali u sustini nije. Iskljucivala sam ga i iz struje i svasta nesto, jedva sam se povratila ali na kratko, opasno me zeza, mislim da ce crci. Sad evo uspela sam da ukljucim i naletim pravac na ovaj post, ali da li cu uspeti da ja odgovorim to je veliki znak pitanja. Sta da radim, da li se sve desilo u trenutku istovremeno ili je stvarno dosao kraj , ako me nema i ako uspete ovo da procitate da znate sta je.