Returning of the written off #42 Invited only - Page 16

Created

Last reply

Replies

1.1k

Views

46.3k

Users

8

6.2k

Frequent Posters

Daltoni thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Stunner Thumbnail Engager Level 1 Thumbnail
Posted: 11 years ago

Originally posted by: nn027

Ne mozes da spavas 😒

Probudio me sin u pola dva da mu dam brufen,bolela ga glava...evo opet boli,ne mogu da zaspim,primecujem da sam pocela naglo da oticem...😕

nn027 thumbnail
12th Anniversary Thumbnail Trailblazer Thumbnail + 2

Originally posted by: saska

Ne znam jos uvek nista o ovim gore , ali ovaj decko u sredini bas divno svira gitaru. Memories , ah sweet sweet memories

Svi smo se dakle bacili na gledanje serijica, mada mislim da je Nada zaspala, nemoguce da sam ja odgledala brze od nje a nisam nista preskakala. Jedino ako Nale nije pustila slow motion😆

Dakle 45-ta epizoda. Stara dobra vremena kad mi se dopadao njen stav. Nekad bese, sad se vise ni ne spominjase.

Badi nisam zaspala ali samo sto nisam. 😆
Ne mogu vise da izdrzim. Odoh sad na spavanje.
Cujemo se sutra, nadam se. 😃

Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

Badi gledam i ovu ali epizodu prevedu jednu u dva dana a ja necu da gledam bez pevoda. Ista stvar je i sa Rudrom, tako da imam vremena na pretek. Ja sam Badi odgledala i 47 epizodu.
Sa preskocima naravno.😃

Auuu badi pa ti na sto frontova.

Ja sam nesto i zadremala, hocu da pogledam jos jednu pa da lezem, znas da ja sedim za kompom pa gledam, mada kad gledam seriju ja donesem moju veliku udobnu fotelju pa se zavalim ali kad hocu da pisem onda mi smeta naslon od fotelje.😆 Nikako udovoljiti. Ima jedna nasa poslovica koja objasnjava takve pojave ali ne odnosi se na mene.😉 Ja nit sam rdjava nit sam ... a ne smetaju mi ni dlake, samo naslon od fotelje😆. Ako se ne javim vise znaci da sam otisla u horizontalu pa bih ovu priliku iskoristila da vam pozelim laku noc i lepe snove.

A ako se vratim jos koji put... pa nista neuobicajeno za mene 🤣

nn027 thumbnail

Originally posted by: Daltoni

Ne mozes da spavas 😒

Probudio me sin u pola dva da mu dam brufen,bolela ga glava...evo opet boli,ne mogu da zaspim,primecujem da sam pocela naglo da oticem...😕

Mozda bi bilo dobro led da stavis, da hladis to?
nn027 thumbnail

Biki, hoce li se njih dvoje vencati odmah, isto vece , kad je bilo zakazano njeno vencanje sa nesudjenim mladozenjom?

Nale pa koju ti seriju gledas

Badi gledam i ovu ali epizodu prevedu jednu u dva dana a ja necu da gledam bez pevoda. Ista stvar je i sa Rudrom, tako da imam vremena na pretek. Ja sam Badi odgledala i 47 epizodu.
Sa preskocima naravno.😃

Auuu badi pa ti na sto frontova.

Ja sam nesto i zadremala, hocu da pogledam jos jednu pa da lezem, znas da ja sedim za kompom pa gledam, mada kad gledam seriju ja donesem moju veliku udobnu fotelju pa se zavalim ali kad hocu da pisem onda mi smeta naslon od fotelje.😆 Nikako udovoljiti. Ima jedna nasa poslovica koja objasnjava takve pojave ali ne odnosi se na mene.😉 Ja nit sam rdjava nit sam ... a ne smetaju mi ni dlake, samo naslon od fotelje😆. Ako se ne javim vise znaci da sam otisla u horizontalu pa bih ovu priliku iskoristila da vam pozelim laku noc i lepe snove.

A ako se vratim jos koji put... pa nista neuobicajeno za mene 🤣

Vazi badi . I ja sam planirala da odem na spavanje. 😉
Stephi thumbnail
13th Anniversary Thumbnail Rocker Thumbnail

O Boze kako otices? Jesi drzala led ?
Daltoni thumbnail

Sada sam stavila vlaznu krpu..izgleda da je krenulo za tih sat vremena dok sam spavala u pokusaju..😕 Plasim se da ne ode na grlo,da se ne ugusim..ajde ohrabri me da to ne moze da se desi...

Daltoni thumbnail

Moze . Samo sto veceras necu moci dugo ostati. Sutra ustajem rano i imam gomilu obaveza.
Ne znam ni da li cu se uopste moci javiti. Tako da znate , ako me nema, sta je u pitanju.

Jos si tu..Nadam se da je sve ok i da su razlozi lepi 😲 ...Prenela si mi paniku,sta cu...😕
nn027 thumbnail

Sada sam stavila vlaznu krpu..izgleda da je krenulo za tih sat vremena dok sam spavala u pokusaju..😕 Plasim se da ne ode na grlo,da se ne ugusim..ajde ohrabri me da to ne moze da se desi...

Zasto samo vlaznu krpu drzis? Zasto ne led? Mislim da bolje hladi a i ne moras tako cesto da menjas.
Nemoj sad i mene da plasis
Daltoni thumbnail

Zasto samo vlaznu krpu drzis? Zasto ne led? Mislim da bolje hladi a i ne moras tako cesto da menjas.
Nemoj sad i mene da plasis

Pa krpa je hladna..smeta mi led, i ovo prija...pocinje oko da mi se zatvara a i grlo mi je sumnjivo..sta treba da radim a da ne moram da budim nikoga ?