Ako mogu da prisvojim,da se odnosi na mene trenutno..😆 Samo umesto stikle bih stavila zube..🤣
🏏India vs Pakistan, Asia Cup-Super Four, Match 14 (A1 v A2) Dubai🏏
HONEYMOON🏩 20th and 21.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 21, 2025 Episode Discussion Thread
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai - 22 Sep 2025 EDT
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread- 22nd Sept 2025.
Saiyaaara spoof
Let's Discuss Abhir
👻😈😈😈Mask Of Zorro😈😈😈👻
Thread for Round 1 Nerdtastically Navratri
Happy Birthday Kareena Kapoor 💐🎊
ENTRY INTO RESORT 22.9
King leaked pictures - Shah Rukh, Abhishek and Suhana
Nine Nights of Devotion - Shubh Navratri
Screening - Mera Desh Pehle - The Untold Story Of Shri Narendra Modi
Mardaani 3 Rani Mukherjee 27 Feb 2026
Why is Deepika ALWAYS the victim?
Anurag Kashyap disliked Chhaava
Anupama bags some Star Pariwaar Awards
Complaint Against The Ba***ds Of Bollywood
http://www.india-forums.com/video/bollywood/314444-know-pratyusha-banerjee-style-of-celebrating-holi.htm
Moze komentar ovde😃
Dobar dan, divan dan, sunce sija , nadam se da ce i sledece dane nastaviti u istom ritmu.
Iscitala sam vas, odmah da vam napomenem da opet imam problema sa lajkovima, nemojte cure zameriti , smatrajte se uvek izlajkanim sa moje strane.
Vidim da su Kety i Nada bile u pravu , Smeki i dalje ne veruje u ove blisko- rodjacke odnose, a ja bila ubedjena da ce poverovati kad to kaze nas vrhovni vodja Dal.😆 Nema veze, idemo dalje, mozda se na kraju serije ispostavi zaista da nisu ni u kakvom srodstvu. Veci problem po meni , s obzirom da se radi o Colorsu je da postoji mogucnost da izbace nekog od glumaca, narocito onog koji se pokaze kao bolji pa da naprave neku fantabuloznu zamenu. Dakle , nek su Alia i Zain rodjaci, drzte pesnice samo da ostanu do kraja serije.
Videla sam Drajce , bebo moja najsladja ❤️da si me ti skapirala od samog pocetka, ali ja inace znam da se ti i ja fenomenalno kapiramo u svemu, verovatno zato smo smo najpribliznije po godinama.😉😆 I nemoj da places, to sam zaboravila da ti kazem na proslom topicu kad si lobirala za NS sto se opredeljujem za BG, idu lepi dani , sad cu ja cesce dolaziti do NS da te vidim.
Za Dal, naravno da znam kako se ponasas prema swamiju,pa ko ce te bolje poznavati nego ja. A i onaj post sto si postavila za uspomene u starosti, pa o cemu ja tebi stalno pricam. Videla sam da ti se svidela pesmica za laku noc, jos uvek mi nisi rekla svoj spisak zelja. Obecala sam ti to pred put u Austriju, a inace je lepo kad nam je topic tako raspevan.
P.S. Videla sam da si u jednom momentu trazila i pomoc vatrogasaca. Pa odluci se vec jednom, mogu li vatrogasci na topic ili ne. 🤣
Nale, nadam se da si skinula neglize i obukla se, divan dan, ajde u setnju a veceras nam valja gledati Novaka. 👍🏼
Moja draga kuma Bikica nije se jos javila, znam da joj danas nije lak dan ali ocekivacu sa nestrpljenjem vesti o njenoj prijateljici. ❤️🤗
Kety je vec otisla u setnju, tako da cu se sa njom cuti veceras. 😉
Eto helo haj baj baj, post je kratak ,😆 nadam se da ceete ga procitati, lakse mi ovako da sve stavim u jedan post pa me ne mozete optuzivati da stalno ubijam topice. 🤣
Pa sad...kom si kom sa..recimo da nemogu vise da statiram u krevetu..a dokle ce da me dovede moja luda glava..videcemo..😆
I evo opet poredjena radi, ne pricam o expresijama, glumi i sl. vec cisto vizuelni efekat 😉