Ne mozes da spavas 😒
Probudio me sin u pola dva da mu dam brufen,bolela ga glava...evo opet boli,ne mogu da zaspim,primecujem da sam pocela naglo da oticem...😕
Bigg Boss 19: Daily Discussion Thread - 18th Sept 2025
HEALING SHUROO 18.9
🏏T20 Asia Cup 2025: AFG vs SL, 11th Match, Group B at Abu Dhabi🏏
Akash Ambani constantly holding radhika's hand and waist
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 18, 2025 Episode Discussion Thread
Deepika Removed From Kalki 2
Nerdtastically Navratri (CC Game, Sign Up Open)
The Ba***ds Of Bollywood - Reviews
Abhishek reminds me of young Puneet Issar
VICTIM KAUN 🤧 19.9
Yeh Rishta Kya Kehlata Hai Sept 19, 2025 Episode Discussion Thread
Buddhiya ki Nautanki
ABC Pulls Jimmy Kimmel Off Air for Charlie Kirk Comments
Anupamaa 18 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
How quickly time changes
Alia bhatt special topic
Pari's hate for Tulsi
Armaan has always been the victim
Anupamaa 19 Sept 2025 Written Update & Daily Discussions Thread
Appreciation Post for Ruheen
Ne mozes da spavas 😒
Ne znam jos uvek nista o ovim gore , ali ovaj decko u sredini bas divno svira gitaru. Memories , ah sweet sweet memories
Svi smo se dakle bacili na gledanje serijica, mada mislim da je Nada zaspala, nemoguce da sam ja odgledala brze od nje a nisam nista preskakala. Jedino ako Nale nije pustila slow motion😆
Dakle 45-ta epizoda. Stara dobra vremena kad mi se dopadao njen stav. Nekad bese, sad se vise ni ne spominjase.
Badi gledam i ovu ali epizodu prevedu jednu u dva dana a ja necu da gledam bez pevoda. Ista stvar je i sa Rudrom, tako da imam vremena na pretek. Ja sam Badi odgledala i 47 epizodu.
Sa preskocima naravno.😃
Ne mozes da spavas 😒
Probudio me sin u pola dva da mu dam brufen,bolela ga glava...evo opet boli,ne mogu da zaspim,primecujem da sam pocela naglo da oticem...😕
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Biki, hoce li se njih dvoje vencati odmah, isto vece , kad je bilo zakazano njeno vencanje sa nesudjenim mladozenjom?
Nale pa koju ti seriju gledas
Badi gledam i ovu ali epizodu prevedu jednu u dva dana a ja necu da gledam bez pevoda. Ista stvar je i sa Rudrom, tako da imam vremena na pretek. Ja sam Badi odgledala i 47 epizodu.
Sa preskocima naravno.😃
Auuu badi pa ti na sto frontova.
Ja sam nesto i zadremala, hocu da pogledam jos jednu pa da lezem, znas da ja sedim za kompom pa gledam, mada kad gledam seriju ja donesem moju veliku udobnu fotelju pa se zavalim ali kad hocu da pisem onda mi smeta naslon od fotelje.😆 Nikako udovoljiti. Ima jedna nasa poslovica koja objasnjava takve pojave ali ne odnosi se na mene.😉 Ja nit sam rdjava nit sam ... a ne smetaju mi ni dlake, samo naslon od fotelje😆. Ako se ne javim vise znaci da sam otisla u horizontalu pa bih ovu priliku iskoristila da vam pozelim laku noc i lepe snove.
A ako se vratim jos koji put... pa nista neuobicajeno za mene 🤣
O Boze kako otices? Jesi drzala led ?
Moze . Samo sto veceras necu moci dugo ostati. Sutra ustajem rano i imam gomilu obaveza.
Ne znam ni da li cu se uopste moci javiti. Tako da znate , ako me nema, sta je u pitanju.
O Boze kako otices? Jesi drzala led ?
Sada sam stavila vlaznu krpu..izgleda da je krenulo za tih sat vremena dok sam spavala u pokusaju..😕 Plasim se da ne ode na grlo,da se ne ugusim..ajde ohrabri me da to ne moze da se desi...
Zasto samo vlaznu krpu drzis? Zasto ne led? Mislim da bolje hladi a i ne moras tako cesto da menjas.
Nemoj sad i mene da plasis