Poslednji zemljotres u 19:50 u regionu Nis-Leskovac 3,4
Opaaa/ Ali te jacine ne mogu izazvati ostecenja jel da , samo da ih ne bude vise i jacih 😲Moze izazvati manja ostecenja na rusevnim kucama,pucanje zidova isl.Sigurno ce ih biti jos ali manjeg inteziteta jer se tlo sad mora smiriti.U mom gradu su prosle godine 3 mjeseca,ama bas svaki dan,drmali nas zemljotresi i to po nekoliko puta dnevno Nacisto smo svi bili izludjeli,jer citav grad je potkopan i lezi na rudnicima 🤢 Ja zivim u soliteru i od tih zemljotresa imala sam pukotine na zidu i to od par cm.
Po ovoj skali kod tebe je drmalo malo jace od 3,4 Rihtera. Hvala Bogu pa ne zivim u trusnom podrucju 😕. Par puta u zivotu sam osetila blago ljuljanje i ni malo mi nije bilo prijatno. Mogu misliti kako je tebi bilo.Pa znas kad prvo cujes da nesto tutnji a onda drmanje lijevo-desno,stvari padaju a najgore od svega je skripanje Sin i ja sami u kuci,a zemljotresi krenu oko ponoci pa tamo oko 3-4 ujutro bas ga zdrma mi u soliteru od 24 sprata i na prizemlju a tako nas drmalo,sad mozes misliti kako je bilo onima na 24
Horor!
U NS ljudi su imali slicna iskustva 99-e za vreme bombardovanja. 😕