Returning of the written off #43 Invited only - Page 27

Created

Last reply

Replies

1k

Views

38.7k

Users

8

6k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Ako mogu da prisvojim,da se odnosi na mene trenutno..😆 Samo umesto stikle bih stavila zube..🤣
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: smeker

http://www.india-forums.com/video/bollywood/314444-know-pratyusha-banerjee-style-of-celebrating-holi.htm

Moze komentar ovde😃

Lagano sam te iskopirala 😆
Daltoni thumbnail

Za ovo bih dodelila Nobelovu nagradu 👏
smeker thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Sparkler Thumbnail

Originally posted by: nn027

Lagano sam te iskopirala 😆

Ako si sve je to nase😆
smeker thumbnail
[THIS IS A MEMBERS ONLY POST]
The Author of this post have chosen to restrict the content of this Post to members only.

Paro who is following Tej's man who attacked her and ran away bumps into Rudra. Due to darkness she is scared asks to him to leave her when he says it's him and switches on the light. Rudra asks about the man when he spots injury on Paro's head. Rudra tries to stop the blood the flow and Paro asks to leave her results in the blood spreading on her maang. Both are suprised/shocked at what just happened and look at each other while Rangrasiya title song plays. Paro moves back.

Rudra questions her about the man if Paro looks her brother who will give her blessing trying to be courageous. Paro says she thought it would be one who was invovled in what happened with Maithaili when Rudra questions she asks why is he asking as it makes him no difference. Rudra is confused not able to understand what is Paro talking about. Paro is turns to leave and stops in her tracks when Rudra addresses her as Parvati Rudra Pratap Ranawat😲😲

Paro turns and warns Rudra not to call her by that as they are not married and if God kripa is there it never will be not she wore mangalsutra and is about to tell sindoor when Rudra who was walking towards her tells shhh and how she is looking his adharmi wife. Paro is confused and Rudra turns to make her look at mirror by holding her shoulders. Paro is shocked as she sees blood on her forehead.

Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

Dobar dan, divan dan, sunce sija , nadam se da ce i sledece dane nastaviti u istom ritmu.

Iscitala sam vas, odmah da vam napomenem da opet imam problema sa lajkovima, nemojte cure zameriti , smatrajte se uvek izlajkanim sa moje strane.

Vidim da su Kety i Nada bile u pravu , Smeki i dalje ne veruje u ove blisko- rodjacke odnose, a ja bila ubedjena da ce poverovati kad to kaze nas vrhovni vodja Dal.😆 Nema veze, idemo dalje, mozda se na kraju serije ispostavi zaista da nisu ni u kakvom srodstvu. Veci problem po meni , s obzirom da se radi o Colorsu je da postoji mogucnost da izbace nekog od glumaca, narocito onog koji se pokaze kao bolji pa da naprave neku fantabuloznu zamenu. Dakle , nek su Alia i Zain rodjaci, drzte pesnice samo da ostanu do kraja serije.

Videla sam Drajce , bebo moja najsladja ❤️da si me ti skapirala od samog pocetka, ali ja inace znam da se ti i ja fenomenalno kapiramo u svemu, verovatno zato smo smo najpribliznije po godinama.😉😆 I nemoj da places, to sam zaboravila da ti kazem na proslom topicu kad si lobirala za NS sto se opredeljujem za BG, idu lepi dani , sad cu ja cesce dolaziti do NS da te vidim.

Za Dal, naravno da znam kako se ponasas prema swamiju,pa ko ce te bolje poznavati nego ja. A i onaj post sto si postavila za uspomene u starosti, pa o cemu ja tebi stalno pricam. Videla sam da ti se svidela pesmica za laku noc, jos uvek mi nisi rekla svoj spisak zelja. Obecala sam ti to pred put u Austriju, a inace je lepo kad nam je topic tako raspevan.

P.S. Videla sam da si u jednom momentu trazila i pomoc vatrogasaca. Pa odluci se vec jednom, mogu li vatrogasci na topic ili ne. 🤣

Nale, nadam se da si skinula neglize i obukla se, divan dan, ajde u setnju a veceras nam valja gledati Novaka. 👍🏼

Moja draga kuma Bikica nije se jos javila, znam da joj danas nije lak dan ali ocekivacu sa nestrpljenjem vesti o njenoj prijateljici. ❤️🤗

Kety je vec otisla u setnju, tako da cu se sa njom cuti veceras. 😉

Eto helo haj baj baj, post je kratak ,😆 nadam se da ceete ga procitati, lakse mi ovako da sve stavim u jedan post pa me ne mozete optuzivati da stalno ubijam topice.
🤣

Draga mama...setila sam se i ja svog spiska,ali sam mislila da se malo vratis u kolotecinu ,da te ne maltretiram odmah...Ali ako bas hoces, za pocetak, moze li ova pesma?
😃

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=-3ZbhglQqEw[/YOUTUBE]
nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: Daltoni

Pa sad...kom si kom sa..recimo da nemogu vise da statiram u krevetu..a dokle ce da me dovede moja luda glava..videcemo..😆

Sta je? Izasla si napolje a jos uvek si otecena je li tako? Koliko me secanje sluzi danas je trebako da primis poslednju injekciju. Jesam li u pravu?
Edited by nn027 - 11 years ago
smeker thumbnail
smeker thumbnail
Daltoni thumbnail

Originally posted by: saska

I evo opet poredjena radi, ne pricam o expresijama, glumi i sl. vec cisto vizuelni efekat 😉

Sta reci a ne zaplakati...😭