Returning of the written off #43 Invited only - Page 40

Created

Last reply

Replies

1k

Views

38.6k

Users

8

6k

Frequent Posters

Kety76 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Commentator Level 2 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Jelena je pobedila 😃

Article

Bravo za Jecu 👏👏
Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail

Kad spomenu isijas, jesi li isla da vidis zasto te boli noga?

Rekla mi fizijatrica da je isijalgija,odnosno isijas..od 24. idem na terapije strujom deset dana..

Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Prostrla ves, Jeca pobedila, sve se razvija kako treba . 👍🏼

A sad , nadajmo se najboljem.

Nale, cini mi se da si ti sinoc Noleta gledala u neglizeu, aj brzo presvlaci se , ne valja menjati rituale.
😆

Ja cu zakaciti limun i ljute papricice
🤣

https://i1059.photobucket.com/albums/t428/Lovely_Ace101/MiMe_Limboo_Mirch/vlcsnap-2012-06-11-01h37m58s71.png

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

E evo ono sto je Dal pitala sta ce Sid da snimi u ovom cebicu. Odgovor nisam nasla sta ce raditi u cebicu al da uziva u svako trenutku snimanja i da se lepo druzi , druzi se . Dakle Dal, ovaj cebic ne mora da ima neku znacajnu ulogu u njegovom filmu, mozda ga je samo pregrnuo u pauzama snimanja dok se divno druzi sa Aliom i Varunom 😉.

Siddharth Shukla bonds with Alia Bhatt and Varun Dhawan on the sets of Humpty Sharma Ki Dulhaniya!

Tue, March 11, 2014 6:10pm UTC by Kritika Ajmani Add first Comment
Siddharth Shukla, Alia Bhatt and Varun Dhawan in Humpty Sharma Ki Dulhaniya

Seems like the hunkalicious dude of TV is having a helluva time shooting for his big debut on 70 mm!

A number of stars make the small screen a stepping stone to make it big on the silver screen; take for instance Prachi Desai, Sushant Singh Rajput and Rajeev Khandelwal. We had already told you that the recent name to be added to this list is Siddharth Shukla with him signing a three film deal with Karan Johar's Dharma Productions.

The dishy hero of Balika Vadhu had landed a meaty role in Humpty Sharma Ki Dulhaniya alongside Alia Bhatt and Varun Dhawan. This is not all, Siddharth is loving every moment of the shoot too and this photograph stands testimony to the fact that he is having a gala time in Mohali with Alia and Varun.

Well, kudos to Alia and Varun for warming up to a TV star and a best of luck to Siddharth for this movie and the yet to come ventures

Pa naspram ove glumice,i prilici mu dekica 😆 devojka ima dvadeset godina a izgleda ko da ima 15..😆 A ako ga je samo ogrnuo u pauzama,sta reci , mora da cuva kicmu,godine su to,eto kako mene stiso isijas,a ispisnici smo 😆 Mogu da zamislim tek njega, mozda u skorije vreme bude morao i kilu da operise 😆

Kad spomenu isijas, jesi li isla da vidis zasto te boli noga?

Rekla mi fizijatrica da je isijalgija,odnosno isijas..od 24. idem na terapije strujom deset dana..

Da li se secas sta sam ti rekla kad si objasnila sta te boli?
Edited by nn027 - 11 years ago
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail
Toliko me boli glava da ne mogu da spavam😕 tu sam ja samo ne vidim na oci 🤢
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Originally posted by: Bikica

Draga moja❤️
Znam srce kako se osecas,bezobzira uopste o kojoj intervenciji se radi covek se nimalo ne oseca prijatno,nimalo nije lako..a pogotovu kada se radi o bliskim ljudima,srodnicima,prijateljima,a o detetu❤️ da i ne govorimo -jer za mene jeste i moje dete centar mog sveta,kao i tebi tvoja deca❤️ i svima koji ih imaju i ciji su centar sveta..za razliku od onih koji ih olako odstranjuju,odbacuju...dodje mi da vristim zbog takvih...
Meni se svasta izdesavalo od januara,neki dan moja prijateljica iz BG imala vec drugu intervenciju na srcu😭,pa Dal sa zubom😭,pa sad ova mi najbolja prijateljica😭...mom pok.tati 4-og bilo 10 god.kako nas je napustio...😭😭😭 a ja nisam od sahrane u Bosni nisam bila na groblju...neko zna iz kojih razloga...😭😭😭 Znaci od pocetka januara ...i dalje traje ...trajace...tuga,briga,...za sve one koje znam,volim...tako da se molim dragom Gospodu da se dobro zavrsi,kako kod tvoje drage kcerke,❤️tako kod svih koji su suoceni sa tim...Molicu se kao sto se uvek molim jedino za zivot i zdravlje mojih i svih oko mene...i ostale..jedino mi je to vazno ...jedino to trazim od samog GOSPODA..drugo mi nista ne treba.❤️

Biki, moja nezna, topla predivna dusice❤️

Reci su suvisne na sve ovo samo
jedan najjaci, najtopliji

Daltoni thumbnail

Originally posted by: smeker

Toliko me boli glava da ne mogu da spavam😕 tu sam ja samo ne vidim na oci 🤢

Smeki, mozda te ovaj zemljotres poremetio, jesu li tvoji osetili ?
Daltoni thumbnail

Da li se secas sta sam ti rekla kad si objasnila sta te boli?

Secam se, bila si u pravu izgleda, ali ja nikako nisam mogla da poverujem da me to snaslo u ovim godinama..😕
Stephi thumbnail

😆 A sto plesu 😉

Pa pokretljivi i elasticni i puni energije upravo zbog vitamina
😉😆
Stephi thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Epicentar u Doljevcu kod Nisa..Smeki je malo dalje pa nije toliko osetila..😃