Returning of the written off #43 Invited only - Page 37

Created

Last reply

Replies

1k

Views

38.7k

Users

8

6k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: saska

Opaaa/ Ali te jacine ne mogu izazvati ostecenja jel da , samo da ih ne bude vise i jacih 😲

Moze izazvati manja ostecenja na rusevnim kucama,pucanje zidova isl.
Sigurno ce ih biti jos ali manjeg inteziteta jer se tlo sad mora smiriti.
U mom gradu su prosle godine 3 mjeseca,ama bas svaki dan,drmali nas zemljotresi i to po nekoliko puta dnevno Nacisto smo svi bili izludjeli,jer citav grad je potkopan i lezi na rudnicima 🤢 Ja zivim u soliteru i od tih zemljotresa imala sam pukotine na zidu i to od par cm.
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

A ja Biki vise nisam crvena 😭 😭 😭

Kumice moja🤗Znas da nam je crvena zajednicka omiljena boja🤗
A i ovu koju nosimo sad ovde je nesto na bordo.. ..nije crvena ali vuce...😉

Edited by Bikica - 11 years ago
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
E evo ono sto je Dal pitala sta ce Sid da snimi u ovom cebicu. Odgovor nisam nasla sta ce raditi u cebicu al da uziva u svako trenutku snimanja i da se lepo druzi , druzi se . Dakle Dal, ovaj cebic ne mora da ima neku znacajnu ulogu u njegovom filmu, mozda ga je samo pregrnuo u pauzama snimanja dok se divno druzi sa Aliom i Varunom 😉.

Siddharth Shukla bonds with Alia Bhatt and Varun Dhawan on the sets of Humpty Sharma Ki Dulhaniya!

Tue, March 11, 2014 6:10pm UTC by Kritika Ajmani Add first Comment
Siddharth Shukla, Alia Bhatt and Varun Dhawan in Humpty Sharma Ki Dulhaniya

Seems like the hunkalicious dude of TV is having a helluva time shooting for his big debut on 70 mm!

A number of stars make the small screen a stepping stone to make it big on the silver screen; take for instance Prachi Desai, Sushant Singh Rajput and Rajeev Khandelwal. We had already told you that the recent name to be added to this list is Siddharth Shukla with him signing a three film deal with Karan Johar's Dharma Productions.

The dishy hero of Balika Vadhu had landed a meaty role in Humpty Sharma Ki Dulhaniya alongside Alia Bhatt and Varun Dhawan. This is not all, Siddharth is loving every moment of the shoot too and this photograph stands testimony to the fact that he is having a gala time in Mohali with Alia and Varun.

Well, kudos to Alia and Varun for warming up to a TV star and a best of luck to Siddharth for this movie and the yet to come ventures
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Kety76

Moze izazvati manja ostecenja na rusevnim kucama,pucanje zidova isl.
Sigurno ce ih biti jos ali manjeg inteziteta jer se tlo sad mora smiriti.
U mom gradu su prosle godine 3 mjeseca,ama bas svaki dan,drmali nas zemljotresi i to po nekoliko puta dnevno Nacisto smo svi bili izludjeli,jer citav grad je potkopan i lezi na rudnicima 🤢 Ja zivim u soliteru i od tih zemljotresa imala sam pukotine na zidu i to od par cm.

Po ovoj skali kod tebe je drmalo malo jace od 3,4 Rihtera. Hvala Bogu pa ne zivim u trusnom podrucju 😕. Par puta u zivotu sam osetila blago ljuljanje i ni malo mi nije bilo prijatno. Mogu misliti kako je tebi bilo.
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Pocela je glava da me boli idem pre nego ,me obori skroz🤢 Laku noc 😕,ako bude prevoda serije napisite😃
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

Pocela je glava da me boli idem pre nego ,me obori skroz🤢 Laku noc 😕,ako bude prevoda serije napisite😃

Laku noc Smeki. Ako ih bude bices obavestena 😃
Kety76 thumbnail

Originally posted by: nn027

Po ovoj skali kod tebe je drmalo malo jace od 3,4 Rihtera. Hvala Bogu pa ne zivim u trusnom podrucju 😕. Par puta u zivotu sam osetila blago ljuljanje i ni malo mi nije bilo prijatno. Mogu misliti kako je tebi bilo.

Pa znas kad prvo cujes da nesto tutnji a onda drmanje lijevo-desno,stvari padaju a najgore od svega je skripanje Sin i ja sami u kuci,a zemljotresi krenu oko ponoci pa tamo oko 3-4 ujutro bas ga zdrma mi u soliteru od 24 sprata i na prizemlju a tako nas drmalo,sad mozes misliti kako je bilo onima na 24
Edited by Kety76 - 11 years ago
Kety76 thumbnail

Originally posted by: smeker

Laku noc Smeki 😊
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail
Nasa Jeca dobila prvi set protiv Wozniacki, svaka cast iako je jadnicu muce ledja. Gledala sam njen prethodni mec kad je vec posle prvog gema trazila medicinski time out, Boze me sacuvaj kako je ona fizioterapeutkinja lomila . Bravo za nasu Jecu, nadam se najboljem. Odoh da prostrem ves, da bacim malo pogled na mec a posle zna se , poslastica Novak Djokovic. Ali tu sam, ne iskljucujem se , bacicu ja pogled s vremena na vreme da vidim sta radite 😉
Bikica_Biki thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail Commentator Level 1 Thumbnail

A ja..🥺.jos uvek cekam vesti o mojoj najboljoj prijateljici❤️.Operacija je popodne,od muza nemam broj,kcerka joj u skoli,a nju ne smem da zovem jer ne znam tacno kad ce joj zavrsiti i kako ce se osecati posle totalne anestezije,to joj je inace prvi susret sa tim.Rekla je da ce mi se javiti.
A ja...kako se osecam...ostace nedoreceno...
Saskice❤️ Hvala draga sto mislis na mene i mojoj prijateljici

Uvek Biki ❤️

A mene to ceka u ponedeljak. Iva mi ide na onu hirursku intervenciju koju sam vam pominjala da treba u martu da uradi. Manjeg je obima, ali opet totalna, opet nemir, opet onaj grc u stomaku.

Draga moja❤️
Znam srce kako se osecas,bezobzira uopste o kojoj intervenciji se radi covek se nimalo ne oseca prijatno,nimalo nije lako..a pogotovu kada se radi o bliskim ljudima,srodnicima,prijateljima,a o detetu❤️ da i ne govorimo -jer za mene jeste i moje dete centar mog sveta,kao i tebi tvoja deca❤️ i svima koji ih imaju i ciji su centar sveta..za razliku od onih koji ih olako odstranjuju,odbacuju...dodje mi da vristim zbog takvih...
Meni se svasta izdesavalo od januara,neki dan moja prijateljica iz BG imala vec drugu intervenciju na srcu😭,pa Dal sa zubom😭,pa sad ova mi najbolja prijateljica😭...mom pok.tati 4-og bilo 10 god.kako nas je napustio...😭😭😭 a ja nisam od sahrane u Bosni nisam bila na groblju...neko zna iz kojih razloga...😭😭😭 Znaci od pocetka januara ...i dalje traje ...trajace...tuga,briga,...za sve one koje znam,volim...tako da se molim dragom Gospodu da se dobro zavrsi,kako kod tvoje drage kcerke,❤️tako kod svih koji su suoceni sa tim...Molicu se kao sto se uvek molim jedino za zivot i zdravlje mojih i svih oko mene...i ostale..jedino mi je to vazno ...jedino to trazim od samog GOSPODA..drugo mi nista ne treba.❤️

Edited by Bikica - 11 years ago