Returning of the written off #43 Invited only - Page 38

Created

Last reply

Replies

1k

Views

38.6k

Users

8

6k

Frequent Posters

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2
Posted: 11 years ago

Originally posted by: Kety76

Poslednji zemljotres u 19:50 u regionu Nis-Leskovac 3,4

Opaaa/ Ali te jacine ne mogu izazvati ostecenja jel da , samo da ih ne bude vise i jacih 😲

Moze izazvati manja ostecenja na rusevnim kucama,pucanje zidova isl.
Sigurno ce ih biti jos ali manjeg inteziteta jer se tlo sad mora smiriti.
U mom gradu su prosle godine 3 mjeseca,ama bas svaki dan,drmali nas zemljotresi i to po nekoliko puta dnevno Nacisto smo svi bili izludjeli,jer citav grad je potkopan i lezi na rudnicima 🤢 Ja zivim u soliteru i od tih zemljotresa imala sam pukotine na zidu i to od par cm.

Po ovoj skali kod tebe je drmalo malo jace od 3,4 Rihtera. Hvala Bogu pa ne zivim u trusnom podrucju 😕. Par puta u zivotu sam osetila blago ljuljanje i ni malo mi nije bilo prijatno. Mogu misliti kako je tebi bilo.

Pa znas kad prvo cujes da nesto tutnji a onda drmanje lijevo-desno,stvari padaju a najgore od svega je skripanje Sin i ja sami u kuci,a zemljotresi krenu oko ponoci pa tamo oko 3-4 ujutro bas ga zdrma mi u soliteru od 24 sprata i na prizemlju a tako nas drmalo,sad mozes misliti kako je bilo onima na 24

Horor!
U NS ljudi su imali slicna iskustva 99-e za vreme bombardovanja. 😕

Edited by nn027 - 11 years ago
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail
Koji vitamini😆
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Originally posted by: nn027

Eto Dal , u pravu si. Jeste zemljotres. Samo ne znam kako Smeki nije nista osetila.

Epicentar u Doljevcu kod Nisa..Smeki je malo dalje pa nije toliko osetila..😃
nn027 thumbnail

Originally posted by: saska

Nasa Jeca dobila prvi set protiv Wozniacki, svaka cast iako je jadnicu muce ledja. Gledala sam njen prethodni mec kad je vec posle prvog gema trazila medicinski time out, Boze me sacuvaj kako je ona fizioterapeutkinja lomila . Bravo za nasu Jecu, nadam se najboljem. Odoh da prostrem ves, da bacim malo pogled na mec a posle zna se , poslastica Novak Djokovic. Ali tu sam, ne iskljucujem se , bacicu ja pogled s vremena na vreme da vidim sta radite 😉

Badi dobro da si mi rekla da bacim pogled. Jeca je sjajna i verujem da ce dobiti ovaj mec. U drugom setu vodi 5:0 😃
nn027 thumbnail

😆 A sto plesu 😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

Znam kako se osjecasSaska Nadam se da ce sve dobro proci 🤗
Biki,nadam se da je tvoja prijateljica dobro 😊

Dobro vece Kety🤗
Hvala draga,❤️kaze da je dobro,no ja cu da se uverim da'li je -sutra kada odem.😉

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Daltoni thumbnail

A ja..🥺.jos uvek cekam vesti o mojoj najboljoj prijateljici❤️.Operacija je popodne,od muza nemam broj,kcerka joj u skoli,a nju ne smem da zovem jer ne znam tacno kad ce joj zavrsiti i kako ce se osecati posle totalne anestezije,to joj je inace prvi susret sa tim.Rekla je da ce mi se javiti.
A ja...kako se osecam...ostace nedoreceno...
Saskice❤️ Hvala draga sto mislis na mene i mojoj prijateljici

Uvek Biki ❤️

A mene to ceka u ponedeljak. Iva mi ide na onu hirursku intervenciju koju sam vam pominjala da treba u martu da uradi. Manjeg je obima, ali opet totalna, opet nemir, opet onaj grc u stomaku.

U ponedeljak..😲 Sve ce da bude u redu, kako i ne bi kada ima mamu kao ti uz nju..🤗 Vas dve cete to zajedno , kao tim da podelite i tako ce i tebi i njoj da bude lakse i bezbolnije..
Daltoni thumbnail

Ja vas iscitavam polako i sad stigoh dovde. Vidim da si se iskljucila. Gledaj pa nas ipak nekako obavesti sta se desava, kad stignes i sta god bilo.

Edit u medjuvremenu smo saznali da je bio zemljotres. Pretpostavljam da ste izasli iz stana. I nadam se da ti je mobilni u funkcij, poslala sam ti poruku

Hvala ti sto se brines za mene..Ja sam se odjavila jer sam pravila samsu, dosao svami pa da pokazem kako sam domacica..😆
Daltoni thumbnail

Originally posted by: Kety76

Znam kako se osjecasSaska Nadam se da ce sve dobro proci 🤗
Biki,nadam se da je tvoja prijateljica dobro 😊

Htela sam da te pitam,jer si rekla da ces danas da vidis sa hirurgom oko operacije, sta je bilo,sta ti je rekao,i da li si uopste bila?